Små ting

delphis sauvignon blanc

{Fineste ‘undskyld vi larmer’-vin fra vores overbo}

Den seneste uge har jeg rent faktisk nydt at glide ind i hverdagsrutinerne igen. Normalt har jeg voldsomme post ferie blues, men det har slet ikke været slemt denne gang. Måske takket være min nye taktik til at tackle den slags. Måske fordi jeg virkelig godt kan lide det jeg laver og min hverdag. Måske – og nok mest sandsynligt – en kombination :)

Denne uge byder på modeugetamtam, -middage og -fester. Og nogens bryllup på lørdag. Glæder mig!

Jeg håber, at jeres transition fra ferie til hverdag også er gået nogenlunde smertefrit og at I får en helt vidunderlig uge <3

stuffed Croissant union kitchen

{Stuffed croissant hos Union Kitchen. OMG!}

snow globes

{Nyeste snow globe i samlingen: Snetukanen}

penny

{Utålmodig hundemus: “Kast nu den bold!!!”}

violinfigen

{Min violinfigen, som jeg fik i fødselsdagsgave, trives og vokser}

langebro

{Alene på Langebro lørdag morgen}

(Visited 2.778 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvor er det altså bare en fin flaske vin! Den tror jeg da, jeg skal have fingre i ;) Og hvor er du heldig ikke at lide så meget at ferie blues – misunder dig rimelig meget lige der. Forsøger dog med din taktik, og det hjælper heldigvis :)

    1. Måske vinen kan hjælpe på ferie blues’ne ;) Men godt at høre at det andet også virker. Kram Emily

    1. Det var grapejuice og det er altid en vinder i min bog, men måske ikke så spændende endda ;) Men ja, glasset er så hyggeligt :) Lige over! Kram Emily