Små ting

sommerhusmorgenmad

{Sommerhusmorgenmad}

Så er jeg tilbage fra en helt igennem pragtfuld sommerferie i Danmark. Den blev – lige som jeg havde ønsket mig – en herlig blanding af at være turist i egen by, sommerhusliv i Hornbæk og så afslutningsvis en tur på badehotel i Klitmøller ved Vesterhavet.

Min sommer var mere end propfuld af ‘små ting’ og de herligste øjeblikke. Flere end der kan være i indlægget her. Jeg har drukket kaffe i solen på københavnske caféer, mens jeg læste bog og uden at have en bagkant. Jeg har haft de dejligste gensyn med yndlingssteder og -seværdigheder i min by. Jeg har været på tur og surfet med ham, jeg elsker og jeg har haft masser af venindetid og mindeværdige aftener i sommerhus med min familie.

Cykelture, hundelufteture, teltture, strandture, grineture, løbeture, is i massevis (helst én om dagen), fisk og grill, bær med piskefløde, Ludo, Matador, god tid, bøger, solbadning, havbadning, bare tæer, den bedste fødselsdag og stort set alt andet jeg kunne ønske mig. Dansk sommer når den er bedst.

Nu ser jeg frem mod en sensommer fyldt med mange, mange spændende ting og sager og rejser ikke mindst. Og selvom det for mig er forbundet med en udtalt, bittersød følelse, når sommerferien er slut, så begynder jeg også at glæde mig en lille smule til efterår. Min yndlingsårstid.

Rigtig god mandag og ny uge allesammen <3

botaniks have kaktus

{Kaktusmania i Botanisk Have}

EM Islands Brygge

{EM-fodboldaftener på Bryggen}

sommerhus baby hund

{Havehygge med de bedste}

birthday bash

{Min 31-års fødselsdag}

hund strand

{Hundemusen på Hornbæk Strand}

rudolph care lip balm kit

{Hyggelige sommerhussyslerier. Vellykket læbepomadeproduktion}

Glyptoteket palmer

{Tropefornemmelser og fine kunstoplevelser på Glyptoteket}

hund strand

{Nikolaj og Emily. Og Penny}

Cold Hawaii

{Dejlige Klitmøller}

skateboard is

{Nyt legetøj. Og is}

(Visited 2.793 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Det ser ud til, at du har haft en dejlig sommer! Glæder mig til at følge med mod sensommeren og efteråret – snarest til “10 ting jeg vil lave” i august :-) Sommer og sommerferie kaster altid en masse inspiration af sig for mig. For eksempel skal jeg ud og have købet en masse dejlige, hvide old school vaskeklude, efter at have vasket mit ansigt med tykke, frotté vaskeklude på hoteller i Californien i sommerferien.

  1. Åh det lyder vel nok dejligt Mathilde. Både med californisk ferie, inspiration og lækre vaskeklude. 10 ting kommer på i morgen :) Kram E

 2. Glæder mig at høre, at det ikke kun er mig, der så småt er begyndt at se frem mod sensommeren. Selvom jeg stadig drømmer om mange flere lyse nætter fyldt med sommervarme og bare tær, så ser jeg nu også frem til røde træer, lag-på-lag-outfits og Danmark i sin smukkeste påklædning :D

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Det har jeg virkelig også. Og den er heldigvis ikke slut endnu, selvom det ikke er ferie længere :) Kram E

 3. Bliver jo nærmest lidt lidt småmisunderlig på din ferie :) Jeg har siden jeg var et halvt år (er 35 nu) camperet oppe omkring Klitmøller, elsker det og savner det når jeg ikke er der. Er vild med billedet af Penny med poten over øjnene, ligesom om hun tænker. Ej nej ikke nu igen. Eller bliver skruk af de børn. Det billede kan man digte mange historier til. Synes det er dejligt at der stadig er nogle der godt kan lide at holde sommeferie i Danmark. Elsker selv at holde ferier herhjemme. Omend man skal have standard påklædningen i orden: gummistøvler og regntøj :)

  1. Ja det har været godt og blandet det danske sommervejr i år… Men synes nu alligevel her er så skønt. Holder sådan af at rejse, men vil egentlig helst være herhjemme om sommeren. Og så lægge rejserne på andre tidspunkter. Hehe… ja, hun er sød hende Penny-dyret. Det er faktisk et af hendes yndlingstricks (hun kan gøre det på kommando og kommandoen er ‘Cute’), lige her gør hun det helt af sig selv og som udtryk for at hun har det for lækkert og hygger sig. Men tror også hun er lidt skruk på mine vegne ;) Klem E