Essie by Emily Salomon

annonce-u-baggrund11
essie emily salomon1

VOILA! EMILY ♥ ESSIE!

Jeg er så, så utroligt glad og stolt over endelig at kunne løfte sløret for min helt egen Essie-kollektion, der bliver lanceret i butikkerne i næste uge.

Men I skulle selvfølgelig se den som de første. Og 5 af jer har endda også mulighed for at vinde hele kollektionen. Det har jeg skrevet mere om længere nede.

Neglelak er uden sammenligning min favoritaccesory og jeg har arbejdet sammen med Essie de sidste tre år og været fan i flere endnu, så det føles meget rigtigt, dejligt og samtidig helt uvirkeligt at have min egen “ESSIE ♥ EMILY SALOMON COLLECTION.” Må lige knibe mig selv i armen.

essie emily salomon3

Det har været så skægt at tage vores samarbejde til et nyt niveau og selvom jeg hurtigt havde udvalgt de fleste af mine yndlinge (jeg behøvede bare at se, hvilke der stod forrest på hylden), så var det spændende at sammensætte en kollektion, der både er ‘mig’, men som også fuld af super brugbare farver for andre ‘Essie-piger’.

En slags basisgarderobe, når det kommer til neglelak. Har man de 6 farver, så kan man alt. Lige fra en clean lyserød, over en fræk blå og til den helt rigtige røde. Og så ser de også lækre ud sammen og der er intet i vejen for at male 8 negle i én farve og så de sidste 2 i én anden fra kollektionen.

essie emily salomon8

MY FAVORITE ACCESSORIES – SIMPLE AS THAT.

essie emily salomon9

Min kollektion består af disse yndlinge ♥

Master Plan: Lige tilpas lysegrå og lige tilpas beige. Jeg bliver altid spurgt om hvilken farve jeg har på neglene, når jeg har denne på. Selvom den umiddelbart er anonym, gør den altså indtryk og ser clean og minimalistisk ud.
Spin The Bottle: Den allerpæneste nude farve. Resultatet er friskt og rent og den duer til alt. Har man ikke verdens længste fingre (som mig), så syner de tilmed længere med en delikat nude lak som denne.
Romper Room: Den lækreste lyserøde, der ikke er alt for tøset, men som stadig er ultrakøn og iøjnefaldende. Den er en favorit på tæerne og på neglene på ringfingrene i kombination med Wicked eller Fifth Avenue på de andre negle.
Fift Avenue: Den helt, helt perfekte røde farve. Klar og frisk med et lille hint af orange. Og så får den mig til at længes efter New York, som jeg glæder mig til at besøge for første gang lige om lidt.
Wicked: Dramatisk, klassisk, sexet, sofistikeret og underspillet. På én og samme tid. Min absolutte yndlingsfarve. I særdeleshed om vinteren, men den er i rotation hele året.
Lapiz of Luxury: Herligste navn og smukkeste pool-blå farve. Hvor de andre lakker næsten havde valgt sig selv på forhånd, så ville jeg også gerne have en lille overraskelse med og denne er min nye sommerfavorit, der ser fantastisk ud til brune hænder og fødder. Også her i sensommeren.

essie emily salomon4

Du finder min kollektion i Matas og Magasin i uge 33-37.

Og send mig gerne en Snap, hvis I spotter den ude i butikkerne (@emily.salomon) – det ville jeg synes, var så hyggeligt :)

essie emily salomon5

Vind hele min Essie-kollektion
Hvis du vil vinde hele Emily Salomon x Essie 2016 kollektionen + min favoritoverlak, Gel Setter, så skal du blot lægge en hyggelig kommentar nedenfor, hvor du fortæller mig, hvilken af farverne du allerbedst kan lide.

Præmien har en samlet værdi af 700 kr. og der er hele 5 sæt på højkant til 5 heldige vindere. Konkurrencen slutter på onsdag d. 17. august og vinderne får direkte besked pr. mail.

Held og lykke!

essie emily salomon7

(Visited 5.627 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

732 Kommentarer

 1. Wicked eller Masterplan ville passe perfekt ind i min allerede ret så store Essie samling.

 2. Spin the bottle må være min farvoritfarve – er nok bare mest til nude.. Men det ville da være fuldstændig fantastisk at vinde en kollektionen. Det er jeg også sikker på at mine piger på 5 og 8 år ville synes. De er nok umiddelbart mere til noget med lidt mere spræl end nude – feks Master plan eller romper room. Så mon ikke at vi nok ville ende med at få brugt alle farverne flittigt.. ;)

 3. Fift Avenue – Jeg synes, at den har den ultimative farve hvis neglelak er ens eneste accessory.

 4. Flot udvalg! Lapiz of Luxury er den eneste farve jeg har; men jeg ville vælge Master Plan som min favorit.
  Jeg krydser fingre ;-)

 5. Uhh dét sæt ville da få mig til at oveveje, om jeg ikke skulle få gjort noget ved det neglebideri. Hvor er de bare flotte! Jeg er særlig vild med “Master Plan” :)

 6. Spin The Bottle må være min favorit! Har længe gået og kikket efter den perfekte nude – som hverken er for brun, for gennemsigtig eller for lyserød, og ville elske at prøve denne :-D

 7. Ejjj TILLYKKE! Hvor skønt at det lige præcis er MIT yndlings-neglelak mærke som du samarbejder med:-)
  Jeg elsker den rigtig røde, bærer ALTID rød lak på både fingre og tæer, så det ville da være helt pragtfuldt om jeg kunne vinde denne præmie!!!

 8. Ej, hvor er det en fin kollektion! Kan dæleme godt forstå, du er stolt! Tillykke med det! :-)
  Jeg er nok mest til Romper Room – men jeg har nogle mærkelige negle, så her vil det nok være min teenagedatter, der vil have mest glæde af gevinsten. Hun vil så til gengæld også være svært begejstret! ;-)

 9. Hvor fantastisk – stort tillykke! Elsker Essies lakker! Særligt re jeg helt vild med Fift Avenue … Lapiz of Luxury er også så fin :-)

 10. Jeg er blevet ret glad for lyse lakker, så jeg synes klart bedst om Master plan. Så fin! Men det er de nu allesammen :)

 11. Lapiz of luxury er min favorit sommerfarve! Jeg har et lidt spraglet forhold til neglelakker, men jeg tror faktisk, at Master Plan og Spin the Bottle ville blive favoritter, hvis jeg gav dem en chance. Jeg er i hvert fald solgt på din beskrivelse.

 12. Ihh jeg har ventet på dette indlæg !
  Min favorit er helt klart Wicked! Den perfekte farve, der kan passe til alt !
  Tillykke med kollektionen :-)

 13. Tillykke med det!!! Jeg siger Fifth Avenue fordi… New York <3 Og ps. Jeg har fødselsdag den 17/8 :-)

 14. Jeg elsker Essie, og disse farver er så fine. Jeg er meget glad for nude, så “Spin The Bottle” er nok min favorit, men den blå er så fin at jeg overvejer at kaste mig ud i en farve for en gang skyld.

 15. Normalt ville jeg altings efter en mørk farve til mine negle (ligesom mit tøj) men din beskrivelse af farverne har fået mig på andre tanker, så det må blive Master plan der bliver min yndlings :)

 16. Fifth Avenue er en klar favorit! Den rigtige røde farve passer til alle outfits og alle situationer, fra arbejde til fest, en sikker vinder i min bog ???
  Tillykke med den flotte kollektion, det er virkelig en fin samling!

 17. Ej en fin kollektion! Jeg har egentlig givet mig selv forbud mod at købe flere neglelakker eftersom jeg har så mange fine i forvejen, men måske bliver jeg nødt til at bryde den aftale..
  Jeg synes umiddelbart bedst om Master Plan, som er dejlig rolig og afdæmpet! Og gel setteren er virkelig dejlig at bruge.

 18. Selvom alle farverne er skønne, må Romper Room være min yndlings :-) Den vil give det perfekte feminine touch til alle outfits.
  Du er for sej Emily!

 19. Ååh hvor er det en fin og perfekt kollektion! Er ret vild med alle farverne, men har lige sat mig for at læse blogs mens mine negle tøre og inden da kunne jeg konstatere at min røde neglelak er blevet tyk – så det må blive fift avenue :-)

 20. Hvor vildt at have sin egen Essie kollektion! Tillykke (-:
  Min yndlings er Master Plan.

 21. Stort tillykke med det spændende samarbejde :) Wicked er også min favorit, men de er alle toplækre! Go’ weekend ☀️

 22. Hejsa
  Tillykke:)
  Ikke så svært et spørgsmål:)
  Ynglingsfarven er lyserød, ville jo være perfekt hvis mine spisebordslamper matcher mine negle?
  Kærlig hilsen
  Gitte

 23. Er vild med Master plan! Og så er det helt genialt at kombinere neglelakkens tørretid med at læse i en god bog :)

 24. Jeg er super konservativ når det kommer til neglelak. Gennemsigtig, lyserød og rød kører i rotation… Men nu gjorde du mig lun på Wicked! Wow

 25. Det er virkelig nogle fantastiske farver. Jeg sværger også til Essie, så dette er en skøn konkurrence for mig ?? Valget står mellem Fifth Avenue og Wicked. Ender nok på Wicked, men puha et svært valg ?

 26. Så fine! Den røde bliver klart en favorit – fift avenue. Vil klæde neglene i Sydfrankrig, hvor jeg drager ned snart med min lille familie <3

 27. Uh, synes det er svært, for de er godt nok meeega pæne allesammen. Skal jeg vælge én, må det blive Romper Room. :)

 28. Master plan – den ville helt sikkert blive brugt flittigt, hvis den var i min lille essie samling ?

 29. Det er svært blot at vælge en enkelt favorit, men hvis jeg skal nævne en som jeg nok vil tømme først, bliver det Romper Room :)

 30. Wauw! Elsker Essie neglelakker og min favorit i din kollektion er Master Plan, der er elegant men dæmpet på samme tid. Passer perfekt til arbejde hvor pæne negle er et must, men det ikke skal være alt for vovet.

 31. Uhh en lækker kollektion! Tror dog jeg må vælge Lapiz of Luxury som min ynglings :-) Den ser simpelhen så elegant og sommerfrisk ud! Er dog også helt vild med de andre farver :-)

 32. Tillykke!! Jeg er helt vild med Master Plan, selvom det er svært at vælge imellem den og Fifth Avenue:)

 33. Åhhh, jeg er da helt forelsket i Wicked! Jeg er ret vild med neutrale og mørke neglelak-farver, og elsker ligeledes farver, der ligner sort, men som så ikke er det helt alligevel. Og der ville Wicked da passe helt perfekt ind i min Essie-samling!

 34. Hej søde E,
  Jeg er helt vilde med den røde Fift Avenue; har længe været på jagt efter den helt rigtige røde! Så hvis jeg ikke vinder, må jeg selv afsted for at købe den, tror jeg :-)

  Tak for den skønneste blog.

  Caroline

 35. Jeg er helt vild med alt i lyserøde nuancer for tiden, hvorfor Romper room stryger ind på førstepladsen. Når det så er sagt er jeg virkelig også vild med Master plan. Den må jeg vist hellere eje :)

 36. Efter at have læst dit indlæg, har jeg lyst til at eje dem alle, men min umiddelbare favorit må være Master plan. Håber jeg vinder :)

 37. Stort tillykke! Jeg er klart en Fift Avenue kind of gal! Rød neglelak gør bare noget ved ethvert outfit! :)

 38. Åh! Så pæne. Og du er så dygtig, så fuldt fortjent.

  Jeg synes den pool blå er så fin. Perfekt blå, og samtidig det fineste navn Lapiz of Luxury, for det ville da være en luksus at eje den!

 39. Jeg er helt tosset med dine negle!!! Jeg har tidligere måtte gennemlæse flere af dine artikler for at finde frem til navnet på den røde neglelak som jeg bare måtte eje!!!! Jeg skal flux ud og shoppe wicked, nude og den blå ?❤️

 40. Ej for de fine??? Det er svært at vælge favoritten, men når det nu skal være så falder valget på Masterplan.

 41. Rød neglelak … altid – derfor: Fift Avenue … men man skal jo udfordre sig selv en gang imellem :-) Kh Polly

 42. Jeg er helt forelsket i alle farverne, men må indrømme, at Romper Room er min favorit. Har længe været på udkig efter den perfekte lyserøde farve og jeg tror det er denne! ☺

 43. Uhh… Spin the bottle ligner den helt perfekte neglelak til mit kommende bryllup! Stort tillykke med kollektionen – de er alle hamrende flotte!

 44. Min klare favorit er Romper Room! Så fin pinkish farve skal man lede længe efter!
  Og sejt Emily, essie er en favorit! :)

 45. Hej Emily.

  I am going down Fifth Avenue to the Romper Room, where I’m going to play Spin the Bottle. I have a Master plan, about not being wicked, but just trying to bring some lapiz of luxury in the game.

  Selvom jeg ikke vil være det, er wicked dog stadig min yndlingsfarve.

  Og tak for en fuldstændig fantastisk blog.

  Knus fra Helle

 46. Kæmpe stort tillykke med din fine kollektion, den kan du godt være hammer stolt af!
  Jeg er helt vild med farven Master Plan, da den, som du selv beskriver, har den perfekte blanding af lysegrå og beige. Den er super fin og neutral. En favorit :-)

 47. Master plan er så fin i farven og vil passe perfekt til min opgraderede efterårs-garderobe efter en graviditet og efterfølgende barsel!

 48. Hvor er det godt gået ? Stort tillykke med den fine kollektion. Min favorit er Master Plan ??

 49. Min yndlings er nok Wicked, selvom jeg normalt ikke går med mørk neglelak. Den er bare pæn på den lidt mystiske måde..

 50. Min favorit er helt klart Master Plan.. Det er sådan en alsidig farve som passer til det meste, man kan vel ikke få for mange sand/nude farvede lakker? Det er en sikker vinder i hverdagen! :-)

 51. Masterplan er min all time favorit! Den passer jo til alt og så er den super praktisk, fordi den ikke så nemt kommer til at se slidt ud.

 52. Åh, Wicked! Jeg er totalt til falds for de der helt dybe, mørke farver, som næsten ser sorte ud, men som alligevel slet, slet ikke er det. Tillykke med kollektionen og samarbejdet, søde Emily!

 53. Er næsten nødt til at skrive Romper Room, eftersom det er den eneste af kollektionen jeg har (og den tæller efterhånden 50-60 Essie’er) Men Nøj hvor er Master Plan da egentlig flot!!!! Den må jeg ha’ – hvis ikke jeg er så heldig at vinde :)

 54. Det må så helt klart være Spin The Bottle – er vild med negle der ser velplejet og neutrale ud!

 55. Hvor er det nogle skønne farver. Jeg kan allerbedst lide farven Master Plan. Jeg forudser at den kan bruges i alle sammenhænge. Hverdage og når man skal ud :-)

 56. Wicked ser så lækker ud! Har aldrig turdet prøve en der er så mørk, men NU skal det altså være :)

 57. Nøøj, nogle pæne farver du har valgt! Det er svært at vælge, men jeg er dog alligevel specielt vild med Fift Avenue. Den ville jeg elske at have på neglene :-)

 58. Ih den er svær! Valget står nok mellem Spin the Bottle eller Fifth Avenue.. Det må blive den orange-røde Fifth Avenue som jeg er aller mest vild med ?

 59. Jeg er en sucker for blå i alle nuancer – farven jeg altid vender tilbage til – så jeg ville vælge Lapiz of Luxury :-) hvis jeg skulle vælge en farve udover det sikre valg er jeg også ret vild med Master Plan :-) stort tillykke med din flotte kollektion!

 60. Spottede dig i Matas’ nyeste tilbudsavis forleden dag og tænkte “mega sejt gået!” – super flot billede af dig og rigtig flot kollektion ?

  Lapiz of Luxury var min umiddelbare favorit – er en sucker for anything blue, men Master Plan ser også rigtig rigtig flot ud!

 61. Jeg er helt vildt forelsket i master plan. Både farven og navnet, for det indikerer jo bare, at man har styr på sagerne!

 62. Såååå fin kollektion!!!
  Min favorit er helt klart Master plan! En grå/beige neglelak er virkelig svær at finde i den rigtige nuance, og som på samme tid ikke skal have 5 lag for at dække!!

 63. Min yndling må være Fift Avenue. Jeg har ALTID rød neglelak på fødderne, ALTID. Føler mig helt nøgen uden. På hænderne eksperimenterer jeg mere med forskellige farver :)

 64. Det er jo den aller-fineste sammensætning!!! ? tillykke med det samarbejde.
  Du har også fået mig på ‘wicked’. Den er så elegant og passer til alt, og så spørger alle til den når jeg har den på – såeh, tak! ?

  Kh Louise

 65. Hvor fint de ser ud sammen!
  Det må være lapiz of luxury der er min yndlings. Elsker blå negle ??

 66. Uh romber room er virkelig flot!! Ej stort tillykke hvor er det bare sejt gået #yndlingsblogger <3 kram

 67. Masterplan er klart min favorit! Har ledt efter den perfekte beige/grå tone, og den der er lige som den skal være! Smuk serie ??

 68. Tillykke med det!
  Det er faktisk lidt svært at vælge en favorit. Tre af dine valg ville også være mine valg. Romper Room er piget uden at være for piget. Spin The Bottle er perfekt, når det skal være nedtonet. Og Fifth Avenue er bare ‘The Perfect Red’.

 69. Hvis jeg skal have neglelak på, så skal det også kunne ses og så er fifth avenue helt perfekt!

 70. Tillykke med den kollektionen. Har længe ledt efter den helt rigtige grå/beige neglelak og masser plan er lige spot on :)

  1. Tillykke med den nye kollektion. Har længe ledt efter den helt rigtige grå/beige neglelak og master plan er lige spot on :)

 71. Lapiz of luxury er både smuk, frisk og stilet! Den tror jeg er min yndling. Ellers sværger jeg til chinchilly og mind your mittens :-) Tillykke med kollektionen ! Ville elske at vinde den ❤️

 72. Min favorit er uden tvivl Fifth Avenue – lidt rødt på neglene tilfører ethvert outfit og enhver begivenhed en ekstra dimension :-))) tillykke med den nye rolle i øvrigt og tak for daglig inspiration.

 73. Fifth Avenue. Perfekt til at pifte fridagene fra jobbet som sygeplejerske op med. Når neglelak på jobbet er total forbudt sætter jeg bare lidt mere pris på fridagene hvor neglene kan få en flot farve:-)

 74. Romper Room må være min favorit ville elske at prøve denne :) Det ville være helt fantastisk at vinde en kollektion:) jeg krydser fingre :)

 75. Tillykke med det!
  Jeg synes klart at Wicked er den mest spændende farve, fordi den har mere dybde i farven end så mange andre neglelakker har.

 76. Romper Room er en så fin farve. Men alle farverne er super lækre. Du har fantastisk smag??

 77. Jeg har længe ledt efter den perfekte nude farvede neglelak, så Spin the Botle er helt sikkert min favorit <3

 78. Hvor er det en fin kollektion. Er så glad på fine vegne! Selvom alle farver er super fine og brugbare må min yndlings være Wicked. Elsker elsker elsker at den er feminin men samtidig har kant på en og samme tid

 79. Jeg elsker fifth avenue, og når man som en gravid langsomt vokser ud af garderoben er det rart med noget at holde fast i – for mig min neglelak!

 80. Mit valg står mellem Master Plan og Lapiz of Luxury og jeg har virkelig svært ved at vælge. Måske går jeg med Lapiz of Luxury bare fordi, det er sommer :)

 81. Wow nogle flotte farver. Sejt gået!
  Min favorit må være den grå/beige master plan, som jeg bestemt kan forestille mig bare passer til alle årets årstider. Så flot

 82. Nej, nej, nej – hvorfor ejer jeg ikke Master Plan endnu?! Must have :D

  Tror ikke det er muligt for mig at vælge en favorit – de er alle sammen så smukke. Sejt valgt ud! Har selv Fifth Avenue med mig på tæerne hernede i det spanske, og lad mig bare sige, at den gør sig utroligt godt til solbrune fødder ;)

 83. Åh, det er da et svært valg – kan man sige alle?! Jeg synes de hver især er fine, men især den blå og de to brunlige er virkelig virkelig fine.

 84. Jeg kan bedst lide Master Plan. Sikkert fordi jeg er blevet meget intrigued efter at have læst din beskrivelse. Dén må jeg helt sikkert ud for at finde, også hvis jeg ikke er så heldig at vinde ;)

  /T

 85. Masterplan ser så flot ud, men det var svært at vælge, alle farver er fine!
  Tillykke med kollektionen:-)

  KH Anne W.

 86. Jeg er ret vild med master plan. Jeg er dog helt 100% sikker på at jeg ikke ville få lov at have dem for mig selv, for mine to præ teenage døtre er også vilde med negkelak.

 87. Stort tillykke med den flotte kollektion. Smukke farver alle sammen. Den farve jeg allerbedst kan lide er Master Plan, den er virkelig smuk!

 88. Tillykke med din helt egen kollektion, det er sejt at kunne sige, man har sådan en! :D
  Min favorit må være Spin the bottle. Mangler virkelig en god, neutral neglelak :)

 89. Stort tillykke med kollektionen! Jeg er absolut fan, og jeg skal helt sikkert ud og svinge dankortet inden længe! Min største favorit er Fift Avenue – åh, hvis bare den er halvt så pæn på mig, som den er på dig er det et kæmpe beauty-scoop! :)

 90. Tillykke med kollektionen!! Master plan er altid favorit og synes den kan bruges til det meste! Selvom de andre nu også er pænt flotte ;)

 91. Jeg synes Master Plan ser helt fantastisk ud.

  Sejt gået med din egen kollektion af neglelak.

 92. Tillykke med kollektioner! Jeg er vild med forskelligheden blandt dem alle, men nu hvor det stadig er lidt sommer er Fifth Avenue min favorit:-) -og så må jeg også ud og have fat i overlakken!!!

 93. Master Plan er min favorit, mangler sådan en perfekt grå/beige.

  Elsker Essie. Ser sådan frem til deres gel contour kollektion udkommer, så jeg kan få afprøvet den.

 94. Fift Avenue er min absolut yngling. Passer perfekt til solbrune tæer. Den perfekte blanding rød.
  Hilsen Pia

 95. Ej hvor er de fine! Glæder mig til at finde dem i butikkerne:) Master Plan står øverst på ønskelisten, den perfekte sensommerfarve :D

 96. Tillykke med kollektionen ??

  Jeg har også Fifth Avenue som favorit – og vil gerne lære Masterplan (og dine andre favoritter) at kende ?

  God weekend

 97. Jeg et helt vild med Master Plan! Krydser fingre, alle dine lakker ville være fantastiske på mine negle :)

 98. Tillykke med kollektionen:)
  Jeg synes helt klart bedst om fifth avenue.
  Må vi høre hvordan du eller i har valgt navnene? Synes at neglelak har ofte nogle interessante navne.

 99. Uden tvivl fift avenue ? har altid elsket klare farver, men har været lidt nervøs over at leve passionen ud. Men denne sommer har jeg besluttet mig for at gå All in på farver.

  Kh. Nynne
  Kaerejulie.blogspot.dk

 100. Er splittet. Elsker både fifth avenue og masterplan. Den første oftest på tæerne, den anden på hænderne. Begge er næsten tomme, så ville nyde at vinde!

 101. Fifth Avenue uden tvivl! Farven er både perfekt til kontoret, kaffe med veninderne og en bytur. Og så har jeg lige boet i New York et halvt år, hvor jeg hver dag gik ad Fifth Avenue for at komme på arbejde.

 102. Ej dem vil jeg så gerne vinde, de er allesammen fine. Tror min favorit må være Fift Avenue, men er også vild med de mere nyde nuancer.

 103. Uhhh, en FIN kollektion. Hjertelig tillykke med den. Jeg ville elske at vinde! Fifth Avenue og Romper Room ser ud til at være lige noget for mig ?

 104. Jeg synes, at Romper Room er noget så fin og anderledes end de farver, jeg normalt går med!

 105. Wow tillykke med kollektionen. Min favorit er helt klart den lyserøde da den er diskret og neglelak får bare neglene til at se velplejede ud?

 106. Jeg er vild med farven Wicked. Perfekt til efterår og vinter, som venter rundt om hjørnet :-)

 107. Helt sikkert Master Plan, den vi gå perfekt til work wear pg jeg ville elske at kigge ned på den hver dag <3

 108. Stort tillykke med lanceringen af de 6 fine, finurlige og frække farver;-) Jeg er typen, der sjældent har tålmodighed til andet end klar neglelak (så man ikke kan se, når man ‘maler udenfor’) – men jeg synes, at neglelak ser enormt pænt ud på alle andre. Så hvis jeg skulle blive en heldig vinder, vil jeg glæde mig til at udvide repertoiret og prøve disse skønne farver <3

 109. Hvor er den fin! Jeg vakler mellem Wicked og Fifth Avenue, som altid er i rotation herhjemme. Tror Wicked vinder, den kan altså noget helt særligt. Jeg glæder mig også vildt til at prøve Spin the bottle, nude lak er nyt for mig, men må vist prøves af snart. Jeg krydser fingre!

 110. Iiiiih en fin collection!
  Personligt er jeg helt vild med Wicked, idet den ville give et helt nyt liv til min neglelaksamling :)

 111. Elsker alle farverne. Men Fift avenue er den perfekte røde farve. Den har været på det meste af sommeren :-)

 112. Wow!! Stort, stort tillykke, Emily. Ligesom dig elsker jeg også selv neglelak, og jeg kan slet ikke holde ud, hvis min neglelak skaller. Så ryger den af, og på med en ny. Jeg glæder mig til at spotte din kollektion ude i butikkerne.

  Min yndlingsfarve er “fifth avenue”. Jeg eeeelsker rød neglelak i alle nuancer.

 113. Jeg er vild med Wicked – perfekt til brune tæer om sommeren og blege fingre om vinteren.

 114. Spin the bottle, tror jeg – eller end de andre ;-) spændende farver og god beskrivelse af dem. Tillykke med det!!

 115. Min ultimative favorit – blandt alle Essies lakker – og i din kollektion, er FITH AVENUE! <3

 116. Jeg er vild med Master Plan. Har ledt efter den perfekte beige/grå længe, og den her ser ud til at matche min forestilling om, hvordan den skal være. Men alle farverne er lige mig, så jeg håber, jeg bliver en af de heldige vindere :)

 117. Tillykke med din kollektion! :) Det er virkelig nogle fine farver, og det er derfor svært at vælge kun én. Men hvis jeg skal vælge, så må det nok blive Master Plan.

 118. Først og fremmest TILLYKKE! :-)

  Jeg er klart til Fift Avenue! Eeeelsker rød! & Nu drømmer jeg mig også tilbage på min tur til New York efter at have læst din artikel;) Go’ morgen.

  Mvh Linda

 119. Jeg eerelllskkerr sorte negle. Synes det er den fineste kombi af statement og allround! Lidt hårdt, men sofistikeret… Hvis man sørger for den er hel ?
  Derfor er Wicked min favorit. Men Nøj jeg ville gerne have dem alle.
  Har haft en del problemer med mine negle i forbindelse med sygdom og derfor er det også vigtigt for mig at holde dem pæne… Men korte. Så neglelak er også en vigtig del af min beauty rutine !

 120. Haps, jeg er særligt vildt med den nude farve. Jeg er altid på jagt efter den perfekte, og din ser virkelig fin ud <3 Jeg håber, at din sommer har været dejlig :-)

 121. Så fine alle sammen :) jeg har lige lært at gå med neglelak i en alder af 41….og jeg øver mig stadig :) hvis jeg skulle gå efter det jeg normalt ville vælge blev det den grå…..mern tiden er måske inde til at vove lidt mere….så jeg siger den blå :) god dag. Mange hilsner fra Anne

 122. jeg er helt vild med “Lapiz of Luxury”, den perfekte blå farve :) Min bedste veninde og jeg skal flytte til København om 14 dage for at studere, og det ville være helt fantastisk at kunne møde op første dag på uni med fine fine negle!

 123. Min favorit er helt sikkert Wicked, men jeg vil vildt gerne se Lapiz of Luxury i virkeligheden, den ser så flot ud, og er i en helt anden nuance end de blå neglelak jeg allerede har hjemme i skabet.

 124. Hvor er det bare sejt altså – stort tillykke! Min favorit er faktisk Master Plan, som jeg efterhånden har købt 4-5 gange. Jeg ville elske at afprøve de andre lakker, jeg synes specielt, at den lyseblå ser rigtig fin og spændende ud:-)

 125. Årh! Jeg har fyldt dig i en del år efterhånden, og de her farver er jo lige dig ? Og så passer de perfekt ind i min neglelak-garderobe ? Jeg har en seriøs svaghed for lyserød neglelak, og har ca 4 forskellige af de klassiske lyserøde essie farver, og alligevel ønsker jeg mig en mere! Men jeg har længe ledt efter den helt rigtig blå lak, derfor må det blive Lapiz of luxury jeg skal erhverve mig først!

 126. Tillykke med de flotte lakker, jeg er mest vild med de lyserøde og den blålige;-)

 127. Uha, det er svært at vælge! De er alle sammen så smukke!
  Jeg nu hvor jeg skal vælge – bliver jeg nødt til at sige:
  Lapiz of Luxury her over sommeren (ihvertfald ifølge kalenderen) med lette sommerkjoler, vil den flotte blå farve springe i øjene.

  Wicked vil jeg vælge over vinteren, med store striktrøjer, og mine elskede skovmandsskjorter.

  Stort tillykke med din kollektion Emily!

 128. Masterplan er også en af mine favoritter, som jeg ligeledes får overraskende meget respons på, selvon den er så underspillet. Elsker Essie og dit udvalg. Du fik lige inspireret mig til at købe en enkelt eller to mere til ‘samlingen’ :)

 129. Umiddelbart er det Fifth Avenue eller den lyserøde jeg bedst kan lide, og det stemmer også med at det gerne er de røde og lyserøde toner jeg får brugt mest. Ville ønske jeg var bedre til at udfordre mig selv på det område, men også at jeg var bedre til at få neglelak på ?

 130. Jeg elsker de næsten neutrale lyserøde, som Romper Room. Det er standard på mine negle, kun afbrudt af lidt spræl en gang imellem. Lidt nye farver ville være skønt!

 131. Jeg er vild med ‘spin the bottle’. Generelt er jeg vild med nude og lidt rolige neglelakker som går til det meste. Og så er jeg helt vild med ideen om at få lidt længere fingre!

 132. Det må helt klart være Spin the bottle eller Fifth Avenue, jeg kan simpelthen ikke bestemme mig! Jeg synes en nude neglelak er så fin og stadig meget simpel og casual. Og den røde er jo bare fantastisk og klassisk!
  Ville elske at kunne sætte din fine nye kollektion på mit badeværelse i min nye lejlighed, hvor de uden tvivl ville pynte! :-)

 133. Svært valg! Det er virkelig en fin kollektion :) hvis jeg kun måtte vælge en, skulle det være fith avenue, da jeg mangler den perfekte røde neglelak i min samling.

 134. tillykke med din kollektion! arbejder selv i Matas, så det bliver sjovt at have dit ansigt hængende i butikken! <3
  min favorit er helt sikkert romper room, især på solbrune fusser :-)

 135. Lapiz of luxury er spot on! Foretrækker normalt en mørkere blå nuance men denne kunne godt være en seriøs konkurrent ?

 136. Er det okay at nævne allesammen? Åh med hænderne på ryggen så fremhæver jeg Master Plan som en lak, der meget gerne må indgå i min samling.

 137. Hej Emily!
  Sikke et fantastisk samarbejde! Tillykke med din kollektion :-)
  Jeg selv er vild med neglelak og har er fast ritual hver søndag at preppe og ordne mine negle i sengen med en serie. Det er den bedste alenetid – og den flotte blå Lapiz er lige hvad jeg mangler nu da jeg kommer hjem fra ferie i morgen og skal tilbage på job :-)

  God lørdag!

 138. Jeg er vild med Fifth Avenue! Virkelig smuk farve? Tillykke med den smukke kollektion ?

 139. Så fin en samling! Jeg er vild med sarte lyserøde farver, så jeg vælger “romper room” som min favorit :-) Jeg har længe gerne ville prøve deres “gel setter” topcoat.

 140. Tillykke! Skøn blanding og jeg har lyst til at nævne alle sammen men “Master plan” er favoritten til humøret i dag.

 141. Tillykke. Hvor er det flot.
  Fift Avenue er min favorit. Sommerlig,sexet og kvindelig.
  God tur til New York

 142. Jeg er først begyndt at gå med rød neglelak for nylig efter utallige ‘opfodringer’ fra dig, og lange blikke efter denne nemme accessorie der giver det sidste pift til et outfit.

  Så min ynglings farve er derfor uden tvivl Fifth Avenue. :D

 143. Et kæmpe tillykke med den lækre Essie kollektion <3. Og det er umuligt kun at vælge én favorit… Så… Wicked, Fifth Avenue og Masterplan… Smuk med smuk på…

 144. Stort tillykke med kollektionen, Emily! ?? Den er vi flere som også har ventet længe på! :)
  Det er svært at vælge sin favorit i EM fantastisk farveskala, men jeg tror Master Plan må være den jeg mest glæder mig til at se på fingrene.

  Dbh Iben

 145. Hvor er det dog fantastisk for dig! Alle farverne er rigtig fine, men Master Plan ville passe perfekt til et lækkert efterårslook, hvor jeg kunne have min nye, tykke, flaskegrønne cardigan på udover en sort kjole… (Jeg glæder mig meget til efterår.)

 146. Stort tillykke med din fine kollektion ? Synes de alle sammen er så fine, men masterplan er lidt ekstra fin, og passer til så mange ting. Den er så elegant, synes jeg?

 147. Tillykke med det! :-).
  Min favorit er “Lapiz of Luxury” – en super sommerfarve! Er vild med den! :-).

 148. Lapiz er da helt utrolig smuk.
  Disse må være med i min essie familie her hjemme.

 149. Min egen all-time Essie-favorit er “Sand Tropez”, men i din nye, smukke kollektion kan jeg allerbedst lide “Lapiz of Luxury” :)

 150. Jeg er en sucker for finde lyserøde farver uanset om det gælder tøj, møbler, tilbehør eller ja neglelak! Derfor er “Romper room” min favorit!
  Jeg er dog vild med hvordan du har valgt farver i afdæmpet toner! Så for en som mig, der ikke er så god til skræld på neglene er der helt klart også noget at vælge imellem!

 151. Jeg er helt forgabt i Romper Room, som er en vinder hele året rundt, men isærdeleshed om sommeren til brune hænder og fødder. Den ser både ren, enkel og smuk ud på en og samme tid! I like:)

 152. Jeg elsker, elsker, ELSKER Master Plan – så meget at jeg er på anden eller tredje flaske herhjemme ❤️??

 153. Sikke nogle fine farver! Og tillykke med din seje kollektion. Jeg vil gerne have fingre i dem alle sammen og er ikke sikker på, om jeg kan vælge min favoritfarven. Men hvis jeg SKAL vælge – og det skal jeg jo – må det blive den røde. En klassisk rød neglelak går man bare aldrig galt i byen med med.
  God weekend!

 154. Elsker farven fifth avenue. :) leder efter den helt perfekte røde farve og tror jeg har fundet den:) ville elske at vinde alle de smukke farver og stort tillykke med samarbejdet. Selvfølgelig skulle det være dig. Du er efter min mening dk s bedste blogger og jeg følger med hver eneste dag :) krydser fingre for mit held. Kh. Tanja

 155. Stort tillykke med det! :) Jeg er helt forelsket i Romper Room, som jeg faktisk lige nu har på neglene, og som jeg netop har erhvervet min 5. flaske af ;)

 156. Uhh – Essie er mit absolut yndlings neglelakmærke og jeg kan ikke få for mange neglelakker, så det er en fantastisk konkurrence!
  Det er svært, at vælge hvilken jeg bedst kan lide for det kommer jo helt an på lejligheden og outfittet! Men det må nok blive “Spin The Bottle” både fordi den går til alt, men også fordi jeg endnu ikke selv har fået anskaffet mig en ordenlig nude farvet neglelak! ?

 157. Den lysegrå/beige (Master plan) er min favorit og jeg tænker at det er en der kan gå godt både på arbejde og til festlige lejligheder. Derudover er jeg også ret pjattet med wicked :)

 158. Wauw! Først og fremmest kæmpe tillykke. Jeg har sådan glædet mig til at se, om jeres samarbejde endte ud i ligesom jeg krydsede fingre for – og ganske rigtigt!

  Jeg er helt vild med Wicked – så gør det pludselig ikke så meget at det bliver efterår, når man atter kan gå med helt mørke negle til daglig! ;-)

 159. Jeg er på jagt efter en pæn, nude neglelak, så jeg hepper på Spin The Bottle:-)

  Mine normale Essie-favoritter tæller Chincilly og Jamaica Me Crasy<3

 160. Wow, de fineste lækre farver ??
  Glæder mig til, at forkæle mine negle. Særligt er jeg vild med Fift Avenue ?
  Det bliver et dejligt efterår ?

 161. Spin The Bottle er helt klart min favorit :)

  Krydser fingre og tillykke med kollektionen. Jeg ville bestemt ikke have noget imod at vinde sådan nogle fine farver:)

 162. Jeg kan bedst lide den røde! Den helt perfekte røde farve og det er en evig klassiker :)

 163. Stort tillykke! Hvor er det sejt! :-D

  Sjovt, som man bare har sine egne favoritter, som ligner og så alligevel ikke, fordi det er nogle lidt andre nuancer. Synes, det er nogle rigtig fine farver, du har valgt, tæt på mine yndlings, men alligevel nogle andre.

  Skulle jeg vælge en af dem, ville jeg springe ud i Lapiz of Luxury. Fordi jeg aldrig har haft modet til en blå neglelak, og fordi jeg tror, den vil være flot til de mørkeblå bukser, jeg kastede mig ud i købet af i går.

 164. Hvor er det bare en flot sammensætning ? Jeg har jo et crush på den allesammen, men Wicked må være min favorit: dramatic, mysterious, warm. Og så har jeg netop fået specialstrikket en flot bordeaux/vinrød sweater, som ville matchen den HELT vildt godt! ❤️

 165. Wicked! Helt klart. Det er lige præcis den farve, som jeg mangler.
  Og tillykke med din kollektion! Det er virkelig sejt! ?

 166. Da du skrev, at den nude fik ens fingre til at syne længere, var jeg solgt. Den gad jeg godt prøve :-D

 167. jeg elsker den på én gang dramatiske og elegante wicked! Den matcher flit det meste af mit tøj, og må samtidigt siges at være en perfekt efterårsfarve.

 168. Årh det er svært at vælge én favorit, når nu du har valgt flere af mine egne favoritter. Wicked er dog altid en sikker vinder hos mig – både sommer og vinter. Jeg er også vild med nude farver, men efter jeg er blevet lidt ældre, hvilket kan ses på mine hænder, så synes jeg at de mørke farver ser bedst ud.
  Virkelig flot kollektion!! – jeg kan rigtig godt forstå at du er glad og stolt :)
  Kh Rikke

 169. Jeg er netop blevet mor for første gang for fire uger siden. Jeg elsker vores lille pige, men kan også synes det er hårdt, når hormonerne rammer og jeg ikke har været i bad eller fået nok søvn. Sidst i graviditeten sagde jeg altid: “jeg glæder mig til at få min krop tilbage!” Men jeg må indse, at der går lidt tid endnu før det sker ;) til gengæld føler jeg mig som et nyt menneske og liiige den smule mere lækker, når min mand går en tur med bebs og jeg får tid til at ordne negle og lægge en skøn neglelak der gør mig glad. Essie har også været min favorit længe og Master Plan er den perfekte nuance til sådan en nybagt mor som mig :)

 170. Stort tillykke med den fine kollektion :)
  Spin the bottle, er min helt store favorit fra Essie – så fin en farve!

 171. Min yndlings må, ligesom din, være Wicked! Jeg har selv brugt den jævnligt de seneste par år, og uanset hvilke andre jeg prøver, vender jeg altid tilbage. Den giver farve til et look på en underspillet måde, og det er jeg HELT vild med!
  Stort tillykke med kollektionen – den er så fin :)

 172. Hvor er det sejt! Stort tillykke! Alle farverne er så flotte, jeg kan dog bedst lide farven Spin The Bottle, da den er meget enkelt og passer til både hverdag og festlige situationer. Det vil være SÅ lækkert at vinde!

 173. Tillykke med kollektionen, så fint et udvalg. Neglelak er også min yndlingsaccessory. Er vild med Masterplan og Fift Avenue ?

 174. Min yndlings er den fine Spin the bottle! Den vil være perfekt til en dag på kontoret!

 175. Master Plan og Spin the bottle er to uundværlige farver, som enhver pige drømmer om at have i sin neglelak-samling. Jeg er selv helt tosset med Essie, men ønsker brændende at vinde disse 5 lækre lakke, da det helt klart vil skabe luft i budgettet til flere kopnudler og toast #fattigstuderende
  Krydser aaaaalt hvad der kan krydses, hahaha!
  Knus, Nanna

 176. Det er svært at vælge en favorit, de er alle sammen SÅ fine ? Men Master Plan er nok den jeg først vil købe, hvis ikke jeg er så heldig at vinde den! Tillykke med den nye kollektion – den er helt perfekt og meget Emily-agtig! :)

 177. Stort tillykke! Jeg har heller ikke de længeste fingre, så jeg kunne godt tænke mig at prøve den der Spin The Bottle. Måske den kunne gøre underværker? :-)

 178. Min favorit er helt klart ‘Wicked’. Jeg er vild med at lakere mine tånegle i en dyb rød farve, det så så fint ud!

 179. Jeg må sige spin the bottle ? jeg har mange fra essie, men kan ikke forstå hvordan jeg har kunne klare mig uden spin the bottle!

  Jeg elsker at købe “collections”, for der er altid en farve med man ikke har overvejet, men som man alligevel bliver vild med :-)

 180. Helt sikkert Master Plan eller Spin the bottle. Jeg er vild med de lyse nuancer. De giver sådan nogle fine negle. :-)

 181. Kæmpe tillykke med kollektionen, jeg E L S K E R farvesammensætningen. Helt fantastisk! Jeg er så vild med Lapiz of Luxury og Wicked. Glæder mig til at se hele sættet i butikkerne.

 182. Lækre farver -og ikke nogen nem opgave at vælge favorit -men Master Plan kan noget helt særligt…!

 183. Sikke en masse fine farver!! Men Master Plan er helt sikkert min favorit! Perfekt til hverdagen, passer til alt tøj. Lige denne farve jeg har ledt efter :-)

 184. Mine favoritter er helt klart Master Plan og Spin The Bottle – til enhver lejlighed – tilpas underspillede til mig og min alt for sorte garderobe???

 185. Årh hvis jeg skal vælge en må det nok være Master Plan, årh eller Fift Avenue! Afhænger meget af humør og anledning ?

 186. Neglelak er også min absolutte yndlings accessory. Går med neglelak hver dag, og skifter den ud ca en gang om ugen. Jeg er helt fascineret og på grænsen til besat af, hvad en god neglelak kan gøre for ens outfit.
  Din kollektion er et udvalg af de allerskønneste farver. Virkelig, du kunne ikke have sammensat en palet mere efter mit hoved!
  Hvis jeg skal vælge en favorit, må det være Fifth Avenue. Jeg er en total sucker for den røde neglelak, og har nok 20 forskellige nuancer herhjemme – MEN uden helt at have fundet den perfekte, helt postkasserøde neglelak som i min optik er den ultimative klassiker, når det kommer til neglelak. At finde den perfekte røde neglelak er lidt som at finde den perfekte hvide tee. En svær kamp men når det lykkes, så føles det bare helt rigtigt. Jeg føler, at det kan blive Fifth Avenue for mig.

 187. Hej Emily!
  Jeg elsker at følge med i dine indlæg. Mit yndlings accessorie er nemlig også neglelak, og jeg bruger altid essie.
  Min favorit er Romper Room (den lyserøde). Men jeg synes, at de alle sammen er utroligt fine.
  Knus Johanne ?

 188. Stort tillykke med kollektionen! Min yndlingsfarve er “spin the bottle”. Den er perfekt underspillet og giver lidt kant, uden at give for meget. Det ville klart være den farve jeg ville bruge til hverdag!

 189. Fifth Avenue er klart min favorit – jeg er ikke så god til at gå med farver, så med denne farve på neglene kommer der lidt farver i mine outfits.

  Krydser fingre!! <3

 190. Fantastisk – Alle farverne ligner nogle som kun kan blive mine nye favoritter. Der er til en hver anledning, stil og humør. Men min favorit må helt sikkert være Fith Avenue. Jeg elsker at der er tilføjet lidt orange som nu får de sommerfarvers hænder til at se mere tanned ud.
  Jeg vil drømme mig tilbage til New York med den på!

 191. Tillykke allerførst ❤️ så fine farver.

  Mine yndlings er nok spin the bottle og romper room. De er jo meget lyse og neutrale, men så kunne jeg spice dem op med en af de andre lækre farver i din kollektion.

 192. Først: Stort tillykke med kollektionen! :)
  Jeg er pjattet med røde negle – synes det giver et smukt farve-pift, når man, som jeg går meget i sort (tøj that is). Så Fift Avenue er jeg fan af. Men – Wicked er også virkelig smuk – og kunne godt blive en efterår/vinter favorit :) Endnu engang tillykke!

 193. Uhh de er så fine allesammen. Perfekt basis “garderobe”. Flot arbejde :-)
  Min favorit er helt klart den skønne Lapiz of Luxury. Skøn frisk blå farve – ejer intet som den. <3

 194. Kære Emily.
  Hjertelig tillykke, hvor er det et spændende og yderst delikat foretagne. Jeg vil også være en Essie-Pige og tage del i negle-nusseriet:) Særligt er jeg nysgerrig på den helt perfekte røde neglelak og den helt perfekte nude. Jeg leder nemlig efter den perfekte nude til hverdag – underspillet, dog feminin og velplejet :)

  Tak for dig, jeg nyder at kigge herind forbi, når det er tid til formiddags te:)

  Venlig hilsen Lærke

 195. Wow stort tillykke – hvor er de fine!! :-)
  Jeg kan vildt godt lide romper room – og håber, det er en fulddækkende lyserød, da jeg mangler sådan en, der farver igennem fremfor blot at lægge lidt farve..
  Er nu også ret vild med Spin the bottle. Og har ikke en rød neglelak, så den ville også være kærkommen i min samling ;-)
  Hvor er det sejt sådan at have sin egen kollektion – TILLYKKE!! :-)

 196. Elsker Essie og sidder med Wicked på neglene i skrivende stund. Den er klart min storfavorit og man får de pæneste hænder ?

 197. Spin the bottle er præcis den farve jeg altid har manglet! Jeg har fingrene krydsede og håber at den snart er en del af min Essie-samling ??

 198. Hvor sejt gået!
  Jeg er vild med dem alle, men ville især gerne have mine små fingre i Lapiz of Luxury inden min kommende tur til Bali. ?

 199. Min favorit er den smukke Master Plan som jeg ville bruge især i hverdagene (neglelak er nemlig også min yndlings accessory). Tillykke med din flotte kollektion!

 200. Sikke en skøn give-away.. Jeg er bare ultra fan af Essie og vildt at du nu har din egen kollektion. Jeg er klart vild med Master Plan, som jeg synes er så smuk til min, meget, sorte/grå/blå garderobe. Jeg krydser fingre og ønsker dig stort tillykke med det ??????

 201. Fifth Avenue er virkelig en farvorit hos mig – og en af de flasker som jeg allerhurtigst får brugt op, så den kan jeg godt forstå, at du har med :)

 202. Wauuuu hvor er de bare fede ?
  Jeg er kæmpe fan af både dig og Essie ?? Master Plan er lige i øjet ?

 203. Ihh, det er jo mega svært at vælge! Men min favorit er nok Romper Room, da jeg er lidt af en sucker for lyserød <3 Så fin en kollektion!

 204. Det må være Romper Room, selvom de alle er gudeskønne! Synes at den lyserøde er perfekt, fordi den er meget diskret men stadig med et hint af farve. Så smukt.

 205. Jeg ELSKER rød neglelak, og ja, Fifth Avenue har lige præcis dén farve, jeg altid leder efter! Lapiz of Luxury ser også virkelig fin ud – og ligner ikke noget, man har set tusind gange før :-)

 206. Min ynglings er Master Plan! Den ser ud til at være perfekt både på kontoret for at give underspillet og velplejet elegance og på stranden eller til sommerfesten til solbrun hud med en farverig sommerkjole. Samtidig må jeg sige at mine tænder løber i vand for at få fat på alle farverne! Jeg er gravid i 9. måned og saaaaaavner big time at lægge neglelak og gøre mig fin.

 207. Det må bestemt være Spin The Bottle. Jeg har næsten altid neglelak på, og jeg er specielt glad for nudefarven, da den giver perfekte-negle-looket.

 208. Wicked eller Lapiz of Luxury – kan ikke helt beslutte mig. Normalt ville jeg gå efter de mere neutrale farver, men jeg har vist brug for at gøre noget lidt andet af personlige årsager. Hælder mest til Wicked.

  Så din kollektion i Matas-kataloget og blev så glad på dine vegne. Du har jo haft nævnt det for noget tid siden, og pludselig var de der. Tillykke. :-D

 209. STORT TILLYKKE og rigtig godt gået <3

  Min favorit er 'Lapiz of Luxury' – som drengemor, er det bare utrolig vigtigt at huske sig selv og gøre noget ud af sig selv! Det er 'that little extra', som gør en stor forskel i hverdagen.
  Samtidig er jeg en jeans-pige og jeg syntes denne farve gør sig eminent dertil og så sammensat med alverdens smukke skjorter og bluser … Se, det er spot on! :)

 210. Jeg kan allerbedst lide farven Lapiz of Luxury. Som du selv skriver, tror jeg den er super flot på brune hænder og fødder! Når det er sommer kan jeg godt lide at gå i hvidt tøj, og jeg tror den flotte blå farve vil være perfekt til hvidt og dermed skille sig lidt ud.

 211. Jeg kan allerbedst lide Fifth Avenue – røde farver med et orange skær ser så megaflot ud på sommerbrune hænder :)

 212. Wicked er helt sikkert en favorit her og har for længst erstattet Rouge Noir fra chanel, der ellers var fast inventar på mine negle i årevis :-) Er dog også lidt vild efter at prøve master plan af, den ser nemlig rigtig lækker clean og minimalistisk ud :-) KÆMPE stort tillykke med kollektionen!

 213. Uden tvivl Spin The Bottle! Jeg har ledt i ÅREVIS efter den perfekte, nude neglelak, men de er altid enten for lyse eller for mørke – men den her ser superlækker ud og vil passe perfekt mine sommerbrune hænder :-)

 214. Hej Emily
  Sikke en fiiin kollektion! <3 Det er kun et halvt år siden, at jeg for alvor begyndte at opdage de muligheder neglelak giver som accessory (før følte jeg mig for unaturlig og "pyntet" med neglelak). Min yndlings er uden tvivl "Master Plan", som ser ud til at passe perfekt til min smag. Samtidig giver din kollektion mulighed for langsomt at tage mod til sig og prøve mere vovede farver ;-) Jeg ville bestemt prøve "Fift Avenue" sammen med min nye casual blå-og hvidstribede trøje for at style den lidt op – gerne sammen med nogle enkle matte guldfarvede fingerringe.
  Så krydsede fingre herfra og tillykke med kollektionen! <3

 215. Tillykke med den fine kollektion! Jeg har oftest Wicked på tæerne og Fifth Avenue på fingerneglene, så det er faktisk lidt svært, hvis man kun må vælge en favorit ;) Men jeg er i hvert fald også STOR fan af Essie, og krydser virkelig fingre for at blive en af de heldige vindere :)

 216. Hvor er det fedt, stort tillykke Emily! Jeg er helt vild med Master Plan, den har en fantastisk farve.

 217. Hej Em, :-)

  Kæmpe tillykke med kollektionen! – det er så sejt!

  Jeg må helt klart sige 5th Avenue. Jeg havde for mand år siden en neglelak fra Dior der mindede meget om den, men så stoppede de med at producere den. Fedt, at du har den med i din kollektion! det er min absolutte ynglingsfarve til både hverdag og fest med de perfekte røde og orange toner i samme lak. Jeg kommer til at tænke på storbyferier og lange sommeraftener på en eksotisk strand med en drink i hånden ☺️

 218. Romper Room: min mormor havde altid den farve lyserød på sine negle – hun var en fin dame. Jeg bed negle til jeg var 26, og dette var et stort problem for min mormor, der altid gerne ville forære mig neglelak, Heldigvis stoppede jeg den dårlige vane inden hun døde, og vi havde et par år med fælles neglelaklægning og farvediskussion :)

 219. Ih, altså hvor er det bare fint! Godt valg ☺️ Jeg er nok mest til det lidt afdæmpede med Romper Room!
  Kh. Neglelakomanen ?
  Ps. Jeg snappede allerede i går fra roadtrippen til Sønderborg som er på forkant og allerede har dem flot sat frem på hylderne ??

 220. Jeg er vild med alle farverne, men især farven Wicked har altid en fast plads i min samling! Den er fantastisk både til hverdag og festlige lejligheder?

 221. Lapiz of luxury eller spin the bottle. Begge to fine, friske farver, der ville egne sig godt til den kommende sensommer. Forhåbentlig kan det forlænge sommeren lidt :)

 222. Fifth Avenue! Elsker rød neglelak. Har aldrig været så god til nude, men vil rigtig gerne give den en chance? – og tillykke med kollektionen!

 223. Romper room er min absolut yndlings lyserøde Essie! Kun to lag og lakken er perfekt. Også får den mine hænder til at se brune ud:)

 224. Jeg er vild med grå neglelak og har ledt efter den helt rigtige nuance, det tror jeg MASTER PLAN er! :-)

 225. Tillykke med kollektionen!
  Min absolutte yndlingsfarve er Fifth Avenue . Jeg har haft den på mine negle på tæerne hele sommeren og den er bare så fin. Og den den kunne såmen også holde til saltvandet i Italien. :) :)

 226. Hvor er det altså sejt gået! Tillykke :)
  Min yndlings må være Fifth avenue.. Man kan bare ikke få for mange røde lakker ;)

 227. Jeg har netop lige larkeret mine negle i min ultimative favorit, meet me at sunset, i en smuk orange farve. Det var de sidste dråber – måtte ligge den på siden så jeg kunne få resten ud. Jeg tror næsten det er den eneste neglelak jeg sådan rigtigt har tømt! Det må være på tide at få den erstattet og jeg tror at fifth avenue ville gøre sig godt!

 228. Tillykke med din egen Essie kollektion! Jeg er vild med alle farverne, men Master Plan er min favorit.

 229. Hej Emily

  Lapiz of luxury ville godt kunne blive min nye yndlingsfarve, den minder min om sommerferie, hvor man skal i sommerhuset, bade i havet, spise de “forbudte” hvide rundstykker og de små pakker cornflakes og hvor dagens eneste plan kan være, at køre en tur til havnen og købe frisk fisk, som vi griller om aftenen. Tænk at en farve bare kan få mig til at slappe så og trække på smile båndet.

 230. Det er uden tvivl Wicked. Passer til alt fra lidt underspillet arbejdsoutfit til den lille sorte til en fest. Og særligt til et par hullede jeans!

 231. Tillykke, tillykke! Jeg er klart fan af Master Plan, men bliver da nød til at prøve fifth avenue efter de rosende ord… ?

 232. Kære Emily! Hjerteligt tillykke med kollektionen, den er så fin! Jeg er pjattet med ‘Wicked’!

 233. Jeg ELSKER din essie-kollektion. Jeg har ledt og ledt og ledt efter den perfekte røde neglelak, og jeg tror at denne her er den rigtige! Men det tror jeg faktisk, at alle farverne er :-) smukt!

 234. Er generelt glad for Essie neglelakker, og det er en rigtig flot kollektion må jeg sige. Jeg er helt vild med farven “Master Plan”, den er bare flot :-)

 235. Lapiz of luxury er min favorit farve :-) synes godt en fed farve neglelak kan pifte et lidt basic outfit op, så jeg er fan af den blå ???

 236. Seeeeejt med din egen kollektion altså!!!
  Min favorit er helt klart Wicked. Jeg har selv Essies Clam Bake på stort set hver dag. Rød er bare min farve, men jeg må altså også lige begynde at variere lidt med de farver ??

 237. Master Plan og Spin the Bottle er klart mine favoritter, elsker douche-farver. Men hele samlingen er bare så fin, lige præcis de farver man har brug for :)

 238. Jeg er så absolut en Romper Room pige! Det sagt, så er jeg helt solgt på at prøve Spin The Bottle :)

 239. Wicked er min favorit! Det mærke mod det lyse giver sådan en flot kontrast.
  Og tillykke med kollektione :)

 240. Master plan er utroligt fin! Den bliver nok nødt til at flytte ind hjemme hos mig uanset hvad

 241. Tillykke, søde Emily! Så sejt og flot :)

  Fifth Avenue er lige mig – finger’s crossed!

  Klem Laura

 242. Jeg var lidt forvirret tidligere da du teasede om samarbejdet, for jeg kunne ikke helt gennemskue om du selv havde lavet en række farver i samarbejde med Essie, men nu kan jeg forstå, at du har valgt nogle allerede eksisterende farver ud fra Essie og sammensat en kollektion. Jeg håber det er rigtigt forstået :)
  Det er sgu meget sejt! Specielt taget i betragtning, hvor mange farver Essie faktisk har at vælge imellem. Jeg har i hvert fald selv svært ved at begrænse mig, når jeg står overfor dem :P Og nu har jeg fået et godt øje til Romper Room! Det må være min favorit blandt dem du har udvalgt :)

 243. Wicked! Er helt vild med de mørke farver, selvom jeg endnu ikke har fået købt en til min samling..
  Men spin the bottle er også flot.. ARG! Det er så svært at vælge!

 244. Fifa Avenue, er min favorit blandt dine udvalgte. Nok fordi jeg altid har rød eller pink neglelak på.

 245. Uhh dem vil jeg gerne vinde. Mine negler trænger i den grad til lidt kærlighed.
  Farven Master Plan er jo helt perfekt.

 246. Så fine, så fine, så fine! Jeg er helt vild med Master Plan. Jeg må hellere en tur i magasin eller Matas i næste uge ;-)

 247. Jeg har i flere år været på jagt efter sådan en baby lyserød. Både i Danmark – og når jeg har været i udlandet. Jeg ved ikke hvorfor jeg har været så obsessed med at finde den rette. Men nu er den fundet. Sørme om du ikke har den med i din kollektion. Hvor er det fedt! Tak Emily. Så behøver jeg ikke lede længere. ;-)

 248. Jeg kan simpelthen ikke vælge imellem, om jeg bedst kan lide Master Plan, Spin The Bottle eller Romper Room. Det ligner de fineste lyse basisfarver, som kan bruges alle årstider. For sørensen, dem gad jeg godt eje!!

 249. Tillykke med de meget fine farver! Alle er anvendelige for mig, men den der først sprang i øjnene på mig var klart Romper Room ? Jeg ELSKER lyserød og alt feminint man kan klæde sig. Den vil være perfekt til sensommeren med en sød sommerkjole til.

 250. Fift Avenue er min klare favorit! Tak for tippet med at have flere farver på samme hånd – det skal prøves! Det ville virkelig sætte prikken over i’et på min fødselsdag – onsdag D. 17 august – at have fine farver på neglene til Snarky Poppy koncert om aftenen(: tak for en altid inspirerende blog!!:D

 251. Jeg elsker Fifth Avenue, det er den første neglelak jeg bare køber igen og igen, fordi jeg bruger den op. Jeg vil vildt gerne prøve de andre også, fordi Essie holder så længe.

 252. Wow fedt! Spin the bottle er klart min favorit, men ville elske at neglerocke alle farverne :)

 253. ELSKER neglelak, føler mig helt nøgebn uden en farve på neglene. Det er nog sådan som nogle har det med smykker. Essie har være min favorit i mange år, det holder bare bedste.

  Jeg er ret vild Fift Avenue – fordi en rødnegl passer til alt. Det går man aldrig galt afsted med. Rød har været min goto neglelak i flere år. Men må sige at jeg i år er blevet mere og mere lun på nude neglelak og synes at Romper Room er ret så fin.

 254. Sikke en flot kollektion du har udvalgt Emily, jeg må ud og have alle farverne, synes de ser SÅ pæne ud allesammen! :-) Men hvis jeg skal vælge én ynglings må det blive Romper Room: jeg ELSKER at have lyserødt på neglene, jeg synes det er så fint og passer godt til min stil! :-)

  Dejlig weekend til dig

  Kh Julie

 255. Mine lak-favoritter skifter en del i forhold til årstiden, men lige nu ville jeg vælge Master Plan :)

 256. Min absolutte yndlings farve er Wicked, den er bare super klassisk og aligevel lige det tvist, der kan løfte et hvert sæt tøj/sko et niveauet højre.

 257. Tillykke med den fine kollektion. Jeg har i skrivende stund Fifth Avenue på. Kunne være skønt at supplere med resten af kollektionen :-)

 258. Jeg kan allerbedst lide farven Master Plan!
  Jeg er ind i en “grå periode” hvor jeg er vild med alt der er gråt? Går lige pt. med en lidt mørkere grå farve fra Essie så det ville være så skønt også at få en lidt lysere én med i samlingen samt self alle de andre smukke farver!??

 259. Tillykke Emily! Hvor er det en fin kollektion :-)

  Min favorit må være den klassiske røde Fifth Avenue, da den passer til alt, og jeg føler mig så lækker, når både tå- og fingrenegle er lakeret røde.

 260. Stort tillykke med lanceringen! De er alle vildt flotte men Master Plan er min favorit :)

 261. De er jo så fine alle sammen! Men fifth avenue… Jeg må give dig ret i at det er en PERFEKT rød! ???
  Tillykke med kollektionen!

 262. Hvor er det nogle flotte farver, du har valgt! Min yndlings er klart wicked – en farve jeg selv anvender lidt for ofte :-)

 263. WICKEEEED! Stort tillykke med kollektionen, så fine farver! Det er ikke nemt at have en absolut yndling, men når det skal være, så er jeg alligevel ikke i tvivl. :-)

 264. Hold nu op hvor er det cool! De 6 farver rammer fuldstændig ind i mine yndlings-essie lakker, så jeg deler din begejstring til fulde ? Min allermest elskede farve er Master Plan, som jeg har brugt adskillige flasker af allerede ?

 265. Stort tillykke med kollektionen! Jeg er helt vild med Wicked, jeg synes giver et sofistikeret og lidt råt look – som er lige mig :)

 266. Jeg er helt vild med den blå farve. Den ville (sammen med de andre) passe skide godt ind i min meget lille samling neglelak!

 267. Helt sikkert Master plan. De ser alle super flotte ud og jeg vil være super glad for at prøve dem alle

 268. Wicked! Fordi uanset hvad man i øvrigt har iført sig af tøj og accessories, så bliver ens outfit løftet til et nyt niveau af den lak. Og uanset hvordan man i øvrigt føler sig lige den dag, så får ens mood lige en toning af noget “jeg kan erobre hele verden” af den lak :-)

 269. Helt klart Master plan ? den farve har jeg ledt længe efter og ville være perfekt til kjolen jeg har købt til barnedåb.

  Tillykke ??

 270. Sikke nogle pæne farver! Jeg er selv stor fan af neglelak som det ekstra pift til ens outfit. Særligt Essies lakker er en favorit og jeg finder altid nye farver, som jeg bare må eje.
  Selv er jeg mest til pink/lyserøde nuancer og rød. Jeg er endelig selv kommet med på nude-lak bølgen. Bedre sent end aldrig ;) At skulle vælge en favorit blandt farven er svært. Først tænkte jeg Romper Room, men jeg må ende på Spin the Bottle. Det ligner en ny nude-favorit, som jeg bare må eje!

  Sikke en lækker konkurrence! Tak for en fantastisk blog, det er altid en fornøjelse at læse den. Du kan noget helt specielt med ord. God weekend! ?

 271. Min favorit er Romper Room – jeg har længe ledt efter den perfekte lyserød, og kan godt se, jeg ikke behøver lede længere!

 272. Den der Fifth Avenue! Uh, den er fin. Jeg kan godt lide lakker hvor der er smæk på farven og den er lidt sommerlig -men samtidig også god til et lidt mørk efterårs-tøjsæt!
  Og tillykke med samarbejdet!

 273. Min yndlings er den lyserøde, “Roper Room”, fordi jeg har ledt og ledt efter en lyserød med lige præcis de kvaliteter, som du beskriver den har – ikke alt for tøset, men stadig flot! Hele kollektionen ser dejlig ud, så jeg håber at vinde. ☺️

 274. Wicked er også min absolutte yndlingsfarve. Den går man aldrig galt med – heller ikke om sommeren selvom det mest er en vinter farve :)

 275. Romper Room eller Spin The bottle – tænker at begge to kunne være gode kandidater til mit bryllup i september :-)

 276. Er en masterplan-pige – både når det glæder neglelak og livet i øvrigt ?
  Spottede kollektionen i Matas i St. Kongensgade igår – så meget tjekket ud!

 277. Masterplan er lige mig og ser helt sikkert skøn ud til en dejlig sommerkulør :-)

 278. Ej, det er også flere af mine favoritter. Lapiz of luxury minder mig om min studentertid. Jeg fik den nemlig i en ‘før studentergave’ af min søster, fordi den passede perfekt til min lyseblå HF hue, og jeg havde den derfor på, på dagen for min sidste eksamen. Ellers er jeg også helt tosset med wicked, som er så utrolig sexet og smuk!

 279. Master plan er virkelig pæn, og var lige ved at købe en magen til forleden. Men vil vente spændt og håbe jeg vinder den lækre kollektion

 280. Spin the bottle skal bruges de dage, hvor man ikke har behov for at stikke for meget ud – super anvendelig nuance …. Men Wicked er klart min favorit. Men den har du lært mig Emily, at sort neglelak ikke kun er for de ‘ hårde’ typer :))

 281. Tillykke med den fine kollektion! Min yndling er helt sikkert Fifth Avenue, da den minder mig om min mormor der altid lakerede sine tånegle en flot rød!

 282. Master Plan. Den slags farver er bare SÅ gode til hverdage, og mega smukke.
  Jeg har faktisk kun farver i den farveskala i min samling, så det kunne være fedt at få lidt nye farver ind ??

 283. Ihh – jeg er stødt på din kollektion på Vesterbrogade :) Der var et rigtigt godt tilbud, så mange af farverne var allerede hapset :)

  Min favorit er helt klart romper room – jeg så den på dine negle i et blogindlæg om værtindegaver, og den har stort set været på mine negle lige siden :D men jeg overvejer rimelig meget at tilføje wicked til min samling – den minder om en mørkere og lidt frækkere version af min yndlings essie lak ‘bordeaux’ (som er den første neglelak, jeg nogensinde har tømt – op til flere flasker af) :)

 284. Tillykke med kollektionen! Blev helt glad, da jeg så, du havde Wicked med i den. Den er den absolutte favorit.

 285. Hej Emily!
  Jeg er ligesom dig, også 100% en Essie pige. Det ER bare det bedste! Føler mig næsten nøgen uden neglelak, min kæreste hader det, men jeg er ligeglad! Neglelak er bare så lækkert, hvis det er lækkert lagt og en god lak, vel og mærke, og DET er Essie! <3
  Af din fine samling må min yndlings også være Fifth Avenue ligesom din egen favorit :-)
  Dejlig lørdag til dig.
  – Klara

 286. Fifth Avenue må være min yndlings! Jeg går mest med neglelak i rødlige nuancer, så den ville passe perfekt til mig! :) Hvor er det fedt!

 287. Tillykke med kollektionen! Fifth Avenu er en klar favorit, men også ret vild med Master plan.

 288. Tillykke med kollektionen!!!
  Åh hvor er farverne fine. Dem må jeg få set nærmere på. Fifth Avenue ser ud til at være lige den røde farve jeg bedst kan lide.

  Der er ikke noget bedre end fine negle ?

  Mvh
  Nanna

 289. Det må udentvivl være farven Lapiz of Luxury, den minder mig meget om den neglelak min mormor altid gik med, så det ville kun fremkalde glæde og gode minder hvergang jeg ville kigge på den.

 290. Sikke en dejlig nyhed, Emily. Stort tillykke med din egen Essie kollektion – Så fin!!

  Ihh, hvor kunne jeg godt tænke mig at have dem alle ??. Men hvis jeg skal vælge én blandt de fine farver, må det være Master Plan. ? Har længe ledt efter den perfekte beige/grå farve – dog uden held. Men denne ser ud til at efterligne min forestilling om den perfekte lysegrå/beige.

  Tak for en skøn blog og god weekend!

 291. Sejt gået, Emily! Jeg så “dig” og neglelakkerne i en butik i Aarhus forleden, men fik desværre ikke taget et billede. Master Plan ser ret smuk ud, så det må blive min favorit :)

 292. Stort tillykke, en super fin kollektion som både er klassisk og brugbar. Alle farverne er skønne, jeg bruger mest rød eller grå, så ville vildt gerne prøve den blå Lapiz of luxury. Den vil være skøn til alt, denim, hvid skjorte og læderjakke. Eller min nye røde trenchcoat.. Ha en skøn weekend.

 293. Hvor er de alle lækre. Men fift avenue er lige den lækre røde lak jeg længe har ledt efter?? Er helt solgt.

 294. Tillykke med den flotte kollektion:-)
  Tror Master Plan er min yndlings, selv om det er svært at vælge.

 295. Tillykke med den fine Essie kollektion Emily – det er virkelig sejt gået!! ?
  Jeg synes alle farverne er rigtig fine, men hvis jeg kun skulle vælge en, så skulle det være Spin The Bottle ?
  Jeg har bidt negle hele mit liv og prøvet alverdens ting for at stoppe den dumme vane. Intet har før virket men jeg har nu erfaret, at når jeg har neglelak på, kan jeg lade være! Det er desværre bare ikke altid jeg lige har lyst til at have farver på neglene og derfor ville denne allerpæneste nude farve være perfekt til disse dage! ??

 296. Virkelig flotte farver du har valgt. Jeg er især pjattet med den røde – elsker rød neglelak! På magisk vis kan man bruge den til stort set alle outfits uanset, hvilken farve tøjet har. Og så kan rød altid pifte fx et sort sæt op. Helt perfekt. Det ville være vildt lækkert at vinde kollektionen ??.

 297. Sikke nogle fine farver. Jeg skal helt hundrede ind og kigge på Spin the Bottle. Jeg synes, det er SÅ svært med nude neglelak. Altså at finde en, som passer til mine toner og gør alt det skønne, som de kan gøre.
  Men virkelig fin samling. Jeg er også vild vild vild med Lapiz of Luxury.

 298. Eij ♡ hvor er det en SMUK kollektion ☆☆☆ så skønne farver, klassiske og alligevel hippe. I love it. Tillykke ♡
  Hvis jeg skulle blive en af de heldige, vil jeg nok mest komme til at bruge Fifth Avenue og Masterplan ♡☆♡

 299. Kæmpestort tillykke med kollektionen Emily, hvor er det bare mega sejt!
  Det er virkelig de finenste lakker, som du har udvalgt, og jeg er personligt helt forelsket i Master Plan som bare passer til alt :-)

 300. Stod netop i Matas her til formiddag og skulle beslutte mig hvilken af de fine farver jeg helst ville have, og det er sådan et svært valg. Skulle det være den blå der matcher mange af mine basisting, den lækre røde der signalerer at jeg er klar til fest, den fine nude, som passer til alting eller… Begrundelser var der nok af, men jeg skulle jo kun have en, så jeg endte med den mørkegrå med glimmer fordi det ikke behøver være trist at efteråret nærmer sig. Men det ville da bare være skønt ar vinde alle farverne så der var nogle at vælge mellem?

 301. Mega flotte farver. Elsker Essie, så håber jeg bliver en af de heldige. Master plan er min favorit?

 302. Fine fine farver – Master Plan er lige mig, men er sikker på at mine 4 piger vil elske dem alle sammen??

 303. Stort tillykke med kollektionen.

  Jeg vil helst have ‘Lapiz of Luxury’ fordi det var én af mine første Essie-lakker, som nærmest er blevet brugt helt op. Igen tillykke!

  Mvh. Maria

 304. Tillykke med kollektionen!! Normalt er jeg selv mest til de lyserøde toner, men synes, at Lapiz of Luxury er en virkelig smuk, blå farve – den er klart en af mine farvoritter og ville være smuk også her til efteråret.

 305. Synes at farverne er rigtig fine! Den jeg bedst kan lide, er nok Wicked. Jeg synes, farven er super fed og kan give lidt “kant” til et outfit!

 306. Tilykke! Synes især Master Plan ser super fin ud!

  Derudover, et spørgsmål. Jeg har selv Lapiz of Luxury derhjemme, så er din kollektion mere en sammensætning af farver, der allerede var i deres sortiment eller er nogle af dem farver, du har lavet eller hvordan? :-) Hvis nu jeg ikke vinder vil jeg nemlig gerne vide om jeg potetielt kan finde de samme farver i deres almindelige kollektion, eller om nogle er limited edition? :-)

 307. Ej, hvor er det fedt for dig. Tillykke! De er simpelthen så pæne alle sammen :-) Min favorit er klart Master Plan. Det er bare lige min farve, når det kommer til neglelak :-)

 308. Jeg bruger for det meste lakker, der minder meget om Spin The Bottle, så den er klart en favorit, MEN nu bevæger vi os jo snart ind i efteråret, som jeg synes, at Master Plan passer meget godt til.
  Master Plan er efter min mening stadig en forholdvis diskret lak, ligesom Spin The Bottle, men den lidt mere mørke nuance passer bedre til efteråret.

 309. Min yndlingsfarve er helt klart den flotte røde, super flot på sommerbrune fødder, både til hverdag og til fest. På hænderne nøjes jeg med den røde lak i mere festlige anledninger, men også der foretrækker jeg den flotte røde!

 310. Røde negle kan bare noget – min favorit er derfor helt klart Fifth Avenue. En tur til NY med den på neglende ville heller ikke skade;)

 311. Jeg er ligesom dig kæmpe fan af Fifth Avenue. En ting er, at farven bare en supersmuk, men navnet leder også tankerne hen på New York, der jo er den skønneste by :)

 312. Tillykke, det er nogle flotte farver.
  Min favorit er Spin The Bottle. Hvis jeg vinder lover jeg at dele med min datter.

 313. Stort tillykke Emily!!
  Lapiz Of Luxury er jeg helt vild med, farven er bare så fin den er lige mig (: Og jeg vil nyde at have den på neglene og få en gnist af glæde.

 314. Min favorit må simpelthen være Master Plan. Den er bare så lækker neutral og så lige tilpas nok farve til at den netop sætter prikken over i’et til et komplet look ?❤️

 315. Min ynglingsfarve er romper room. I det hele taget synes jeg at det er en fed kollektion fra mit absolutte ynglings neglelak mærke.

 316. Stort tillykke med den flotte kollektion! ??
  Jeg vil elske sådan en neglelak garderobe ?? Min farvorit må falde på Spin The Bottle – en farve, der altid vil fungere og udstråler, at man er velplejet.

  De bedste hilsner
  Julie

 317. Stort tillykke med din kollektion? Nyder meget at følge din blog. Jeg har prøvet så mange nude neglelakker men har aldrig fundet den rigtige, så jeg ville elske at vinde din☺️

 318. wauw, de er flotte. Stort tillykke med kollektionen. Jeg er helt klart mest vild med den røde, nøj den er fin. Vh Katrine

 319. Sikke et smukt udvalg! Er ret vild med dem alle, men jeg vil helt klart pege på den lyserøde Romper Room som min klare favorit. Tænk, hvis jeg var heldig at vinde…

 320. Jeg er vild med Master Plan og står netop og mangler en god neutral/basis neglelak. Den må blive mit næste neglekakkøb hvis jeg ikke er så heldig at vinde dem :-)

 321. Åh, skal jeg vælge…. Jeg har selv Wicked og Fifth Avenue, men de andre kunne jeg da godt snige ind i min samling, for de er mega smukke…

 322. Hvor er det nogle lækre farver! Har set mig helt varm på Wicked – ville være så lækker her til efteråret ?
  Men jeg må indrømme at Lapiz of Luxury og Fift Avenue er nogle vilde sommerfarver jeg også gerne vil springe ud i!

 323. Du er sej!!!!! Min favorit vil helt sikkert være Wicked og Spin the bottle, ihhh vi er nogle tøser her der godt kunne bruge de 6 skønne lakker… Mums

 324. Fifth avenue er så pæn. Har lige født og glæder mig til igen at have fine negle?? og meget gerne med en af dine farver.

  Kh Rikke

 325. Mine yndlings er nok Masterplan og Lapiz of Luxury selvom alle farverne er rigtig anvendelige og klassiske.

 326. Så fine farver til hverdag og fest! jeg er vild med Fift Avenue til fest og Spin The Bottle til hverdag.

 327. Nøj, “Master Plan” må jeg eje! Jeg havde engang en neglelak i en lignende farve, og jeg knuselskede den, men den er udgået nu!!

 328. Hvor er det fedt! Stort tillykke med din Essie-kollektion. Det er sejt. Og du ligner en million på billedet, og tilsat lækre lakker, så går det hele op i en højere dimension :)
  Jeg er helt vild med Master Plan. Den kan fungere til alt. Ellers er jeg nu også temmelig fan af alle de andre ;)

 329. Spin the Bottle vil absolut være min favorit. Essie neglelak er bare super…..

 330. Ville meget gerne øve mig i at benytte andet end nudefarver, så her er en perfekt mulighed!

 331. Flot kollektion, alle farverne er så lækre, men jeg kan nok allerbedst lide Wicked. Men Romper Room er altså også sååå fin…

 332. Sikke nogle skønne og alsidige farver – stort tillykke med kollektionen.
  Jeg udvælger Lapiz of Luxury som favourite – synes det er en flot farve, som uden tvivl vil passe til min blå/grå basisgarderobe. Den er da så fin og brugbar ?

 333. Hvor er de bare smukke! Alle 6!
  Jeg vil helt sikkert gå efter den blå. Er sygeplejerske og må ikke have lak på fingerneglene, men fødderne….. den blå er perfekt mod den hvide uniform
  (Og resten skal på i weekender og ferier ?)

 334. Stort tillykke med kollektionen, den må jeg vidst ud og kigge lidt nærmere på. Jeg er helt vild med at du har taget en farve som Lapiz of Luxury med. Det er en farve med et twist, som en lille overraskelse i ens outfit

 335. Master plan vil blive min nye favorit.
  Den er diskret og oser af velplejethed…
  Tillykke med din kollektion?
  Ohhhh jeg ville elske at få lov at prøve de andre farver ?

 336. Tillykke Emily – godt gået.
  Jeg er vild med Wicked ! Men skal i fremtiden måske lade mig mere friste af de blå nuancer…

 337. Fift Avenue er den allerfineste, synes jeg :) hvem mangler ikke den perfekte røde neglelak? Perfekt til at lave lidt “larm” til et basis outfit.

 338. Jeg har været på udkig efter den perfekte nude lak, så Spin the bottle må være min favorit i denne kollektion :)

 339. Wow, sikke et samarbejde! Hvor er du sej Emily <3
  Jeg ejer de fleste af farverne (dog er nogle udtørrede, så kunne godt trænge til en refill), men Romber Room har endnu ikke fundet vej til mine negle og det er da en skam ;-)

 340. Ej ej ej!! Så fine farver! Og mange af dem favoritter<3 Den absolutte yndlings er Master plan for mig:)

 341. Jeg er (ligesom alle andre) blevet ret vild med lyserøde ting den seneste tid. Det troede jeg ellers aldrig skulle ske. Men nogle gange kan det være sundt at følge strømmen og udfordre sig selv. Så Romper Room er en favorit blandt de mange smukke lakker :)

 342. Min yndlings må helt klart være Fift Avenue.. Man går aldrig galt i byen med en lækker rød lak. Tillykke med det :-)

 343. Jeg går uden tvivl med fift avenue! Den er så klassisk ig alligevel synes jeg bare altid, at det er svært at finde den helt rigtige røde farve- hvilket jeg dog vil mene, at denne er! Og så befinder jeg mig faktisk lige pt. i new york for aller første gang – og så selvfølgelig ikke så langt fra selveste fift avenue! Og så er essie efterhånden de eneste neglelakker jeg køber og sværger til- det er jo virkelig så flotte farver og god kvalitet!

 344. Kæmpe stort til lykke til dig med den smukke kollektion ❤️
  Det er så velfortjent??
  Den lyserøde er og bliver altså min all time favorit.
  Den passer perfekt til min hudtone og jeg elsker den lethed som det lyserøde bringer med sig??

 345. Uhh hvor er de bare fine og brugbare farver alle sammen. Jeg er nok den lidt klassiske og minimalistiske type når det kommer til lak, så jeg vil helt sikkert have fat i de beige og lyserøde farver. :)

 346. Jeg er på den evige jagt efter den perfekte røde, og når jeg har set denne på dine negle, så har jeg altid tænkt “YES!” ? Så den vil jeg helt klart glæde mig til at prøve selv ?? nu hvor vejret snart bliver lidt koldere tror jeg også de mørkere toner sniger sig ind på mig! Uh, det er altid svært at vælge ?❤️ Tillykke med dit fine samarbejde

 347. Master Plan ville også helt klart blive min yndlings i lang tid fremover. Jeg er nyuddannet og skal starte på mit allerførste job om 14 dage, så jeg vil klart få meget glæde af Master Plan! ;-)

 348. Kan man vælge en favorit????
  Din kollektion har lige præcis den perfekte farve til enhver lejlighed, og så endda fra ynglings (!!!!!!!!!!!!!!!) neglelak-mærket essie. whats not to like?

  Men…. Farven der passer til det meste i min hverdag er nok “Master Plan”. Den må nok købes, hvis jeg ikke er en af de heldige vindere ;)

  Jeg tror at denne konkurrence er drømmen for august måned. Krydser fingre for jeg er en af de heldige vindere :)))

 349. Sikke en lækker præmie, man kan vinde! Alle farverne ser jo super fine ud. Har aldrig prøvet blå neglelak, men det skal da helt sikkert prøves, nu hvor fødderne har fået lidt kulør, efter sommerferie i Spanien.
  Og jeg er sikker på, at Spin The Bottle også ville blive en favorit. En flot nude på fingerneglene ser bare så pænt og ‘rent’ ud ?

 350. Kæmpe tillykke med den smukke kollektion kære Emily ??? Min favorit må være Fifth Avenue ?? Dejlig søndag til dig ☀️

 351. Jeg vil sige, at Master plan og Fifth Avenue er mine yndlings, men det er godt nok svært at vælge! :-)

 352. TIllykke.. nøj hvor er det nogle fine farver du har fundet frem til. min ynglings er Fift Avenue men lad os se om jeg ikke ender med at købe mange flere af dem.

 353. Sikke en flot og brugbar kollektion! Kæmpe tillykke med den! Jeg har selv været lidt on/off neglelak fordi jeg har været for utålmodig og ødelagt det inden for en dag eller to.
  Men fornylig har jeg givet det en ny chance, og fået det til at holde op til en uge. Yes!
  Jeg ville være meget glad for at kunne tilføje især Spin the bottle til min lille samling. Det er jo overraskende svært at finde en pæn nude. Krydser fingre xx

 354. De er jo egentlig alle pæne, Emily, men skulle jeg vælge blot én må jeg satse på den nude, Spin The Bottle, fordi den simpelthen ville kunne komplimentere de fleste hverdagsoutfits. Både i arbejdsregi såvel som til en hyggelig frokostaftale i byen.

  Desuden ville den passe perfekt til den blomstrede kjole jeg netop har købt fra H&M, hvor blomsternes farve også er lavet i en råhvid, men nærmest nude farve.

 355. WICKED er også min favorit, men den grå er også VILDT fin ❤️❤️❤️
  Fortsat god søndag
  Salli

 356. Tillykke med kollektionen! Det er nogle virkelig gode farver du har udvalgt, og jeg ville elske at have dem stående på forreste række herhjemme.. Så behøver man jo faktisk nærmeste ikke andre :)
  Master Plan er jeg bare vild med, og den kan altid bruges! Wicked er også fantastisk, men den kommer mere på til særlige lejligheder..

 357. Det er helt klart Fifth Avenue, som jeg strøg ud og købte første gang du nævnte den på bloggen. Og den har været en tro følgesvend sommeren over; elsker den farve. Den får ligesom brune fødder og hænder til at blive endnu pænere :-)
  Kh Lene

 358. Endelig kom de :) Stort tillykke! Jeg er vild med Master Plan efter at have set farven på dig tit er jeg blevet helt hooked på muldevarpe-grå negle :)

 359. Først og fremmest tillykke med din helt egen Essie-kollektion. Det er STORT :-)
  Mange fine farver. Har selv Wicked – og så nogle andre, der ligger helt tæt på dine særligt udvalgte.
  Essies røde Too Toot Hot er én af mine favoritter og ser ud til at ligne Fifth Avenue en smule? Dén og Master Plan er umiddelbart de farver, jeg bedst kan lide. Må i Magasin og Matas og inspicere. Neglelak kan man jo altid bruge!

 360. Stort tillykke med kollektionen – den ser rigtig flot ud !

  Jeg er helt vild med Master Plan – den skal jeg helt sikkert ud og have fingrene i, hvis jeg ikke er så heldig at vinde den :-)

 361. De ser alle fine ud. er bare selv glad for, at jeg efter mange år som formnings/billedkunstlærer har fået negle, der kan males.
  Husk håndcreme desværre for sent for mit vedkommende.

 362. Jeg har selv været flittig bruger af Master Plan! Den er nemlig, lige som du skriver, tilpas lysegrå og beige på samme tid :-) Krydser fingre!

 363. Fifth Avenue er faktisk også min go-to – men de andre er da SÅ smukke!! Får lyst til at prøve dem alle :)

 364. Kæmpe tillykke med kollektionen. Jeg er vild med alle farverne, dog er wicked min yndlings. Jeg elsker de røde nuancer på neglene – så flotte på solbrune hænder og fødder.

 365. Min favorit må være Spin the Bottle.. Jeg kører tit nude læbestift, og det fungerer rigtig fint, på en lidt underspillet måde. Særligt også hvis det ikke er en festlig lejlighed, men blot arbejde, studie eller på cafe med veninderne. Tænkte denne neglelak ville komplimentere det hele godt :D
  Og stot tillykke med kollektionen, det er stort! :D

 366. Jeg er vild med alle farverne, og tillykke?Wicked er nok favorit lige nu, foruden de nude farver, alt efter hvad humøret er.

 367. Master Plan må være min yndlingsfarve for tiden. Den er perfekt til hverdagsnegle som alligevel ser ud af lidt ekstra.

 368. De er jo så smukke allesammen. Jeg er faktisk på jagt efter en smuk lak til når jeg skal giftes til foråret og havde egentlig besluttet mig for Master Plan som er enkel og minimalistisk. Men hvor er den blå dog også vidunderlig og med sådan nogle negle ville jeg jo samtidig kunne krydse something blue af på listen :)

 369. Master plan, den er så smuk og ville være fantastisk her i overgangen til efterår.

 370. Wicked bliver helt klart min favorit. Brugte en lignende sort fra Essie i studentertiden, hvor den gav et perfekt twist til det hvide tøj.

 371. Min favorit bliver Master plan , fordi den oser af stil og velplejethed.
  Ohhh hvor vil jeg gerne prøve de andre fra din smukke kollektion.
  Stort tillykke og? Til dig ?

 372. Wauw hvor sejt! Elsker, elsker, elsker Essie! :-) Romper Room er en klar favorit – bliver aldrig for gammel til lyserød. Det er lidt en last. ;-) STORT tillykke!!

 373. Tillykke med den fine fine kollektion. Min favorit må være Fifth Avenue. Lækker sofistikeret farve i min meget mor prægede hverdag.

 374. Kæmpe tillykke søde Emily ?????? Sådan en fin kollektion. De er ALLE skønne men Fifth Avenue må blive min favorit ☺️

 375. Lækre farver! Svært kun at vælge én :) Jeg ville elske at putte fift avenue på mine tånegle her i sensommeren og senere, når fødderne er pakket væk så ville jeg tage master plan på fingerneglene <3

 376. Min yndling har i flere år været Wicked, som jeg faktisk har på fingerneglene netop nu. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve Master Plan som en afveksling for de røde farver, som jeg plejer at holde mig til

 377. Wuhuuu, tillykke med kollektionen! Alle farverne er jo totallækre, men Master Plan må være min yndlings! Wauw, wauw, wauw!

 378. Master Plan er min favorit! Jeg er alt for god til de farver med knald på men skal have fingrene i en mere dæmpet en af slagsen og den ser perfekt ud!

  Jeg har lige et sprøgsmål også :) jeg oplever ofte at min overlak bobler lidt. Noget du oplever/kender til? Jeg ryster altid lakken inden brug men er det ikke så godt?

 379. Masterplan er min favorit. At en farve kan være minimalistisk har jeg aldrig tænkt på, men din beskrivelse af den er så fin, og hvordan den gør indtryk.

 380. Wicked helt klart:-) soo bold og fin på samme tid, total hit neglelak- forstår sandeligt godt hvorfor du har den med i kollektionen som du skal have et kæmpe held og lykke med;-) afsted afsted på shopping, som så mange gange før med din inspo- tak for det;-))

 381. Orv, dén blå farve har jeg ledt efter i flere år. Min veninde havde engang en blå neglelak som simpelthen var et scoop og slet ikke til at opstøve efterfølgende. Jeg har ledt med lys og lygte og din Lapiz of Luxury har jo den per-fek-te blå farve! Dernæst er jeg da også helt tosset med den røde Fifth Avenue. Klassiker!

  Hvem kunne ikke bruge sådan en smuk omgang farveladeballade til neglene? Mig mig mig!

 382. Jeg elsker en god klassisk rød, så min favorit må være Fift Avenue, stærkt efterfulgt af Master Plan :)

 383. Master Plan – jeg har hele min neglelaksboks fyldt med farvestrålende lakker, men jeg mangler bestemt den perfekte minimalistiske, enkle lak, som ikke tiltrækker sig lige så meget opmærksomhed som en pink gør :)

 384. Tillykke med kollektionen. Det er meget smukke farver, alle sammen.
  Jeg er helt vild med den blå – Det er en rigtig flot “statement” farve, der vil understrege sølv og hvidguldsringe.
  Den lyse rosa er også en favorit, da den passer til tøserier.

 385. Fifth Avenue <3 Har længe ledt efter den helt rigtige røde, og så viser det sig, at du allerede har fundet den ;)

 386. Master Plan er da alt for fin! Lige præcis sådan en basislak man altid synes man mangler men aldrig kan finde ?

 387. Stort tillykke med kollektionen! Alle farverne er maks flotte, men jeg er helt tosset og vild med “Master plan”! Den er simpelthen super flot.

 388. Master Plan må helt klart være i min favorit, da det er en flot lysegrå farve, som passer til hver årstid og kan bruges til ethvert sæt outfit, og pifte det op! :)

 389. Tillykke med den fine kollektion <3
  Mine favoritfarver er: Master Plan og Spin the bottle :-)

  God weekend

 390. Fifth Avenue er min favorit – elsker lidt pang på neglene :-) Tillykke med din fine kollektion! :-)

 391. Jeg bor pt et halvt år i Zimbabwe, så derfor må Lapiz of Luxury være den perfekte farve til den solbrune hud, jeg efterhånden er ved at få hernede (:

 392. Wicked er klart min all time favorit, jeg bruger den året rundt, men nu bliver jeg da lidt små-lun på Master Plan:)

 393. Ej, jeg er nok allermest vild med Master Plan! Jeg ender altid selv med de mere spraglede, men sådan en afdæmpet farve må virkelig se elegant ud. God søndag aften til dig. :)

 394. Det er en virkelig fin kollektion, du har sat sammen! Jeg kan rigtig godt lide Master Plan – den ligner den perfekte underspillede hverdagslak.

 395. Jeg er vild med dem alle – men favoritten er Master Plan ❤️ Tillykke med din egen kollektion.

 396. Jeg er meget vild med jordagtige farver, og Master Plan er derfor nok min yndlings – men de er sørme flotte alle sammen! ;)

 397. Tillykke med den fine kollektion. Wicked er min yndlings, men vil vildt gerne prøve Master Plan (og de andre).

 398. Det er jo altså svært kun at vælge een farve lak men hvis jeg skal bliver det nok “Master plan” da jeg synes den på een gang både er neutral men også meget sofistikeret :-) ml

 399. Min favorit må være ‘Spin The Bottle’ (selvom det er svært at vælge!). Perfekt til både hverdag og fest.
  Stort tillykke med kollektionen – det er fuld fortjent!

 400. Åh, jeg er faldet for den blå – Lapiz of Luxury. Blåt er altid det bedste på mine fødder om sommeren, og netop denne farve ser dejlig ud.
  Tillykke med kollektionen!
  Krydser fingre :-)

 401. Det er sjovt med neglelak, der er så uendeligt mange pivlækre farver, men det er som om, når jeg får den helt perfekte røde på, lige den med et hint af lidt orange, som du skriver, så føles det bare helt perfekt. Det er og bliver en klassiker. Tillykke med din helt egen kollektion. Tror da jeg vil prøve den overlak.

 402. åh, hvor er Fift Avenue fræk og lækker – uanset om det er på smukke sommer brune eller vinterblege hænder kan jeg kun forestille mig at den er perfekt!

 403. Hvor er det fint ☺️ ! Spin The bottle er min yndlings men ville meget gerne vinde hele sættet ??

 404. Min favorit er uden tvivl “Spin The Bottle”, da det nok er den nuance, der har reddet mig flest gange, når jeg har haft krise over hvilken farve neglelak, der nu lige passede til den pågældende dag. Åhha det er virkelig first world problems, når der er alt for mange farver at vælge i mellem :)

 405. Hej Emily, hvor er det en fin kollektion du har fået dig! Jeg er vild med alle farverne og især den røde Fifth Avenue, der – som du siger – virkelig får en til at længes efter New York! Jeg får helt lyst til at bingewatche hele SATC (igen) ;-)

 406. Fifth avenue vil være helt perfekt til den sensommertur, mig og min kæreste skal på, til Rom. Jeg forestiller os sidde på en fortovscafe og drikke hvidvin og spise tapas, mens mine røde negle trommer på glasset! Uh, det kunne være godt?

 407. Selvom jeg ofte går med neglelak – så har jeg faktisk stadig til gode at prøve en lak fra Essie.

  Min favorit må blive: Spin the bottle – når nu man kun skal vælge en ;-) Nudefarven holder ALTID. Klassisk, feminin og så passer den ind til alt.

  Og stort tillykke med din Essie kollektion. Det er seriøst sejt!!!

 408. Master Plan og Spin The Bottle er begge helt perfekte. Hvis jeg ikke vinder dem, køber jeg dem altså alligevel!

 409. Iiiih hvor er de bare fine alle sammen! Jeg tager hatten af for, at du har kunne udvælge seks farver ud fra så mange valgmuligheder.

  Mit øje (og hjerte) blev med det samme fanget af Lapiz of Luxury. Hold da op en fin farve! Måske har det noget at gøre med den “blå periode” jeg er inde i lige nu, men uanset hvad så er den godt nok smuk!
  Master Plan ville også gøre sig godt i efterår/vinter månederne, hvor jeg har en tendens til at nedtone farverne lidt. Rigtig fin neutral farve.

  Tillykke med din nye kollektion!

 410. Romper Room! Fin om feminin. Jeg er lige flyttet i bofællesskab med fire dejlige drenge fra min højskole, så der kunne godt bruges en omgang Essie til at pynte udvalget af artikler på badeværelset :-)

 411. Jeg elsker neglelak! Har nærmest haft det på hver dag i en 6-7 år. Ikke helt godt for neglene og jeg har også kun holdt enkelte pauser i de år for at give dem lidt luft. Jeg er helt vild med farven Spin the bottle. Den er simpelthen så flot. Har diverse farver af negelakker, men denne her ville være så fin til de lidt mere afdæmpede ting i hverdagen :)

 412. Jeg elsker neglelak! Har nærmest haft det på hver dag i en 6-7 år. Ikke helt godt for neglene og jeg har også kun holdt enkelte pauser i de år for at give dem lidt luft. Jeg er helt vild med farven Spin the bottle. Den er simpelthen så flot. Har diverse farver af neglelakker, men denne her ville være så fin til de lidt mere afdæmpede ting i hverdagen :)

 413. Fed, fed, fed kollektion! Min yndlings neglelak er Lapiz of Luxury. Jeg går næsten altid i sort tøj, men er i gang med at få mere farve ind i garderoben og farve på neglene hjælper med at give et sommerligt og personligt præg ;-)

 414. Jeg er kæmpe fan af Romper Room, havde den faktisk på i går (lørdag) til mit bryllup :) den var helt perfekt til sådan en dag og tilpas feminin uden at blive for tøset når man også har hvid kjole og opsat hår.
  Lækre farver du har med i din kollektion, den beige/grå ser også vildt lækker ud!

 415. Fifth avenue..
  Jeg er ret ny ud i neglelakkens kunst, men er særligt gennem din blog blevet inspireret, og nu bærer jeg det med glæde hver dag??

 416. Lapiz of Luxury, giver mig lyst til at kaste mig i bølgen blå.
  X for en vinder!!

 417. Nøj, en fin samling af farver.
  Fifth Avenue… Master Plan… Jeg kan simpelthen ikke vælge, de er begge helt perfekte, til hver deres Outfit ! :-)

 418. Jeg ville helt klart bruge master plan. Mens jeg samlede mod til fifth avenue eller wicked… :-)

 419. Jeg er all in på Wicked :-) Hvor er den lækker. Farven vil give mig et sofistikeret look på neglene hele vinteren igennem.

 420. Spin the bottle må jeg have! Som gammel neglebidder er jeg nødt til at have neglelak på hver dag og en neutral én er nødvendig. Tillykke med det, Emily! Kram Ausa

 421. Spin the bottle..
  Jeg har arbejdet med tegnsprog i mange år, hvor der har været fokus på mine hænder. Derfor har neglelak været et no-go, det har taget for megen fokus. MEN… nu har jeg sagt op, startet selvstændig virksomhed, så nu skal der farver på fingrene for første gang i laaaang tid.
  Hav en skøn dag.

 422. Spin the bottle

  Jeg synes det er svært at finde den perfekte nude neglelak, og jeg ender af en grund altid med at købe den forkerte nuance, når jeg forsøger. Så hvis du siger det er den perfekte nude må den prøves :-)

 423. Wow sejt med egen serie, tillykke med det;-) Jeg er vild med blå lakker, og Lapiz of Luxury er en meget smuk af slagsen. Krydser fingre her;-)

 424. Super flot kollektion :) Det er svært at vælge én neglelak, da det altid kommer an på mit humør ;) Men i dag er det Master Plan.

 425. Åh nogle fine farver. Jeg ELSKER essie neglelakker og ville elske at få Romper Room i min “neglelak garderobe”

 426. “What a wicked game to play, to make me feel this way”…

  Du har en laksøster i mig, for jeg ELSKER wicked.
  Jeg sidder netop med den på nu, hvilket jeg er rigtig glad for. Ikke bare glad fordi den er mega smuk, dramatisk, selvstændig, dyb, mystisk (Yeps, en neglelak er ikke bare en neglelak), men også fordi den i min verden er et tegn. Et tegn på, at jeg har det godt. Lige fra jeg begyndte at gå med neglelak, har det været en gode. En ting jeg tog på, når jeg havde overskud og var glad. Dvs. I eksamensperioder, i pressede tider, under længerevarende konflikter.. der havde jeg ikke wicked på. Det er et mønster jeg har bemærket over årene, og er altså noget jeg gør helt ubevidst. Forleden tog jeg wicked på igen. Det gik op for mig, at det var et helt år siden jeg havde haft neglelak på. Puha… I den periode har jeg været deltids arbejdsløs, og haft det sværere end nogensinde. Udover endelig at være landet i en fed stilling, som har givet mange smil på læben. Så gav wicked også et stort smil. Nogle ting ændrer sig ikke :)

 427. Stort tillykke, Emily – hvor er det bare sejt! Jeg er vild med alle farverne, du har helt ret – der er virkelig en farve der passer til ethvert humør :)
  Jeg er vild med Master Plan, det ser ud til at være den perfekte hverdagsfarve til neglene!

  Jeg glæder mig til at se din kollektion i butikkerne, hvor er det spændende :)

  Ha’ en rigtig dejlig mandag!

  X Ida

 428. Det er virkelig ét af de fedeste samarbejder nogensinde – jeg har i hvert fald fået tonsvis af inspiration fra dine negle-looks igennem årene, så jeg klapper begejstret i mine små poter (nys lakerede i Essie’ “ballet flats”, for at det ikke skal være løgn…). Min favorit er helt klar Wicked – den skal altså prøves!

 429. De er smukke allesammen! Tillykke med det! Hvis jeg skal vælge en ud, må det blive Fift Avenue som ser rød ud på den lækre måde :-)

 430. Sikke en fin samling! Jeg arbejder i hvid kittel og korte, rene, ulakerede negle er en absolut nødvendighed. Men det gør weekender og ferie til et festfyrværkeri er lakleg :-D Master Plan kunne jeg forestille mig var den jeg ville gå mest med….men så måske i kombination med Lapiz Of Luxury. For den er godt nok også flot!

 431. Tillykke med samarbejdet:-) Min favorit må være den pæne neutrale Spin The Bottle.

 432. Åhh de er jo helt fantastiske alle sammen, så svært at vælge; Master Plan og Spin the Bottle er lige hvad jeg har ledt efter ❤️

 433. Jeg er i øjeblikket i gang med min 5(!) fith avenue. Burger den på både tæer og fingre. Om foråret, sommer, efterår, vinter og så er det min favorit accessories til julefrokoster! Jeg har også fået udbredt denne skønhed i hele min famile, mor, søster, moster, kusiner og svigermor. Kæmpe favorit herfra ;-)

 434. Stort tillykke, hvor er det sejt!! :)
  Jeg er helt klart mest til Master Plan – jeg kan godt lide at det er lidt diskret, men stadig giver det der cool clean look, som passer ret godt ind, når man er en kontor-mus ;-)
  Men øj, hvor er de altså allesammen fine Emily!

 435. Jeg havde aldrig troet, jeg skulle blive en negelak-gal, grundet jeg længe har været ked af mine lange, slanke og (kan jeg nu se) flotte fingre ! Jeg er blevet så fan af at have neglelak på, det er så fin en accessory, som du selv skriver. Min yndlings er Romper Room – den vil få mig til at føle mig endnu mere piget og fin, fornemmer jeg:)

 436. Hej Emily. Hvor er det en flot kollektion! Stort tillykke. Min yndlingslak er Master Plan, men jeg synes at din sammensaetning er helt perfekt.

 437. Tillykke med den fine kollektion :-) Jeg er vild med både Wicked og Fifth Avenue – det er to farver man aldrig går galt i byen med :-) Det ville dejligt at give sensommeren lidt kulør med de to :-)

 438. Åhh.. skønne farver alle sammen. Jeg er dog umiddelbart het vildt forelsket i ‘Master Plan:’ – ja generelt de tre lyse er simpelthen perfekte.

 439. Fift Avenue er min favorit. Røde negle er simpelthen noget der kan peppe ethvert outfit op, selv den kedelig nat T-shirt ;-)

 440. Jeg ville egentlig sige Fifth Avenue, for man skal aldrig gå ned på røde lakker, men din kommentar om forlængelse af korte fingre overbeviste mig om at Spin the bottle er min favorit ;) Og så går den jo til alt!

 441. Hold nu op, hvor er det sejt! Jeg ELSKER også Essie, og er helt oppe og køre på dine vegne over dette samarbejde! Det må være så vildt :) men hvis nogen skulle lave sådan en kollektion er det da også uden tvivl dig! Selvom jeg er vild med flere af farverne, i særdeleshed Spin the Bottle og Fifth Avenue, må min favorit være Romper Room. Jeg er og bliver simpelthen en “lyserød pige”! Da jeg var yngre sagde denne tøsede farve mig absolut intet, men de seneste år er min besættelse af farven kun vokset. Især på neglene! Jeg ejer adskillige lyserøde lakker, men befinder mig fortsat i min søgen efter den perfekte lyserøde. Romper Room ligner et rigtigt godt bud på denne, og jeg ville elske at tilføje dine bedårende farver til min (forholdsvist store, ahem..) neglelaksamling derhjemme (hvoraf størstedelen faktisk i forvejen er Essie ;) )

 442. Jeg tror at jeg må sige at lapiz of luxury er min favorit, den udstråler sjov og ballade, og det er da altid dejligt ??
  Og stort tillykke med den lækker collection, den er fantastisk ??

 443. Jeg er vild med ‘Master Plan’ og synes den er heeelt perfekt, nu hvor sommeren langsomt er ved at blive til efterår<3

 444. Super lækkert sammensat. Jeg elsker essie, og de var nogle af mine første lakker, og dem jeg samlede på først. Ville gerne have disse i min samling, og så synes jeg det er fedt fordi du promoverer dem.

 445. Stort tillykke med dit samarbejde med Essie, hvor er det bare en SKØN kollektion! Jeg har altid været mest til røde og pinke negle, så den røde ville helt klart være min favorit – men jeg har længe været lidt nysgerrig på sand og blå farver, så jeg ville blive så glad for at afprøve dine favoritter hos Essie.

 446. Er helt klart vildest med Master Plan! Den er lækre farve passer til alt og ville også passer perfekt ind i min samling af neglelakker ??

 447. Ih, jeg er helt vild med Master Plan – jeg sniger mig til at låne den af min veninde, når jeg skal være ekstra fin,, så det kunne jo være skønt at have sin helt egen ;-) Og så i følgeskab med så mange andre fine farver…

  Stort tillykke med kollektionen, Emily! Den er lige dig <3

  Knus,
  Johanne

 448. Tillykke med den fine kollektion! Det er svært at vælge, men jeg synes Master Plan er super smuk. Den (og de andre selfølgelig) ville alle passe så fint til min samling. :D :D

 449. Det er nogle meget smukke farver, som du har valgt i din kollektion!

  Min yndlings er Lapiz of Luxury, da jeg bare bliver glad af at kigge på den ?

 450. ELSKER Wicked! Minder om Rouge Noir fra Chanel, men Essie er altså en heeeel anden (og meget bedre) kvalitet, som endda er meget blidere mod SU-budgettet. Er dog helt tosset med hele din kollektion, kunne sagtens bruge dem alle sammen ;) Tak for en skøn blog, det er sgi så hyggelig <3 Mvh, Anne Amalie

 451. Spin the bottle, elsker en god nude! Og tillykke med kollektionen, jeg var lige nede i Matas og kigge nærmere på farverne. De er simpelthen så lækre alle sammen :)

 452. Tillykke med kollektionen! Min yndlings må være Masterplan, selvom det er svært at vælge ;-)

 453. Sikke en fint sammensat kollektion, Emily :) meget dig. Tillykke med den!

  Jeg sidder pt. med Fifth Avenue på neglene – den er nemlig også min favorit røde. Normalt er jeg ikke så meget til blå og grønne lakke, men jeg synes faktisk den blå du har med er fin og tænker på, om det mon var den jeg engang gav en veninde i gave.

  Anyways! Alle ville passe ind i min samling :)

 454. Tillykke med den flotte kollektion! Jeg synes du har ramt en perfekt kombination af hverdag og fest med elegance og spræl. Jeg ville gerne prøve Wicked som et dramatisk indslag her tale efteråret.

 455. Jeg er vild med Lapiz of Luxury. Jeg arbejder i bankverdenen, hvor tøjet af og til bliver liiiiidt kedeligt. Her er mit hemmelige våben dog neglelak, der altid kan peppe outfittet (og hverdagen) op :D

 456. Min ynglings er den rød, som du har udvalgt – Du har ret, det er bestemt den perfekte røde farve. Den passer til alt og er ofte at finde på mine negle at finde. Der er et hav af røde lakker derude, men jeg bruger aldrig andre røde farver end den, perfekt til alt og alle lejligheder :-)

 457. Åhhhh, det er jo så svært at vælge, og jeg elsker virkelig Essie! Det er neglelak, der bare holder for evigt! Men hvis jeg skal vælge en af dine neglelakker så må det være Fifth Avenue, da jeg elsker rød neglelak, der altid kan pifte et outfit op og skabe lidt kulør i en ellers til tider grå hverdag ;) (Den bliver jo også fantastisk til efteråret, hvor alt bliver gråt!)

 458. Jeg kan rigtig godt lide “Spin the bottle”. Udover at være den perfekte nude-farve til min hudfarve og hudtone, så minder den mig med navnet også om hver dag at tage en lille chance, gøre noget uventet og gøre hverdagen lidt speciel. Hverdagen skal ikke bare være “hver”-dag, den har også potentiale til at blive spændende og lidt finurlig på eventyrmåden!

  Hav en dejlig uge!

 459. Tillykke, super dejlige farver alle sammen. Lapiz of Luxury er farve jeg ville bruge lige nu, mens jeg stadig har lidt farve fra sommeren.

 460. Den fine Master Plan. Jeg har faktisk netop lige i sidste uge købt min første Essie lak nogensinde. Den hedder Hiking heels – bare navnet er jo genialt.

 461. Wauw! Wicked er bare så smuk, og den har jeg længe ønsket mig, når du har vist den her på siden! Håber sådan på at vinde!

 462. Master Plan er min favorit, fordi det er en farve jeg har ledt efter så længe jeg kan huske, men de er altid for grå eller for beige. Denne her ser ud til at være perfekt, og jeg håber jeg får lov at prøve den, og de andre skønne farver <3

 463. Emily altså! Det er sådanne nogle gode farver, du har valgt. Jeg har alle de samme nuancer! Lige med undtagelse af den ultrakønne lyserøde Romper Room. Og jeg som troede, at jeg ikke manglede flere neglelakker, nu mangler jeg virkelig en frisk sød lyserød. Jeg er fristet..

 464. Elsker alle farverne, men wicked er min absolutte yndlings! Den er så pææææn :) stort tillykke med det!

 465. Ih hvor fedt og hyggeligt. Et mægtig stort tillykke med din egen seje kollektion :-)
  Jeg kan ikke få armene ned over Master Plan, så den skal jeg vist ud at have fingrene i i løbet af denne uge :)

 466. Tillykke med din nye, flotte kollektion!
  Lapiz of Luxury og Romper Room er mine yndlings, men ja, faktisk dem alle sammen.
  De er bare så fine :)

 467. Ih, hvor er de alle bare nogle fede farver! Stort tillykke med kollektionen! Hvis jeg kun skulle vælge en favorit (selvom det virkelig er svært) ville det nok blive Fifth Avenue :)

 468. så flot med din helt gen serie, tillykke med det;-) Jeg elsker Essie….og især Romper Room er så flot. Håber på held her;-)

 469. Helt klart Fifth Avenue – fordi jeg ELSKER røde negle – og fordi jeg, ligesom du, er på vej til NYC for første gang om et par uger ;-)

 470. Fifth Avenue er min favorit! :) Købte den faktisk efter en anbefaling fra dig. Det ville dog være såååå fedt at vinde hele kollektionen, da jeg er totalt Essie-holic!! :D

 471. Min yndlingsnude fra Essie har altid været Ballet Slippers, men den kan godt være lidt bøvlet at påføre, så det kan være, jeg skal prøve Spin the Bottle eller Romper Room i stedet for.. Samtidig synes jeg også at Master Plan er helt vildt flot. Tillykke med det – og super flot sammensætning af neglelakker!

  Nanna / http://www.Bottledindenmark.com

 472. Det er fandeme sejt gået! Ihj, krydser fingre og smider et lod i puljen. Det kunne jo være, det blev mig. Skulle det ske, så bliver Lapiz of Luxury den første, jeg prøver. SÅ FIN<3

 473. Uha neglelak er lige mig! Jeg synes helt klart, at det er med til at pifte et outfit op, særligt når man som mig ofte holder sig til de sorte og grå nuancer :)

  Min yndlings er Wicked, selvom jeg har brugt fift avenue de sidste uger :)

 474. Stort tillykke med kollektionen! Jeg så den faktisk i matas tidligere i dag:)
  Min yndlingsfarve er blå, i stort set alle nuancer og toner, så Lapiz of Luxury (den har da en snert af periwinkle, ikke?) er en klar nummer 1 for mig, såååå fin – men den er tæt efterfulgt af Wicked (mine goth-gener elsker vampy farver).

 475. Jeg er ret lun på farven Master Plan! Tillykke med din nye kollektion sammen med Essie :-)

 476. Normaltvis er jeg ikke til andre nuancer end sort, men Master plan rammer fuldstændig plet når det kommer til noget jeg vil gå med. Men hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg give denne fine kollektion til min storesøster som fylder år indenfor en måned og håbe på hun vil låne mig masterplan på et tidspunkt;)

 477. Helt klart Wicked – er vild med farven og har brugt en hel flaske, så den er meget velkommen. Fift ave røde farve kunne også pynte på mine negle dette efterår. PS super god Bloc med dig og Penny dyret :0)

 478. Romper Room er min favorit! Min tøjstil er ret sporty og jeg er ikke super komfortabel i kjoler og andet meget piget tøj. Men min indre prinsesse kommer alligevel frem, når der skal lægges neglelak. Jeg synes at en sart lyserød lak er den fineste og tilpas underspillede girly accessories. :-)

  Men hvor er hele kollektionen dog en fin samling af flotte basis-lakker!

 479. Wauw hvor er det cool med egen essie kollektion!! Det er en meget svær opgave at vælge en af de smukke farver – jeg vælger derfor at sige at jeg synes de alle er fantastiske, og næsten identiske med de farver jeg selv bruger. Rigtig godt valgt ??? kh en ægte neglelak pige

 480. Min absolutte yndlings er Fifth Avenue. Jeg er vild med røde negle – så sofistieret og sexet! :)

 481. Hello ❤ Min favorit må nok være romper room da jeg er gået i lyserødt koma her for tiden og neglene altid gør det nemt at få noget farve med ?

 482. Ih, jeg kan forhåbentlig lige nå det her på falderebet <3 Det vil være et hit at kunne føje alle seks farver til min indtil videre begrænsede neglelaksamling – skulle jeg kun vælge én ville det være Wicked. Jeg elsker efterår, og med farven vil jeg kunne bære min yndlings årstid på neglene <3

 483. Hej Emily. Jeg er lige faldet over din blog fra et link på Beautyspace side. Tillykke med kollektionen og hvor er de bare flotte.

 484. Har lige fundet din blog. (ibbi) Hyggeligt. Er vild min dine farver, men har altid haft problemer med den lyserøde, så må straks prøve denne. Tillykke med det hele. :O)

 485. Tillykke Emilie ? Det er virkelig fedt at du har fået din egen kollektion hos Essie ? Jeg er helt vild med Fith Avenue! Jeg har altid haft en forkærlighed for rød neglelak! Jeg ville blive utrolig glad for at vinde din kollektion af neglelak ?

 486. Essie is the Best…..neglelak som holder…bruger normalt de lyserøde og nude farver, men er klar til at prøve noget mørkere til efteråret

 487. Tillykke!? Dejlige farver som passer til enhver lejlighed!??
  Favoritten er klart Lapiz og Luxury!?

 488. Romper Roome er lige mig! Jeg syntes det er SÅ Svært at finde en lyserød, der ikke bliver for, ja, lyserød ha ha :) Men denne her er lige i øjet!

 489. *Lapiz of Luxury* – jeg har testet forskellige blå lakke, men denne ser perfekt ud. Både sød og elegant.

 490. Er vild med det klassiske nude look som “spin the bottle” giver!
  Alle farver er skønne og har hvert deres udtryk!

 491. Jeg er VILD med dem alle og trænger så meget til ny inspiration på neglelak hylden…. Er i forvejen KÆMPE Essie fan….. Det samme er min datter og vi vil helt sikker kunne dele den lækre og MEGA fede gave…. :-)))

 492. Ingen – og jeg mener INGEN – har nogensinde set mine negle nøgne.

  Jeg har altid neglelak på. Jeg føler mig komplet med lak på neglene. Uden lak føler jeg mig blottet og en smule kedelig.

  Neglelak er den bedste måde at få lidt kulør på tilværelsen :-D

  Jeg er vild med alle farver, men især med farven Lapiz of Luxury!

  Krydser alle mine Essie-lakerede fingre :-)

  1. Ser konkurrencen er udløbet – ups, jeg var for langsom :-( Tillykke med kollektionen!

 493. Lapiz of Luxury
  Den er en dejlig blå, som jeg synes er speciel, og meget behagelig at se på, uden at være kedelig :)

 494. Jeg er helt vild med Spin The Bottle. Jeg er desværre heller ikke indehaver af de længste fingrer, så med dit lille fif, gør det den jo bare endnu mere fantastisk. :D

 495. Wicked er ultra lækker ❤ Den MÅ jeg eje – perfekt til den mørkere tid, vi går i møde!

 496. Jeg er helt vild med Master Plan – jeg har i forvejen lak der minder lidt om, og den er en af mine absolutte yndlings! Jeg har en meget lyserød undertone i min hud, men helt lysebrune nuancer som den kan fjerne fokus fra dét, og give et sofistikeret udtryk generelt ?

 497. Jeg har meget svært ved at vælge blot én favorit i denne skønne kollektion! Essie har altid og er stadig mit favorit neglelak mærke, og jeg finder mig selv gang på gang, at gå tilbage til gamle klassikere. Har altid været meget glad for de røde toner, men mangler stadig at prøve mange af de nude af. Så hvis jeg skal vælge, må det blive Master plan! Og jeg vil glæde mig helt vildt til at prøve den af! Generelt vil jeg glæde mig til at prøve hele denne kollektion af, og prøve nye fede farver af ;)

 498. Kan slet ikke forstå jeg ikke har lagt mærke til farven Master Plan før, den ser perfekt ud! Den skal på ønskelisten, krydser selvfølgelig også fingre for at jeg er en af de heldige vindere <3