Essie Dinner Party

annonce-u-baggrund11
Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_156

I går holdt jeg middag sammen med Essie-teamet, for at fejre lanceringen af min
Emily ♥ Essie-kollektion. Vi havde inviteret en håndfuld damer, som jeg er glad for både at kunne kalde kollegaer og veninder, til en lille, hyggelig pigemiddag.

Og til sådan en hører der selvsagt neglelak, rosé, tøsesnak, lækker mad, miniflødeboller og bland selv-slik. Dejligste aften i bedste selskab.

Foto: Helena Lundquist

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_15Hver gæst repræsenterede en af farverne fra min neglelakkollektion og fik således lagt dén farve, når de ankom.

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_48Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_14Man skal slet, slet ikke undervurdere kombinationen af piger, neglelak og lidt bobler…

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_157Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_21Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_48Mine Essie-farver. Læs mere om hver enkelt og tankerne bag kollektionen her.

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_82Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_92Der bliver taget ikke så få billeder i sådan en forsamling ;)

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_74De flotteste, lækreste salater som Essies seje PR-manager diskede op med. Hostess with the mostess.

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_91Mine dyrebare ;)

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_54essie middag 2

Ud for hver plads stod ens farve + en matchende buket, som de dygtige folk i Blomsterskuret havde kreeret. Buketterne fik gæsterne med hjem, som en lille souvenir fra aftenen. Sådan en yndig, lille gestus.

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_59essie middag3Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_102essie middagEssie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_104En lille velkomsttale måtte der til inden vi satte os til bords.

Essie_Bloggermiddag_HelenaLundquist_112essie middag5Og så var det ellers på tide at lade fotografen holde fri, lade telefonerne få en pause og at spise, snakke og nyde det gode selskab.

Og det gjorde vi så i stor stil… En helt vidunderlig aften ♥

Jeg håber, at I får en mindst lige så vidunderlig weekend ♥

essie middag4

(Visited 3.703 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

  1. Hej Helene, den er fra & Other Stories. Købte den i butikken på Strøget i onsdags. Knus Emily

  1. Taaaak søde du <3 Det var det virkelig også, men når man starter med manicure kan det næsten heller ikke gå galt vel? ;) Kram

  1. Jep, det gør jeg. Især fordi jeg altid går med neglelak. Jeg bruger essies ‘first base’ :) Klem Emily

 1. Bare en tanke, jeg ville være interesseret hvis du stod for en “Emilyboks”. Kunne “udkomme” et par gange om året eller mere. Med lidt lækkert i til en nogenlunde overkommelig pris. Kunne være the, små smagsprøver, strømper, , makeup, duft og neglelak (evt. i mindre størrelse). Kun fantasien sætter grænser ?Mange hilsner fra Hanne Nielsen

  1. Hej Hanne,
   Det synes jeg virkelig er en god idé. Tak for den! Det vil jeg bestemt overveje og se om ikke kunne blive til noget :)
   Klem Emily

 2. Egentlig lidt pudsigt, at alle pigerne er nogen, der ser sådan ret godt ud. Der er ikke meget overvægte eller kedeligt tøj at slås med for de damer;-)

  Til gengæld er der godt nok skruet op for annoncer og sponsorerede indlæg på din blog efterhånden…

  Lidt øv, jeg har altid holdt af at kigge forbi, men synes efterhånden der er blevet lidt meget forbrug og ‘fantastisk’ over den. Det er synd;-(

  1. Haha… nej det er bestemt nogle pæne damer. Dog var vi ikke inde på hverken vægt eller tøjsmag, da vi satte gæstelisten ;)

   Jeg er ked af at du oplever det sådan. Ratioen mellem almindeligt og ‘sponsoreret’ indhold er den samme, som den har været i flere år. Ca. 2 indlæg om ugen ud af 12-14 i alt. Dog ‘klumper’ nogle af af kampagnerne sig af og til sammen, selvom jeg virkelig prøver, at sørge for så god spredning som muligt. Eksempelvis har der slet ingen været hele sommeren, mens der nu er lidt mere. Næste uge igen er der ikke noget osv.

   Når det er sagt, er det en uundværlig del af mit arbejde og min blog. Og jeg holder meget af at arbejde med brands som jeg vitterligt godt kan lide og forsøger at lave noget indhold, der både er meningsfuldt for mig at producere og (forhåbentlig) det samme for jer at læse :)

   Samtidig har jeg også siden juli kørt helt uden bannerannoncer (det håber jeg I har lagt mærke til :)), netop for at skære ned på, at der er generende (og grimme) bannere alle vegne.

   Jeg er meget interesseret i at høre, om det er fordi du ikke bryder dig om indholdet i annonce-indlæggene eller om det mere er det, at de er en annonce i sig selv (håber du forstår hvad jeg mener)? Og om der er andet indhold du savner i stedet?
   Det er ikke fordi det er totalt ønskeradio, men jeg er åben overfor tanker og input :)

   Mange kram
   Emily

 3. Og NU ved jeg, hvordan min 30 års fødselsdag skal holdes. Jeg ELSKER at holde fester og laver altid et eller andet med mine veninder. Men i år bliver min fødselsdag lidt anderledes fordi jeg cirka 14 dage før (+/-) føder en lille pige, så den skal være lidt mindre og lidt mindre vild. Men naturligvis stadig fab! Og det ser ud til at have været en fab og fin aften. Tillykke med kollektionen. Jeg får helt lyst til at lave min egen signaturkollektion, hehe (at den så kun er for mig selv og ikke bliver solgt, det er ok med mig).

  Kunne du måske skrive, hvem du havde inviteret? Jeg kan genkende en par bloggerinder, men der var også nogle nye ansigter i blandt for mig :-)

  1. Ih det er jeg glad for at høre Michelle. Dét koncept kan også virkelig anbefales, vi havde SÅDAN en hyggelig aften :)
   Det er Trine/Trines Wardrobe, Laura Lawaetz, Desireé Hamilton, Sara Rostrup/You Blush Blog og Sofie Bentzen/Health Junkie. De to andre er fra Essie :) Kram Emily

 4. Hvor ser det hyggeligt ud og hvor er det en lækker lejlighed!! Kunne man måske få opskrifterne/ingredienslisten på de lækre salater???

  1. Tak Ida, det var det vitterligt også. Jeg hører lige værtinden ad. Det var nemlig så godt og vil også gerne selv have opskrifterne :) Kram og god weekend

  1. Tak Line Maria og ja, den lejlighed er så smuk. Det er lige sådan en jeg drømmer om at bo i selv en dag :) Kram Emily

  1. Hej Helle, så har jeg forhørt mig. De kommer i butik løbende henover efteråret. Nogle er allerede på hylderne :) Klem Emily

   1. Hej Emily, tak for tilbagemeldingen. Så fin service :-) Du er bare en fantastisk nærværende blogger! Tusinde tak for det :-)
    Klem Helle

 5. Stort tillykke med dem, de er sååååå fine!
  Hvor er dine stiletter fra? Dem er jeg godt nok forelsket i.

  KRAM

 6. Jeg er vild med Hanne Nielsen idé om en “Emilyboks”! Tror næsten ikke jeg kan komme i tanke om noget jeg hellere ville købe end det!!

 7. Som salgsassistent hos Summerbird er jeg glad for at se, I nød vores jordbær og lakridsflødeboller ;) De er jo perfekte til sådanne arrangementer! Det hele ser fantastisk dejligt og gennemført ud. Tillykke med det! <3

  1. Tak søde du :) Og selvfølgelig skulle det være Summerbird flødeboller, de bedste jo <3