little things (formerly known as 5)

Delikat lille kopkage fra ganske nyåbnede Serenity Cupcakes i Grønnegade. Nysselig butik, med storsmilende ekspedient og masser af pussenusseri på den helt rigtige måde. Vil gerne bo der. Kagen er en chokolade/Oreo version og eneste minus er, at der måske er lidt for lidt icing. Kan også skyldes, at jeg er lidt for glad for snask…

Nyeste værk fra min helt Jonathan Safran Foer…

… denne gang er han gået helt bonanza og har klippet en anden bog om til en helt ny fortælling. Og en helt vidunderligt anderledes og temmelig aparte læseoplevelse.

Der blev desværre ikke delt lækre ballerinaer eller statementhalskæder ud til gæsterne, da den nye Lanvin-forretningen åbnede i den gamle Chanel-butik i Birger Christensen i fredags, men en ganske nydelig blå goodiebag var der dog. Og god musik, søde mennesker, bobler og meget små madder og kager (man skal virkelig spise meget af sådan noget receptionsmad for at blive mæt).

Ny yndlingsneglelak fra MAC i farven Cream Deep Sea.

Og nye runde briller, der er en gave fra bæredygtige Monkeyglasses. Selvom I ikke så ofte ser mig med briller, så bruger jeg dem vs. kontaktlinser ca. 50/50 og derfor er det rigtig rart at have lidt at skifte med.

Tidligere har jeg kaldt disse indlæg for ‘5’ eller ‘5 ting jeg kan lide’ og før det ‘7’. Det er nogle af de indlæg, jeg selv holder mest af, da jeg samler ting/oplevelser jeg synes godt om i dem, og det er jo altid rart at sidde og minde sig selv om de der små hverdagsting, -situationer eller sager der gør en glad. Det er som regel noget jeg har købt, oplevet, spist eller set, der finder vej til disse indlæg og det kan derfor være alt fra film til hundesmil over sko og ansigstcremer, der kommer med.

Min kaotiske personlighed er dog ikke så vild med, at jeg altid skal finde et bestemt antal ting for at kunne lave et indlæg (hvilket er grunden til, at der ikke har været et længe, blev simpelthen ked af formen), så nu døber jeg dem om. Fremover hedder indlæggene ‘Little things’ og jeg vil bestræbe mig på at lave et om ugen. Måske mest for min egen skyld, men formentlig også i jeres favør :) Konceptet er det samme, men antallet af ‘ting’ kan variere. Nogle uger bliver det måske kun en ting, andre 17.

Little things that made me happy this week: A delicious and pretty cupcake from Serenity Cupcakes, the amazing and peculiar new cut-out novel by Jonathan Safran Foer, the opening of a new Lanvin store here in Copenhagen, Cream Deep Sea polish from MAC and my new glasses (gifted) from Monkeyglasses.com.

(Visited 843 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Uh, det er også nogle af mine yndlingsindlæg fra din side. Får helt lyst til cupcakes, men glæder mig over en koppe nybrygget kaffe og mine nylakerede negle. Ha’ en dejlig aften!

  Kh.

 2. Safran Foer er også en jeg virkelig der op til! Har du læst hans “om at spise dyr”? Den ændrede fuldstændig mine spisevaner!!!

 3. Uh! Jeg vidste ikke at der var ny bog på trapperne. Tak for oplysningen. Hvor den fin. Dejligt forfriskende, at man er gået væk fra det gængse forsidelayout fra hans tre sidste bøger.

 4. Har du læst alle hans andre bøger? Jeg har kun fået læst “ekstremt højt og utroligt tæt på” samt “om at spise dyr”.

 5. Emily, skal lige høre. Din Vitamin Container fra Muuto – har du den i small eller large?? Den er bare så fin:)

 6. Little Things! VERDENS BEDSTE IDE! Jeg elsker dine “formerly known as 5” indlæg, og er glad for at jeg nu kan se frem til flere! HURRA for ny idé.
  (eneste minus – now I want cupcakes too! (bemærk flertal – cannot settle med en cupcake)).

 7. Skal også snarest muligt have erhvervet mig bogen, for han og hans forfatterskab er dog simpelthen bare noget så fantastisk! Extremely Loud and Incredible Close er stadig én af de ultimatit bedste bøger, jeg har læst nogensinde! :)

  Og elsker som mange andre altså også disse, smukke, små indlæg! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 8. Ja, det er jo ofte de små ting, der tæller. Og som nogen gange er det, der er det store i hverdagen;-) Også selvom de små nogen gange er flere og andre gange få…

  Og Foer skal helt klart læses snart. Har læst alle hans andre og desuden desværre misset chancen for at lave et interview med manden (damn it!!!) og han er altså lidt en litterær helt i min optik. Hvor har du købt henne?

 9. Disse er jo mine yndlingsindlæg! Fantastisk at de vender tilbage, bare med en anden overskrift. :)

 10. Rigtig god nyhed, klart nogle af mine yndlingsindlæg! Hvis de da ikke ER yndlings. Jeg elsker dine billeder. Ser fint ud med morgenmadsbillederne forresten, spændende hvad de skal bruges til :)

 11. Åh, Emily lige når man tror du ikke kan blive mere vidunderlig! De her indlæg er for det første megadejlige og for det andet så elsker jeg dig for at læse Jonathan Safran Foer, han er vidunderlig. Jeg har ikke læst den her bog endnu, men det kan jeg da love dig for at jeg skal! Jeg synes det er så fedt du “reklamerer” for at læse bøger også. Det er en af de glæder i livet mange folk desværre ikke nyder deres del af.