5

At få gaver. Især når de er pakket så pænt ind.

Og når der er så rare ting inden i. Tak til den søde læser, der arbejder hos thegreenfactory.dk og som fik lyst til at sende mig de skønne produkter. Især den lækre økologiske Stellar Beauty Balm er jeg blevet stor fan af. Bruger den i ansigtet, til tørre, hænder, albuer og hårspidser.

Lillebitte fjerørering fra Line&Jo. Fik en magen til i fødselsdagsgave og nu har jeg købt endnu en til det andet øre.

Minismørrebrød. Eller smushies om man vil.

Tintin mon amour! Og tegneserier generelt.

Især hvis de kombineres med vafler. Tegneserier og vafler. Passer godt til efterårsvejret.

Således en lille omgang ‘5 ting jeg kan lide for tiden’. Det er nok nogle af mine personlige favoritindlæg. Bliver altid i godt humør af at lave dem og glad af og sidde og påskønne de små ting. Både dem man kan købe for penge og dem man kan låne på biblioteket eller lave i sit vaffeljern. Og så er der jo også en hvis firbenet sag, der ofte sniger sig ind, men syntes hun havde fået spalteplads nok på det sidste, så hun må vente med påskønnelse til næste gang. Burde nok også have et billede med af alle jer engang, hvordan det end skal kunne lade sig gøre. For I gør mig edderhugme også glad. Tak for at I er så rare og gode!

5 things I’ve enjoyed this week: Receiving nice presents with lovely soaps and lotions, a new tiny feather earring from Line&Jo, ‘Danish sushi’ called smushi, comics especially Tintin and waffles.

(Visited 327 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Åh, de fjerøreringe har jeg også, de er så smukke. Jeg fik dem i studentergave i år, og har næsten ikke taget dem af siden :)

 2. Flotte gaver du fik dig (smukt pakket ind) :)
  – Skønt med sådan en sød læser, der giver gaver og det hele

  Elsker også disse indlæg :D Keep it up! :D

  1. Hehe, disse var faktisk bare sådan nogle Maizena nogen, men skal nok eksperimentere med at lave nogen selv fra bunden og dele hvis jeg finder en god opskrift :)

 3. Jeg elsker bestemt også at læse disse indlæg. For de gør mig også så glad, og hver gang du laver sådan et, så tænker jeg også lige på et par ting som gør mig glad i min hverdag. I dag er det bl.a. min søn (det er det nu hver dag) og picnic med veninde, ved en sø i solen. Og så din dejlige blog! :)

  Tak fordi du minder mig om, at påskønne de små ting her i livet, som gang på gang gør en så glad.

 4. Altid dejligt med et “5” indlæg spækket med flotte billeder og små værdsættelser, bliv endelig ved med det! :-)

 5. Hej Emily. Jeg sad lige og kiggede på dine opskrifter og faldt over din orange, date & almond cake. Jeg ville høre dig om du tror man kan lave den uden en foodproceser? Evt. med blender?

  KH Marie-Louise

 6. kan du fortælle mig hvordan man tager øreringen på/af, kan nemlig ikke se nogen “lukning/lås” har virkelig tænkt på det? :) Tak!

 7. Er vild med, at du er vild med Tintin! Og tegneserier generelt ;)
  Han har også altid været en af mine favoritter. Man skal bestemt ikke underkende tegneserier – dem kan man også blive klogere af at læse :D

 8. Hvor har du fundet dit vaffeljern henne? :) Har været hele Frederiksberg og Nørrebro rundt, fordi dit indlæg gav mig lyst til vafler. ;)

 9. Vafler!!!! Nostalgi! Tror ikke at jeg har fået vafler i årevis! Men minder mig om, at jeg lige netop har opdaget at jeg godt kan lide amerikanske pandekager. De er jo totalt under undervurderede :-)

 10. suveræn 5’er. har lyst til det hele. ELSKER tegneserier. må kigge mors loft igennem næste gang jeg er hjemme, så jeg kan re-live the joy!

  vil du ikke venligst fortælle lidt mere om smushies? det lyder som VERDENS bedste ide! smørrebrød i miniformat? seriously? hvor kan man få det???