little things

I dag gør mit nye iPhone-cover og sølvneglelak mig glad. Blandt andet. Penny, der har leget med og lavet konfetti af en grankogle i stuen, gør mig også glad (hendes glæde ved at lege med den er så afgjort en ekstra støvsugning værd). Og min søde kæreste, der bærer over med mig for tiden hvor jeg er lidt af en stressstrigle. Og jeres søde kommentarer får mig også til at smile. En lille tirsdagstak herfra.

My new iPhone skin and silver nails is making me happy this tuesday.

(Visited 296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Er helt enig i det med grankoglen (: Det ser så sødt ud.
  Må man spørge hvor meget dit iPhone cover har kostet?
  Rigtig god tirsdag (:

  //Simone.

 2. Inspirerende at høre om hvor god du er til at værdsætte de små ting i livet :-)
  Det kunne vi andre(læs: mig) godt lære af!
  Flere af dem tak.
  //Inge

 3. Lækkert, lækkert cover!
  Hvor kan man købe sådan et og er det pebret? Passer det også på skærmen, eller er det kun bagsiden?

   1. Jepper, men gjorde det allerede på hjemmesiden. De har en funktion hvor man betaler told på forhånd. Næsten alt bliver alligevel snuppet efterhånden og på den måde slipper man for at vente 100 år på at pakken kommer gennem tolden (havde den efter 3 dage) og den ekstra told kommer ikke bag på en…

 4. Den er hermed købt! for dælen jeg glæder mig til at få den! tak for tippet, den skal nok gøre min “gamle” Iphone 3, moderne igen :-)

  tak for en dejlig blok

 5. Er vild med din blog Emily! Du har virkelig en sans for detaljer, der er nærværende :-)
  Go’ tirsdag til dig også.

 6. Super fedt cover, i det hele taget har han lavet mange fede tasker, etui osv til computer, ipad og iphone! Og nu du takker, så tak for en super fin blog :-D

 7. Er super inspireret af at læse din ekstremt kreative måde at skrive på altid! Du er en stor inspiration, og kan løfte mit humør meget, på en ellers grå og trist dag! Tak søde Emily!