De 10 mest populære indlæg

Nummer 1: Spontan abort og hvad så?

 

Næste omgang tilbageblik i anledning af bloggens 10-års jubilæum. Først var det de 10 mest populære opskrifter og denne gang skal det handle om hvilke indlæg (altså opskrifter fraregnet), der har været de mest læste og besøgte i bloggens historie. Det er ret spændende at se, at majoriteten af dem slet ikke er så gamle endda. Og det er således ikke fordi de har ligget og samlet besøg fra google-søgninger gennem årene (som jeg tænker det nok er tilfældet med eksempelvis Berlin-guiden og den til steder at gå tur).

Det gør mig glad og stolt i en tid, hvor mange taler om, at (den gode gammeldags) web-blog er død og at folk, læsere som influenter er migreret til andre platforme. For det er ikke tilfældet her. I er flere end nogensinde og jeg nyder altså fortsat at kunne udfolde og brede mig på både ord og billeder her på domænet. 10 år og still going strong :)

Tak for at I læser med ♥

 

Nummer 2: Mini-guide: Berlin

Nummer 3: Rare steder at gå tur i og omkring København

Nummer 4: Mit bedste (og billigste) hårtip

Nummer 5: Takt og tone: Potentiel graviditet

Nummer 6: Da jeg ramte muren

Nummer 7: Sådan blev jeg gravid

Nummer 8: Penny er flyttet hjemmefra

Nummer 9: Gravid uge 4 & 5 – Flæskestegsfantasier, bryster og julefrokoster

Nummer 10: Min fødselsberetning – Del 2

(Visited 3.413 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Du er så sød altså :-)
    Tillykke med de 10! Godt gået! Er glad for at måtte følge med hos dig.