De 10 mest populære opskrifter

Hermed første indlæg i en lille serie af tilbageblik. Har været i blogarkivet og fundet de 10 mest benyttede – eller det skal jeg faktisk ikke kunne sige, men besøgte om ikke andet – opskrifter i bloggens historie i anledning af bloggens 10-års jubilæum.

Det udsprang af at jeg ville lave en opsamling af de 10 mest populære indlæg gennem tiden, men da jeg sad og så heavy hitter’ne igennem, var der en overvægt af opskrifter i den pulje, så nu deler jeg det lidt op efter kategori. Det blev nemlig lidt underligt ellers; et indlæg med syv opskrifter og så en festivalpakkeliste, et indlæg om abort og et om graviditet. Så nu tager vi opskrifterne først og siden måske en omgang med de mere tanketunge indlæg, et med outfits (det er altså den skæggeste, der sker MEGET på 10 år) osv.

Blandt de mest populære opskrifter er der alt fra koldhævede boller (det mest besøgte indlæg nogensinde med mere end en halv million besøgende!) til cocktails og kanelsnegle. Tænker, at det altsammen kan være oplagt til den forestående weekend.

Min indsats i køkkenet ligger på et ret lille sted for tiden, men lysten er der og måske det ville være fint at starte med en omgang af de nemme boller til weekendmorgenmaden. Det tror jeg. Ellers skal weekenden bruges på at slappe af og lege med vores lille fyr og så holder jeg loppemarked med en masse velklædte damer på søndag.

Håber således, at se jer til Loppeladies. Jeg sælger ud af gemmerne og donerer halvdelen af alt hvad jeg tjener til Mødrehjælpen, der hjælper sårbare og udsatte børnefamilier og gravide.

God weekend søde mennesker ♥

Nummer 1. Ikke bare den mest populære opskrift, men også det suverænt mest populære indlæg til dato: Nemme, koldhævede boller.

Nummer 2. En anden storfavorit, de Friske, vietnamesiske forårsruller. Opkriften, der kan varieres i det uendelige, er fra min bog, Hverdagsglamour.

Nummer 3. Det her er nok min egen yndling blandt de ti. Nemlig De bedste kanelsnegle.

Nummer 4. Dulce de LecheDen lækreste karamelcreme, , der er god på havregrød, vafler og i kager m.m.

Nummer 5. Cocktail-klassikeren Dark ‘n’ Stormy. Sådan en kunne jeg godt drikke snart.

Nummer 6. Det er snart tid til julegodter og de her knasende sprøde Småkager med lakrids og tranebær er en evig vinder.

Nummer 7. Og nu vi er ved småkager og vindere. De er lidt besværlige, men det hele værd og lidt til! Chocolate Chip Cookies.

Nummer 8. Snicker-kage. Enough said!

Nummer 9. Videre til en helt anden genre. Ramen var mere en hypet for et par år siden og jeg hoppede med på bølgen med Beef Ramen. Det må jeg snart lave igen omend i en vegetarisk version.

Nummer 10. En af mine yndlingskager. Og så er Hjemmelavede træstammer altså alletiders måde at undgå kagespild på. Skulle man have en kage- eller wienerbrødsrest (altså hvis det nogensinde sker selvfølgelig), så saml dem i en boks i fryseren. Når der er nok, laver du træstammer eller romkugler. Haps!

Ps. Det var tæt løb, men Piña Coladas’ne her kom lige akkurat ikke med. Men det betyder jo ikke, at du ikke skal lave sådan en i weekenden.

(Visited 6.537 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Åh, jeg er helt ked af at dine fastelavnsboller ikke er med – de har ændret mit fastelavnsbolle-bagnings-game!! Vi køber hvert år fastelavnsboller ind fra alle bagere i Aarhus, både de gode gammeldags og dem med wienerdej. Sidste år sneg jeg i al hemmelighed en hjemmebagt sag med i blindtesten, og den fik sørme en andenplads! Så tak! ;)
  God weekend!

  1. Ja, jeg tænker også det er en fejl…. Men altså folket har talt ;)
   Åh glæder mig allerede til fastelavnsbollesæsonen nu <3 Kram E

 2. Yay!! Har brugt nr 1 og 3 utallige gange! Det var faktisk de koldhævede boller der fik mig ind på din blog til at starte med. Og den brugte jeg nogle gange over flere år. Så begyndte jeg en dag helt tilfældigt at klikke lidt rundt på andre indlæg og BOOM så var jeg bare helt og aldeles forelsket i hele dit blog-univers <3! Det er et par år siden nu og i dag er jeg en trofast læser af alle slags af dine indlæg :-D

  1. Ååååårh sikke en dejlig kommentar <3 Er glad for at du blev fanget og er blevet hængende. Tak for at du læser med. Stort knus E

 3. Åh, de chocolate chip cookies er altså en favorit. Jeg bliver ved med at vende tilbage til dem. Omend jeg har lavet en lettere version, med almindeligt hvidt sukker, lidt mindre chokolade, mere danske mål og så bager jeg første omgang med det samme. Jeg har en veninde som efter første bid udbrød: “Hvordan kan de være så gode!?”, så de er altså stadig suveræne.

 4. Bruger stadig opskriften på koldhævede boller – hver gang. Og det er bare altid et hit ❤️

 5. Både cookies, kanelsnegle og julesmåkager er kæmpe favoritter herhjemme.
  Tak for dejlige opskrifter gennem tiden og tillykke med jubilæet :)

  1. Tusind tak Julie og hvor er det dejligt at høre. Må vist snart i køkkenet igen, så der kan komme nye favoritter til :) Knus E

 6. Jeg elsker dine opskriftsindlæg, og har bogmærket adskillige og prøvet et par stykker. Jeg kan bedst lide måltidsopskrifterne, min favorit er chili sin carne opskriften, så fra listen har jeg kun prøvet de koldhævede boller, men den er nu også en staple i mit hjem.

  1. Ej hvor er det hyggeligt at høre. Havde helt glemt chilien, den må jeg vist også selv lave igen snart. Klem E

 7. Haha, jeg er overrasket over at dit banana-bread ikke er på listen. Det er min sikre googlesøgning når jeg har overmodne bananaer: Emily Salomon Banana bread :-D

 8. Dine brownies á la Nigella er min go-to kage. Så nem og SÅ lækker?Altid et hit.

 9. Du kan roligt lægge mindst 100 visninger oveni på de koldhævede boller ? Jeg bager dem stort set hver weekend, og fordi opskriften er så nem, så klikker jeg ikke ind på bloggen længere. På trods af ammehjerne (eller skal vi sige efterfødselshjerne), så hænger opskriften nogenlunde ved ? Tak for en god blog!

  1. Men du har også gjort dit med 100+ visninger tænker jeg :) Dejligt at den er et hit fortsat og så hyggeligt at høre at den er et fast weekendindslag <3 Klem til dig og efterfødselshjernen fra en anden ditto

 10. Jeg bager dine koldhævede boller MINIMUM en gang om ugen her i min barsel! Eller, det vil sige, jeg bruger det blandingsforhold, som du har angivet, og så varierer jeg i det uendelige. Jeg kan egentlig sagtens huske det i hovedet, men tjekker altid for lige at være sikker. Hæhæ.

 11. Elsker dine opskrifter og billeder! Har lavet de koldhævede boller virkelig mange gange, også til mødregruppen ;) at jeg nærmest kan opskriften i søvne.
  Kanelsneglene er også bare for lækre – tak for at minde om dem!