Gravid uge 4 og 5: Flæskestegsfantasier, bryster og julefrokoster

Sådan opdagede jeg, at jeg var gravid

Lad os bare få en ting på det rene. Denne graviditet startede IKKE med noget à la denne her historie (som jeg ellers har læst og hørt versioner af utroligt mange gange og hurra for det i øvrigt, det ville være ret surt, hvis det at formere sig, skal være en bikset affære for alle): “Hovsa, er jeg ikke ved at være gået lidt over tid? Burde jeg ikke have fået menstruation for X dage/uger siden? Jeg må hellere lige tage en test… Nå, den var positiv. Men vi har da ellers kun haft sex en enkelt gang den seneste tid og jeg vidste ikke engang, at det var omkring ægløsning.”

Igen. Virkelig dejligt når det går så nemt og hurtigt. Det vil jeg ønske for alle ♥

Men det gjorde det altså bare ikke her, og for mange tager det en god rum tid før ‘den er der’ (også for dem der ikke er udfordrede). Så selvom min graviditet på mange måder var en glædelig ‘overraskelse’ og føltes som et mirakel, så stod jeg klar til at teste præcis 16 dage efter ægløsning. Og ja, jeg vidste præcis, hvornår jeg havde haft ægløsning. Og ja, vi havde været rigtigt flittige i perioden op til ægløsning, under og efter.

Da jeg tog den test, var det næsten med rystende hænder. Jeg har efterhånden tisset på mange af sådanne forgæves. Og på en eller anden måde blev de tests til et symbol på min utilstrækkelighed hen ad vejen. Hvorfor jeg kom til at hade dem og faktisk hellere ville være fri.

Men denne her gang føltes det anderledes. Eller min krop føltes anderledes (hovedet var stadig nærmest bange for at tage en test), den vidste udemærket godt, den var spirende gravid. Mine bryster værkede og var blevet større og jeg var øm over lænden (det er jeg ellers aldrig, heller ikke op til menstruation). Så jeg tissede på den forpulede strimmel. Var for længe siden gået over til den ‘billige’ model fra apoteket, hvor man får to strimler (der er akkurat de samme, som der er inden i ‘plastikpindende’) i en æske i et forsøg på at spare på mine egne penge og ikke mindst spare verden for mere engangsplastik.

Og så var den der. Jo sgu. Dén ekstra streg. Makkeren til teststregen, som i mit tilfælde havde været single ret så længe.

Den kom hurtigt, nærmest med det samme og trak flot og tydeligt op. Ikke sådan en fesen skyggestreg, som kan drive en til vanvid og hvor man tolker på en streg, der måske/måske ikke er der i timevis pr. sms med veninderne. Nej, en rigtig, ægte streg, der ikke var til at tage fejl af.

Jeg fik fluks parkeret Nikolaj (der ellers var på vej på arbejde) i sofaen og overbragt den glædelige nyhed. Da jeg var gravid sidste vinter og siden aborterede spontant, ventede jeg længe med at sige det og ville gerne ‘være sikker’ og overraske ham, hvilket gav bagslag. Blot to dage efter jeg havde fortalt ham det, aborterede jeg. Og havde således gået med det meste af den alt for korte graviditet helt alene. Denne gang skulle han have det at vide med det samme!

Ja, ja det er nemt at blive overtroisk i sådan et forløb og nej, det gør ingen forskel for udfaldet. Men det kan gøre en kæmpe forskel for en selv. At fortælle om det til nogle få og nære allerede tidligt. Så er der både nogle at dele glæder og eventuelle sorger med helt fra start. Man skal selvfølgelig gøre det, der føles rigtig for én selv, men det er altså min (bitre) erfaring.

Og han blev glad. Meget glad. Og vi svævede på en lyserød sky. Både fordi håbet om at blive forældre blussede, men også fordi alt det hårde arbejde bar frugt (her tænker jeg ikke kun på det i sengen, haha, men mere på min kostomlægning, at vi stolede på vores mavefornemmelse med at ‘klare den selv’ m.m.). Vi skrev sms’er til hinanden hele dagen og fejrede om aftenen.

Gravid uge 4 og 5

Udover de små ændringer og gener, jeg har beskrevet ovenfor kunne jeg ikke rigtigt mærke noget andet, der forandrede sig. Altså lige i starten. For allerede efter en håndfuld dage var min beskedne B-skål vokset til en ganske pæn C-skål. Der gjorde det mere end nydeligt i den simili-bh, jeg havde på til julefrokost og fest på arbejdet. For min tidlige graviditet faldt sammen med starten på julefrokostsæsonen og jeg måtte derfor ret hurtigt finde ud af, hvordan jeg ville gribe det an. Her var ikke bare tale om en enkelt fest, men arrangementer, julefrokoster, middage og deslige indtil flere gange hver eneste weekend så langt øjet rakte.

Mit bedste tip til at lade være med at drikke i den slags situationer – inden man er klar til at offentliggøre graviditeten – er at tage imod glasset med vin/champagne/cocktail og så bare sippe bittesmå små tåre/ingenting, når der bliver skålet. Det vækker LANGT mindre opmærksomhed end at skulle komme med en historie fra de varme lande om hvorfor man ikke drikker, hvis ellers man plejer at gøre det.

Skulle nogen lægge mærke til, at man sidder og spytter i glasset (det oplevede jeg nu ikke), så kan man altid sige at man har lidt ondt i maven og derfor ikke drikker så meget eller lignende.

Dagen efter havde jeg endnu en julefrokost og her bedrev jeg (ganske uden tømmermænd) samme trick. Skålede i (og nød!) over en hel aften et ganske lille glas hvidvin (kender så mange, der uden at vide det, har haft kæmpe branderter tidligt i graviditeten, så drak altså et halvt glas helt uden skrupler).

Den kommende uge forløb mere end normalt med undtagelse af ømme bryster og ditto brystvorter. Brysterne voksede endnu mere og det blev da også dem, der afslørede mig, da jeg i weekenden var i Sverige med et par veninder og vi den første aften skulle i spa. Jeg var kun lige trukket i badedragten da de nærmest råbte: “Hvad sker der med dine bryster? Er du gravid?” og ja, så krøb jeg altså til korset og vi tudede og var glade sammen og krammede.

Lige før weekenden i Sverige fik jeg en umanerlig lyst til flæskestegssandwich. Og flæskesteg i det hele taget. Det skulle vise sig at være min første craving og selvom den også blev meget kort (omtrent en uge, som mange af mine indledende cravings), så blev jeg overrasket over HVOR intenst man kan have lyst til noget. Og hvor weird det er, når det er noget, man normalt ikke spiser. Heldigvis havde de en ret med braiseret svin, der mindede unægteligt om ribbenssteg på Hotel Skansen i Båstad, hvor vi boede i Sverige og da vi var hjemme på dansk jord igen, hev jeg Nikolaj med på Meyers Deli, der serverer en glimrende flæskestegssandwich. Jeg havde allerede planlagt et besøg til Harrys Place i Nordvest, der er legendariske for deres flæskestegssandwich, men vupti var den craving pist væk og jeg væmmedes nærmest ved tanken. Hvad den blev afløst af, kan I læse i næste ‘afsnit’ om uge 6 og 7 ;)

Oven i hovedet var jeg en stor blanding af total lykke og angst. Jeg var SÅ glad og SÅ bange på samme tid. Glad over at være gravid og bange for at miste igen. Hver gang jeg skulle tisse, tjekkede jeg toiletpapiret for blod. Indtil jeg gav mig selv en mental flad og erkendte, at JEG blev nød til at turde tro på det. At det var ok, at være nervøs, men at jeg som udgangspunkt skulle stole på, at det ville gå godt.

I er så mange, der har spurgt efter graviditetsindhold, så nu forsøger jeg med kronologisk fremgang uge for uge. Tænker at jeg klumper ugerne lidt sammen (de andre bliver ikke så lange som denne, bare rolig), som det giver bedst mening og på et eller andet tidspunkt når vi så ‘realtid’. For jeg er i uge 19 nu og vil jo egentlig også gerne snakke om det.

Sideløbende vil jeg se, om ikke også jeg kan lave andet omkring graviditet (det kunne være ventetøj – eller manglen på samme -, hvordan jeg spiser/træner under graviditeten, forberedelser osv. Byd gerne ind! :) foruden alle de sædvanlige indlæg og emner selvfølgelig ♥

(Visited 29.597 times, 16 visits today)

Skriv en kommentar

58 Kommentarer

 1. SÅ hyggeligt at læse om (jeg er selv gravid i uge 25) – og gerne lange af slagsen :-) Jeg var lige begyndt at spise mere vegetariske, da jeg opdagede min graviditet – og så havde jeg også bare lyst til kød. Jeg fik ikke andre deciderede cravings (ud over de salte, der kunne modvirke kvalme), men derimod ‘mod-cravings’ – fx squash, som stadig kan give mig kvalme bare ved tanken haha.

  1. Ej men det er jo SÅ random. Har kun spist meget lidt kød de sidste mange år og så står man pludselig dér og vil have flæskesteg og frikadeller ;) Oh yes, det kender jeg alt til. Kan slet ikke tåle synet eller lugten af stegte auberginer eller løg. Kram E

 2. Kan man måle ægløsning på almindeligvis med sticks når man har pcos? Det har jeg nemlig selv, og har fået at vide, at de ikke virker, da man i forvejen har meget af det hormon de måler efter. Det bekymrede mig lidt, da jeg kun har ægløsning nogle gange om året, og det derfor kan blive svær at ramme, hvis ikke det kan måles…
  Og så forresten stort tillykke! Dejligt at få lov at følge med på denne måde :)

  1. Nej de måler nemlig efter FSH (Follikelstimulerende hormon) og det hormon er (som regel) forhøjet/altid til stede i en grad der er nok til at slå ud på en test, når man har PCOS. Kan anbefale den gode gammeldags temperaturmetode i kombination med at studere udflåd ;) Dog fik jeg aldrig temperaturmetoden til at spille helt for mig på den manuelle facon, så jeg brugte Ovusense, der er en sensor, der er koblet op til en app. Den måler din basale kropstemperatur hvert 5. minut natten igennem og kan efterfølgende forudsige ret nøjagtigt hvornår du har ægløsning. Intet mindre end genialt og den sparede mig for mange bekymringer, fik nemlig fortalt igen og igen af lægerne at jeg højst sandsynligt slet ikke havde ægløsning og om ikke andet meget få.
   Dog er Ovusense ret dyr (omend meget billig sammenlignet med fertilitetsbehandling), så prøv evt bare med almindelig temperaturmetode først :) Kram E

 3. Så fint et indlæg, og egentlig meget interessant at høre om, hvad du har gjort for at skjule det, når det var midt i festsæsonen ;) Og selvom du pønser på, at de andre indlæg ikke skal blive så lange, så synes jeg nu ikke, at det gør noget. Det er meget hyggelig læsning.

  Hilsen fra en der slet ikke er tæt på at være gravid, og heller ikke har det planlagt inden for den nærmeste fremtid :)

  1. Ja, egentlig er det jo lidt fjollet, at det skal være sådan. Men i druk-Danmark, så er det, det første man som kvinde bliver spurgt om, hvis man siger højt, at man ikke drikker…
   Åh hvor er du sød altså. Stort kram E

 4. Sikke et dejligt indlæg – og stort tillykke! Jeg er selv gravid for første gang, og er i 10. uge. Vi har ikke fortalt det til en sjæl, og vil gerne vente til efter nakkefoldsskanningen, men der er stadig 2 uger til, og min tålmodighed er virkelig sat på prøve. Man har jo bare lyst til at fortælle det til alle, fordi man er så lykkelig! :) Har også haft mærkelige cravings som toast med skinke og ost + Mou’s karrysuppe.

  Jeg håber du vil lave nogle indlæg om ventetøj (især flotte ventejeans), de ting man skal bruge den første tid med baby og – hvis du vil – brainstorme navne til inspiration :) Også gerne råd om barnevogne.

  1. Åh ja, toast! Dér har jeg også været ;)
   Og ja, tiden går på en gang vildt hurtigt og uendeligt langsomt. Vi har 20-ugersscanningen i næste uge og synes det er evigheder siden nakkefold og vil så gerne se den lille fyr/pige igen NU! Ønsker dig den bedste graviditet <3
   Klem E

 5. Jeg elsker bare at læse og læse og læse når du skriver kære Emily <3 og du må meget gerne dele flere indlæg af den her kaliber :)

 6. Kæreste Emily
  Sikke et dejligt indlæg! Jeg er selv gravid i uge 15 og har tidligere mistet – så jeg kan nikke genkende til stortset alt du skriver i indlægget. Og hvor er det bare befriende! TAK for det – og tak for dig❤️

 7. Hej Emily

  Så hyggeligt at følge din graviditet :) Jeg er også interesseret i at vide hvordan du målte din ægløsning? Har nemlig hørt at det kan være svært når man har pcos.

  1. Dejligt at høre :) Jeg brugte Ovusense. Se uddybende svar til B. længere oppe. Kram E

 8. Stort og hjerteligt tillykke altså ❤️ Jeg er netop begyndt på jordemoderuddannelsen så jeg suger også bare ekstra meget til mig med alt hvad der har med graviditet at gøre, så jeg kommer i den grad til at følge med i dine små opdateringer helt slavisk haha. Dejligt du vil dele! Og jeg er dælme glad helt ned i maven over jeres lykke. Det smitter! God mandag. KRAM

  1. Åh hvor herligt at du skal være jordemoder. Dét tror jeg er et af de bedste (og hårdeste) job <3 Kram lige tilbage!

 9. Jeg har født for en måned siden – så alt med gravide er så spændende ;)
  Jeg glæder mig til at læse det hele.
  Måske kan du i bæredygtighedens tegn tænke ammevenlighed ind i dine gravidetøjsindlæg for jeg mangler altså lidt på dette punkt ;)

  1. Stort tillykke!!!
   Det kan du tro, at jeg vil. Har så vidt muligt kun købt noget, jeg også kan se mig selv i bagefter OG amme i indtil videre. Knus E

 10. Ih hvor er jeg glad på jeres vegne.
  Vi kæmpede også for at blive gravide i 1,5-2 år. Da min menstruation var 2 uger forsinket tog jeg en test, men den var stadig negativ! Min krop føltes fuldstændig ude af balance og da nr 2 test en uge efter også var negativ, gik jeg til lægen og så fik jeg endelig den positive test ❤

  1. Så dejligt at det lykkedes og de der tests kan altså være den vildeste rutchebane. Stort kram E

 11. Du er simpelthen det mest sympatiske menneske! Jeg under dig alt godt, og jeg er så glad på dine/jeres vegne.

  1. Det var vel nok pænt skrevet. Er meget glad for, hvis det er sådan jeg ‘kommer ud’ på skrift <3 Tusind, tusind tak og stort klem til dig og ønsket om en herlig onsdag

 12. Hej Emily,
  Super hyggeligt med graviditets portefølje :-) Jeg er selv lige gået ind i uge 25 i dag og kan så godt genkende den følelse af angst, som du beskriver. Jeg var nærmest bange hver gang jeg skulle tisse, i hvert fald i starten, for om der skulle være blod på toiletpapiret. Og det er så skørt med appetitten! Jeg har slet ikke haft nogle crawings endnu, men tilgengæld har det været flere ting som jeg absolut ikke kunne spise i flere uger. F.eks. æg, mozarella, falafel, joghurt, kaffe – ting som jeg ellers elsker og spiser tit. Virkeligt mærkeligt hvad der sket med kroppen :-)

  1. Det er SÅ syret en oplevelse. I starten var mit faktisk også snarere ting jeg IKKE kunne spise end det var ting jeg havde lyst til at spise eller drikke. Især kaffe som du også nævner. Kunne end ikke lugte til kaffe. Men så kom cravings’ne. Og det kan varierer helt vildt. I dag og i går har jeg eksempelvis haft den vildeste lyst til birkes, så weird. Stort kram og ønsker dig en fortsat god graviditet

 13. Jeg er ikke gravid og er langt fra et punkt hvor jeg skal være det. Men du skriver så fint og det giver mig en rigtig fin ide om hvordan mine mange veninder har eller har haft det inden de fødte. Og så kæmpe tillykke, jeg græd en tårer eller to da jeg læste indlægget, helt skørt når jeg ikke kender jer. Men jeg er glad på jeres vegne og er glad for du tager os alle med på jeres fantastiske rejse ❤️

 14. Jeg er også et PCOS tilfælde, mit kommer dog til udtryk i forhøjet produktion af kortisol, derfor giver min graviditetshistorie ret god mening, nu jeg tænker tilbage på det…
  Efter jeg stoppede på p-piller (ikke grundet ønske om graviditet, men fordi jeg gerne ville væk fra alle hormonerne), stoppede min cyklus også. Fuldstændigt. 1 år uden menstruation og en konstatering i mit 25årige liv om at graviditet nok var noget vi ville skulle have hjælp til. Indtil da skulle jeg helst undgå sukker, kulhydrat, alkohol, koffein og andre “stressende” madvarer, for at undgå at min krop fik “stress”, jeg skriver “stress” i citationstegn da jeg aldrig har FØLT mig stresset, men min krop åbenbart var det.
  Jeg havde store snakke med min kæreste om fertilitetsbehandling var “det værd”, om børn var en absolut i vores liv eller om vi kunne være tilfredse med at være gode tanter og onkler for venner og familiers børn. Om han kunne leve med hvis vores barn ikke bar vores gener. Big stuff, og jeg græd meget.
  Tre måneder senere har vi den fedeste festivals oplevelse på burning man i USA, som en del af vores 2 måneders roadtrip, og planeterne må have stået rigtigt (spøg til side var der både blodmåne og mars var fremme på himlen) og vi har åbenbart undfanget vores lille mirakel barn her.
  Jeg aner INTET de første 8 uger, før jeg pludselig falder i søvn i tide og i utide. Vi klatrer i Joshua tree og jeg falder i bogstaveligste forstand i søvn på vores klatre udstyr. Sådan går der en uges tid inden jeg kommer på at tage en test, for det var da vist noget med at man blev ret træt når man var gravid.
  Den var positiv. Jeg var i chok og min kæreste var den lykkeligste i verden.
  Nu er jeg lige gået ind i 3. trimester med mit hovsa-barn i maven. Det føles så rigtigt og så vildt, selvom vores liv pludselig tog en helt anden drejning end vi havde planlagt og forberedt os på.
  Jeg er sikker på at vi er på den helt rigtige vej.

  1. Åh KÆMPE tillykke med jeres hovsa-barn. Dét lyder som det helt rigtige og SÅ dejligt at du også kunne blive gravid naturligt på trods af PCOS (mit er også trigget af kortisol-ubalance). Håber du har det godt her i sidste trimester <3 Stort kram E

 15. Min mand og jeg mener, at Harrys Place bør have en Michelin stjerne, det siger vi , hver gang vi kommer forbi, selvom vi sjældent stopper. Dernæst endnu engang TILLYKKE, og jeg er bare så lettet og glad på jeres vegne.

 16. Hej Emily

  Jeg følger med her på din blog, tror dog aldrig jeg har kommenteret, men har kigget herind igennem flere år.
  Men nu skal du dælme have en kommentar ?
  TILLYKKE, hvor er det fantastisk for jer. Det er en meget heldig guldklump du bærer rundt på ☺️
  Jeg kender alt for godt angsten og nervøsiteteb, som overskygger glæden. Jeg havde 2 spontane aborter og 1 medicinsk abort(fordi der ikke længere var hjerteblink, det så vi ellers en uge før), men 4. gang holdt en lille perfekt fyr fast og han er nu 14 måneder ?
  Nu er jeg faktisk gravid igen, altså helt i starten og tør slet ikke tro på det lykkedes så nemt denne her gang. Men nu må vi se og det holder. Vi håber, men tør ikke tro på noget.

  Held og lykke med det hele, og tillykke endnu en gang. ❤️

  Beklager den lange kommentar ?

  1. Tusind tusind tak Mette <3

   Og tillykke lige tilbage. Sikke en historie du har med i bagagen, det må have været uendeligt hårdt. Hvor er du bare sej, det er så godt 'kæmpet'. Håber alt det allerbedste for jer <3 Kæmpe knus E

 17. Så hyggeligt med sådan en føljeton! Jeg er selv gravid i 14. uge. Det sidste halvandet år har vi ikke spist kød herhjemme, men spist det, hvis vi har været hos mine forældre eller hos andre, der serverer dette. Det fungerer så fint hos os. Nå men, siden jeg blev gravid har jeg CRAVET kød – pølser især, og sandwich med skinke og ost… Det er altså mystisk. Jeg kan pt ikke gå i kvickly uden at købe et pølsehorn ?

 18. Årh hvor er det hyggeligt og læse. Og selvom man ikke kan sammenligne graviditeter, så er det nu sjovt, at læse at der alligevel er en del ligheder ? jeg havde craving på leverpostejsmadder i en uge ? Jeg er selv i uge 16. Glæder mig til at læse endnu mere ❤️❤️

  1. Så dejligt at høre. Jep, jeg var også inde over leverpostejsmadderne, det kommer i næste omgang eller næste omgang igen. Og har aldrig kunnet lide leverpostej. Det er SÅ underligt. Kram E

 19. Hvor fantastisk!! Stort tillykke. Nyd tiden. Det er dejligt at følge dig og det spirende liv❤️

 20. Kære Emily
  Stort tillykke, hvor må det dog være dejligt at kunne opnå noget så stort med hårdt arbejde!
  Havde du det fint nok med de afslørede dig i Sverige?-du skrev jo et indlæg om ens veninder ikke skulle spørge, men man nok selv skulle sige hvis man ville dele gravid-nyheden. Eller var det mere bare folk man ikke kender privat? Jeg har fuldt med i evigheder og en af grundene er dine billeder, men du har da skåret helt ned på dem? Måske fordi du vil skabe fokus på din tekst og helt fint, men hvad med enkelte gode i stedet så?
  Lykke til med løven i maven!

  1. Tusind tak <3
   Hmmm... godt spørgsmål. Altså det var to meget nære veninder, der kendte til mit forløb, og det skete på sådan en fin og spontan måde, så det føltes egentlig ok.
   Dengang jeg i en periode oplevede at mange spurgte (og skrev indlægget om hvor lidt ok det er), var det aldrig folk jeg kendte særligt godt. Så det er nok lidt en gråzone. Men som udgangspunkt, skal man nok bare lade være.

   Det har jeg slet ikke selv tænkt over? Men det må jeg vist hellere til at gøre, kan jeg godt høre ;)

   Kram
   E

  1. Modtaget! Og shit hvor er det altså svært ikke? Især der hvor du er nu kunne jeg forestille mig. Altså synes stadig det er svært. Kroppen ændrer sig HELE tiden og det føles umuligt at klæde sig på…
   Knus E

 21. Åhh jeg kan KUN nikke genkendende til følelsen at ‘hade’ de skide graviditetstests. Sådan havde jeg det også til sidst.
  Jeg var, efter 2. insemineringsforsøg efterhånden overbevist om, at det ikke kunne lykkedes på dén facon. Så efter 3. omgang (fordi det skulle vi igennem), besluttede vi, sammen med OUH, at vi holdte sommeferiepause inden vi gik igang med de hårde hormoner og alt det som følger! Efter inseminering, tog vi på miniferie og drak os lidt fulde og røg vandpibe; jeg kunne INTET mærke…. jeg var sikker i min sag. Den var IKKE hjemme, så da jeg vågnede på testdagen gad jeg virkelig ikke tisse på en dum pind, som bare ville vise én streg. Der var to <3 Det kom virkelig som en overraskelse selv om det var pænt meget planlagt :D

  Glæder mig til at følge med i hvordan du har det i din graviditet. Det er så hyggeligt :)

 22. …. jeg har efterfølgende tænkt på, at jeg ikke kender nogen, der kan producere insisterende skyggestreger som dig. Det er en slags talent, egentlig. ??

 23. Hvor ER det bare et hyggeligt indlæg! For min skyld må de næste gerne blive lige så “lange” :) Jeg er ikke selv gravid – men har to små bananer på 2 og 4, så det er trods alt ikke så længe siden, at jeg var i dit sted.
  Desuden har jeg opdaget, efter at være blevet forælder, at jeg har en langt større interesse og tålmodighed med andre folks graviditeter/graviditetsforløb og fødsler, end jeg nogensinde havde troet muligt. I guess it comes with the territory :D

 24. Det er jo så hyggeligt at høre om din graviditet. Kæmpe stort tillykke endnu engang <3
  Uanset hvad du skriver om, er det bare så dejligt at følge med her hos dig. Jeg nyder alle slags indlæg, og nogle bliver jeg glad af, nogle bliver jeg ked af (f.eks. på dine vegne da din mor var syg, og hvor du fortalte om den spontane abort) og nogle bliver jeg klogere af – f.eks. i dit indlæg om kemi i bind, tamponer o.s.v.
  Tak for at du stadig gider dele med os <3 Jeg håber, du fortsætter maaaaange år endnu ;-)

  1. Dét var vel nok en herlig og motiverende kommentar. Tusind, tusind tak ♡ Hav den bedste onsdag. Knus Emily

 25. Hej Emily :)
  Jeg syntes det er super hyggeligt at læse om din gravilitet, også specielt fordi jeg selv er gravid og er omtrent lige så langt henne som dig. Og kæmpe tillykke med det!
  Jeg er en af de der irriterende kvinder som blev gravid næsten uden at prøve. Det var meget overvældende for mig da jeg altid har troet at jeg ville have svært ved det, og fordi der er så mange som har svært ved det. Jeg havde også virkelig svært ved at tro på det i starten, og jeg var så bange for at det skulle gå glat.
  Jeg glæder mig til du når nutiden ;) hvis du finder en god bh så link lige. Jeg har virkelig svært ved at finde bh’er jeg han holde ud at have på !