En ommer

Ok, denne her dag er ikke min dag. Den startede ellers godt. Morgenmad og ned at stemme med Nikolaj. Forbi Brugsen at købe flæsk og persille til i aften i anledning af valget. Og så smuldrede det ellers lidt derfra. En dum nyhed pr. telefon. Og en højre arm der slet ikke fungerer. Har fået galoperende seneskedehindebetændelse i håndledet og det er meget lidt kompatibelt med computerlivsstil. Og hundrede mails der skal besvares ovenpå ferien. Skranter også og er noget så træt. Så skulle jeg tage billeder. Intet batteri på kameraet og opladeren, der ellers altid ligger samme sted, var pist væk. Indlæggene jeg havde planlagt at udgive i dag, ville slet ikke blive til. Ordene drillede og alt føltes overfladisk og fjernt. Blev knotten og irriteret og ked. Over dårlig nyhed og krop der driller og egen glemsomhed og uformåen.

Nuvel, det sker jo altså af og til. At man har en dårlig dag. Hvor det hele samler sig lidt. Heldigvis siger erfaringen mig, at det går over. At man skal give sig selv tid til at være lidt i nederenheden. Men kun lidt tid. Dernæst gælder det om at hygge lidt om sig selv og gerne andre og så er det ellers op på hesten igen.

Så nu vil jeg få de værste mails ud af vagten (med én hånd + Siri), mens jeg sidder og skumler. Og så vil jeg gå tur med Penny og købe blomster og en Chai. Krybe sammen i min hyggekrop med en bog. Og måske også overraske min mor med en buket blomster. Der er ingen sortseerkur, der virker så godt, som at gøre noget rart for andre.

Og i morgen er der heldigvis en ny dag ♡

Update 22/11: Jeg var ikke den eneste, der havde en øv-dag. Bloggen var heller ikke helt i hopla og var nede det meste af dagen i går (nåede lige at skrive dette indlæg) og indtil efter frokost i dag. Så kan det vist kun gå fremad fra nu ;)

(Visited 5.833 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Kære Emily

  Som en af lærerinderne i Anne fra Grønnebakken siger: “Tomorrow is always fresh with no mistakes in it” – synes altid det citat hjælper lidt, når man har en dum dag.

  Håber din onsdag bliver bedre og køb evt en skinne til din arm – det kan hjælpe meget med lidt afstivning.

  KH

  1. Tak Sara, du er sød og hende Anne har ret. Heldigvis. Skinne er købt og arm er i bedring :) Kram E

 2. Åh. God bedring med det hele ❤️
  Det er som om det hele bare ranler nogen gange, ikke? Som om jordens plader rykker sig eller stjernerne står forkert. Hvad ved jeg. Men min dag var også skidt. Mit humør var dårligt fordi jeg var dræbet på energitanken og det hang bare ikke særlig godt sammen med lille syg mus på 1,5 år hjemme fra dagpleje. Øv!

  1. Tak og i lige måde ♡ Jeg er oppe igen nu, men det kostede lige et par helt dårlige dage. Håber også du er god igen og at lille mus er blevet frisk ♡

 3. Du får lige nogle virtuelle klemmere herfra, og håber på at det hele ser lysere ud i morgen. Heldigvis kan kærlighed og kys kurere meget, og at glæde andre, det er dæleme stort at kunne, når man selv har lidt af en træls dag.

 4. Håber at lidt selvforkælelse gjorde godt og at i dag ser bedre ud.

  Det er inspirerende hvordan du tænker, når flere ting driller lidt. Jeg har vist en tendens til bare at trække mig eller værre endnu lade min irritation gå ud over andre. Hvilket jeg ikke er særligt stolt af.

  1. Tak Mette. Jamen det gør virkelig godt. Altså lidt selvmedlidenhed skal man heller ikke fornægte, men ikke for længe. Så synes jeg først lavinen ruller og det er ingen tjent med. Og du kan tro at jeg kender til at blive dobbelt irriteret (og flov) når man lader sit dårlige humør gå ud over andre. Så er det bedre (hvis man kan) aktivt at vende skuden. Det er svært at være irriteret, hvis man prøver at gøre noget rart for andre. Kram til dig ♡

 5. Åh, kender alt for godt de der dage … Sådan nogle har jeg haft et par stykker af på det seneste.

  Det eneste der virker for mig er selvforkælelse: løbeture, varm te, tidligt i seng, lange varme bade, yndlingsserier, -blade og -bøger, kram fra mine børn, fodmassage af manden, lækker mad med god energi osv.

  Bare giv den gas. Du har fortjent det!

  1. Det lyder som en god kur og mange tak, det var sødt skrevet. Håber din stime af dårlige dage er vendt igen ♡

 6. Internet-kram til dig herfra! Håber det hjalp med hundeselskab, blomster og Chai – og ikke mindst at give blomster til din mor. Øv at du skulle have sådan en dag – men hvor er det skønt, at du kan bruge det som inspiration til at gøre andre glade.
  Virtuel blomsterbuket fra mig til dig ;)

 7. Jeg ved ikke, om du har prøvet det, eller om du vælter i gode råd allerede. Jeg bøvler selv med seneskedehindebetændelse. Udover træning, strækøvelser og massage er jeg meget glad for akupunktur, der har hjulpet mig en del. :)

  1. Jaaa det var godt med Bagedysten og sofahygge med manden, men suk altså at vi skulle af med søde Rosa. Hun er altså så umanerligt sød og en glædesspreder uden lige ♡

 8. Klem til dig <3 Godt, du har en sød hunni, en sød mor og en sød mandsperson :-) Livet er nogle gange noget lort, og så må man godt bande og tude, indtil det værste er overstået, og man igen er i stand til at lægge mærke til de solstråler, der skærer sig igennem de grå skyer.

  1. Tusinde tak Tine og ja, af og til skal man altså lige af med det og soppe lidt rundt i det… ♡

 9. Kære Emily
  det samme her, en øv dag. Drømte noget grimt om at miste en jeg elsker, og den følelse sad i mig resten af dagen.

  Noget helt andet, på et tidspunkt søgte du en assistent, kan det passe? Mon du har en nu? Der hjælper dig med mails fx.

  Kærligst

  1. Åh det er det værste med sådan en drøm, man ikke rigtig kan ryste af sig. Håber du er på højkant igen ♡

   Jo det gjorde jeg. Har en der hjælper mig med video af og til og en studentermedhjælper, der går lidt til hånde med andre ting et par timer om ugen. Dog ikke med mails, men måske jeg skulle have en til at aflaste håndleddet :) Klem Emily

 10. Det er virkelig nederen når man er i det – midt i en dårlig dag – men jeg tror egentlig også det får en til at sætte ekstra meget pris på de gode dage. Når det hele kører og man er i hopla. Og det kommer til at køre for dig lige om lidt igen! :-)

  1. Dét tror jeg faktisk du har helt ret i Cecilie. Og tak, det gjorde det – eller ikke helt endnu, men nu er skuden i alle tilfælde vendt :D Kram og knus Emily

 11. Kære Emily.
  Synes virkelig, at du virker som et sympatisk menneske.
  Jeg kan dog godt nogle gange savne noget personlighed og dybde. Selvfølgelig behøver du ikke udlevere dig selv hele tiden. Men det er meget svært at relatere til dig, når alt virker så perfekt og overskudsagtigt hele tiden…

  1. Hej Sara, det er jeg først og fremmest glad for at du synes :) Er ikke helt med på om det knytter sig til dette indlæg? For det handler netop om, at jeg er ked af det og at tingene er noget rod, så der er jeg ikke sikker på jeg forstår det?
   Hvis du tænker mere i almindelighed, så forstår jeg dig godt. For det er slet ikke mit eller bloggens projekt at udlevere på den måde. Jeg er en ret privat person og har slet ikke lyst til eller behov for at dele mit inderste her. Måske det kommer en dag, men hidtil og for nu, er det jeg gerne vil her, at dele det jeg holder af og kan anbefale. Det der giver mig (og forhåbentlig også jer) et smil på læben. En slags personligt dameblad, men ikke en privat dagbog, hvis det giver mening?
   Jeg er som udgangspunkt en kæmpe jahat og har det som regel godt og prøver at få det bedste ud af situationen (og er overskudsagtigt), men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke har problemer eller er ked af det. Det kan jeg bare ikke lide at skrive om her, men vil hellere dele og bearbejde med mine nærmeste. Husk endelig at dette ikke er en 1-1-virkelighed, men kun et lille udsnit af mit liv ♡ Mange kram Emily

   1. Sikke et fint svar <3
    Rart at høre dine tanker vedrørende deling af privatliv på bloggen.
    Mente nemlig i almindelighed:)
    Dette svar understreger for mig også, hvor godt og ordentligt et menneske, du er – og det i sig selv er inspirerende!

    1. Tak det var vel nok et dejligt modsvar ♡ Tak for det og for din forståelse :) Mange klem E

 12. Ohhh, jeg tror vi alle sammen kender det…
  Og en ulykke kommer sjældent alene :-/
  Godt du er ovenpå igen <3

  P.S. den med kamera batteriet er bare ret så irriterende!!!
  Man skynder sig at lave mad. Man styler. Alt ser friskt og lækkert ud. Så kan man hverken finde dét ene eller det andet. Og når man endelig finder det, så er det gud hjælpe mig blevet alt for mørkt til at tage billeder! :-D

  http://www.bydianawi.com

  1. Ja, sådan er det vist bare.

   Hahaha… Dét kender jeg så godt altså. Alt for få lyse timer til billeder for tiden ;) Kram E