Op og ned

HAPPINESS IS HOMEMADE

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

OG også lige en lille ‘servicemeddelelse’. Jeg holder nemlig ferie den næste uge, så der bliver stille på bloggen, men jeg er tilbage igen på søndag. Følg endelig med på min Instagram, hvis I har lyst ♡

Ned:

At sætte sig på et stykke chokolade i sofaen. Hej hej lysegrå sofa og lys buks.

Evig og altid at være tidsoptimist. Hader at skuffe både mig selv og andre. Nu må jeg snart lære det.

Når vækkeuret ringer før klokken 5 to gange på en uge. Så meget morgenmenneske er jeg trods alt heller ikke.

At blive gennemblødt til skindet på cyklen på vej hjem.

Hund med dårlig mave.

Op:

Aarhus.

Croissanter. Fik hele 3 i tirsdags. 2 af dem godt nok halve, men alligevel. My lucky day.

Tur med hund (frisk igen ovenpå maveonde) i det smukkeste lys, der nærmest fik de gyldne efterårsblade til at skinne og glimte.

Onsdagsdate med min mand. Det var ‘bare’ takeaway og en tur i biffen (poké bowls fra Oli Oli og Mens vi lever), men så dejligt med lidt ‘os-tid’ ovenpå nogle travle uger, hvor vi ikke har set meget til hinanden.

Skisokker med varme i. Svinedyre, men det hele værd hvis de virker. Det håber jeg de gør. Ellers ryger de på næste uges ‘ned’.

Den Store Bagedyst i almindelighed. Rosa i særdeleshed.

Ferie på alpetoppen.

Vi skrives ved om en uge. Hav det rart så længe ♥

Klem
Emily

Foto: Alona Vibe

(Visited 3.913 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Jeg elsker din “op og ned” føljeton. Den bringer altid et smil på læben, og minder mig om at huske at lægge mærke til hverdagens små særlige øjeblikke. Tak for det.

  1. Åh Anne dét gør mig mere end glad at læse. Så er den i dén grad berettiget ♡ Ønsker dig en dejlig uge! Knus Emily

  1. Tror det gled ud ad pakken i et uopmærksomt øjeblik. Det fik så følger ;) Klem Emily

 2. Hej Emily
  Hvad hedder de skisokker med varme, som du har?
  Jeg fryser altid fødderne på skiferie, så jeg overvejer at investere i sokker med varme.

  1. Thermic købt hos Nautic Surf og Ski på Blegdamsvej. De kostede 1700 kr (!), men de virker, så jeg er lykkeligt :) Klem E

   1. Haha :)

    Min kæreste var “alene-hjemme” i lørdags. Havde spist chokolade og på en eller anden mærkelig måde fået det op af sine arme for derefter at være i sofaen. Jeps der er kommet chokoladepletter i vores rimelig nye sofa :( Gode tricks til at få det af med, siger du bare til :)

    1. Mit tip er at kradse det værste af og så tage resten ved at lægge et stykke køkkenrulle på pletten og stryge med strygejernet ovenpå. Varmen får chokoladen til at smelte op i køkkenrullepapiret.

     1. Jeg var bange for at kredse for at det skulle “synke” mere ned i sofaen. Men tak for tippet med strygejernet. Det vil jeg prøve :)

 3. ELSKER kommentaren: “Den Store Bagedyst i almindelighed. Rosa i særdeleshed” <3 Rosa er simpelthen det hele værd. Jeg hepper på hende og håber hun vinder. Magen til fantastisk menneske skal man lede længe efter. Altså når man ikke tæller dig med ;))

  1. Og jeg ELSKER din kommentar! Hurra for Rosa og tak for den fine kompliment :D Stort kram og knus fra mig til dig

 4. Sikke nogle skønne billeder af dig :)

  Ih hvor jeg kender til det med at være tidsoptimist – til gengæld fortalte én mig, at det betyder, man også er optimistisk i mange andre henseender i livet, hvilket jo er en fremragende ting ;)

  Hav en dejlig dag :)

 5. Uh det er tidligt du står op to gange om ugen! Er det for at træne om morgenen? I så fald kan det måske hjælpe mig selv til at komme afsted, ved tanke på, at andre gør det samme ?

 6. Jaa Rosa er den dejligste :D haha
  er jeg den eneste der føler mig lidt farmoragtig at glæde mig til Den store Bagedyst? XD <3