Op & ned

HAPPINESS IS HOMEMADE

Selvom man er en jahat og prøver at tage det meste muntert, så betyder det jo ikke, at alting altid er fuldstændig fjong. Ugens op- og nedture.

Ned:

Følelsen af ikke at slå til som veninde.

Endnu engang ikke kunne forstå hvorfor jeg pludselig synes hele verden er idioter, hvorfor jeg bliver så sensibel, at jeg føler mig som en appelsin uden skræl og hvorfor jeg pludselig har afsindig trang til chokolade. Altså jeg er jo ikke ligefrem teenager længere og burde snart kunne opsnappe signalerne…

At jeg altid pakker i 11. time, når jeg skal rejse. Hvilket fører til underlig og overflødig pakning. Hvorfor kan jeg ikke være en af dem, der går og hygger med det i dagene op til? Det må på listen af forsætter.

Bøde per anbefalet brev på et ganske klækkeligt beløb fra politiet i Palma. Jeg har uden mit vidende (dog videodokumenteret) “cirkuleret i et område, jeg ikke havde autorisation til”. Tak for den souvenir Mallorca.

Surf. Frustrerende så svært det er.

Op:

Efterårsferie sydpå.

Hvor meget pænere jeg er med lidt farve. Fra solen altså. Portugal har gjort underværker for både humør og kulør. Må huske at bruge selvbruner flittigt, når jeg er hjemme igen.

Pasteis de nata. Små cremetærter der er en national stolthed her i Portugal.

Surf. Elsker alt ved det. Altså bortset fra at det er så pokkert svært. Drømmer om at være et par måneder, hvor jeg kan surfe hver dag og for alvor blive bedre.

Også at have lidt hjemlængsel. På den gode måde. Savner hundedyr og glæder mig til efterårshygge à la Norden.

Min søde, skægge, skøre mand.

Sangria.

Foto: Julie Bjarnhoff

(Visited 4.046 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Yndlingsindlæg er altså de her “Op og ned”. Så hyggelige og de giver anledning til selv at gøre status :)

 2. Hej Emily. Håber det er ok at jeg lige hører dig om dine Levis wedgie bukser igen:) kan nemlig ikke lige huske om jeg spurgte til størrelsen:) hvordan er de i størrelsen hvis man normalt er en s? Og ved du evt hvad farven hedder? Knus fra Tanja

  1. Jeg er normalt en 27 i jeans og har dem i en 26, de er lidt store i str. synes jeg… Farvekoden heder 01 ifølge lappen indeni :) Klem Emily

 3. Er det ikke lang tid siden, der har været noget med Penny på bloggen? Jeg synes i hvert fald at det kunne være dejligt med en lille Penny-update :-) Hvad laver hun for eksempel, når I er på ferie? Og har hun mon lært nogle nye tricks for nylig?

  1. Hehe… jo hun er nu ofte med i ‘Små ting’ om mandagen, men det er da længe siden hun har haft sit eget indlæg ;) Når vi er på ferie bliver hun passet (og forkælet!!!) hos mine forældre :) Kram E

 4. dejligt befriende indlæg Emily. Livet er en god blanding af ‘op og ned’. Dejligt at du deler dem! og så ser du knaldgodt ud!

  1. Dét er det. Og selvom man primært vælger at lægge vægt på det gode, så eksisterer de knapt så rare ting jo også for alle. Tak ♡

 5. Hej Emily! Er det en bøde i en bil du har fået?? For i Spanien har de regler (i hvert fald for fartbøder) om at man får den halveret hvis man betaler indenfor et par dage. Så det kunne jo være du var så heldig! ?

  1. Jep det er det. Nåede det heldigvis indenfor fristen, så jeg slap med halv pris :) Knus Emily

 6. Ajmen altså, hvor ser du bare hamrende cool ud i det outfit! Funky, men stadig stilet. Jeg er vild med det. Og med sangria, haha! ❤️

  Knus

 7. Og på min “ned”-liste: At jeg ikke er i stand til at pakke i sidste øjeblik, men er nødt til at begynde 14 dage i forvejen OG skrive lister med kombinatioen af forskellige outfits for, at kunne finde ud af, hvad jeg skal have på. OG at listerne skal medbringes i kufferten

  Måske skal man bare prøve, at være glad for det, man har…..

  Bortset fra PMS. Hver evig eneste fucking måned bliver jeg overrasket over, at helvede er andre mennesker

  1. Haha… ja det kan jeg godt se. Så tager jeg min version, selvom jeg nu hellere ville være en mellemting…

   Oh yes ;(

 8. Husk at vise medfølelse med dig selv og vær den bedste veninde for dig selv. Bær over med dine fejl ligesom du ville have gjort, hvis det havde været en nær veninde. Vær taknemmelig for at du overhovedet har veninder. Det er ikke alle der har nogen- desværre.

  Selvom det er nogle sure penge at skulle betale, kan du måske se bøden som en ekstra ferieskat til Spanien. En støtte for en (forhåbentlig) god ferie. De har nok brug for pengene til statskassen.

  Fortsat god ferie!

  1. Tusinde tak Eva, hvor var det pænt skrevet og lige hvad jeg havde brug for at minde mig selv om.

   Haha… ja, det var en fin måde at se det på ♡

   Kram E

 9. Kære Emily.

  Først vil jeg gerne sig dig for din ærlighed – af hjertet tak :)

  Jeg vælge,r at bruge din ærlighed til at tænke mindre skidt om mig selv. Ikke, at jeg tænker at du har det dårligt, mere som et lille “du er sku go´ nok til mig selv” At der også er andre der har det ligesom jeg.. Giver det mening?

  Og så bliver jeg altså nødt til at komplementere dig for dit outfit – hvor er du bare smuk, stilfuld og smart.
  Kunne selv have lyst til kopiere dig – hvis jeg må… (hvis og såfremt – hvor er dit tøj fra?)

  Pas rigtig godt på dig selv – Husk, at du er god nok :)

  1. Det giver mening og er så glad for at du bruger det sådan ♡

   Du kan tro at du må kopiere løs. Frakken og sweateren er fra H&M, jeans fra Levi’s, støvler fra Stine Goya og taske fra Sezane.

   Tak ♡

 10. Hej Emily!
  Hvem er det der har tegnet headeren til din blog? Det er simpelthen SÅ fint – ligesom alt andet på din blog også er!! :)

 11. Yay hvor er I altså bare flinke og rare og søde og gode! Glæder mig til at nærlæse og svare i morgen ♡♡♡