Årsregnskab 2009

 • Antal kilo taget på: 3
 • Antal kilo tabt: 3
 • Vejer altså akkurat det samme som sidste år. Tager altid 3 kilo på om sommeren (meget upraktisk) og taber dem så igen i løbet af efteråret uden at gøre noget nærmere ved det. Gad godt at det var omvendt… Kan man have det som nytårsfortsæt? Omprogrammering af underligt sæsonbetonet stofskifte.
 • Rusture: 1 meget god, kan varmt anbefale Landbohøjskolens rusforløb (og så må det vist også snart være nok med det pjat, var min 5. rustur)
 • Studier påbegyndt: 2 (naturressourcer og moderne kultur)
 • Studier droppet ud af: 1 (naturressourcer, rusturen var genial og der var masser af søde mennesker, men hittede i sidste øjeblik ud af at mit hjerte altså banker for kultur, så hoppede tilbage hvor jeg kom fra)
 • Rejser: 4 (skiferie i Østrig, 2 x Stockholm, London, 6 hvis Bornholm og Ålborg tæller med)
 • Bøger læst: 27 (hmm… det må kunne gøres lidt bedre, prøver jo faktisk at bilde folk ind, at jeg læser en bog om ugen).
 • Nye rynker: 4 1/2, må simpelthen stoppe med at rynke panden når jeg koncentrerer mig… og med at smile tilsyneladende…
 • Potentielle fædre til mine fremtidige børn: 0
 • Fling med jordbrugsøkonom med jord i hovedet: 1
 • Tilbagegang til potentiel fuser aka. mr. Big Berger: 1
 • Nye imaginære kærester: 1 (Robert Pattinson, well I’m a late bloomer)
 • Gåture med Liva Lækkermås Hund: 1277 – ja vældig sundt at have hund. Bare ikke så sjovt når det øsregner, sner eller bare når man har tømmermænd eller gerne vil i seng. Men man får masser af frisk luft ;)
 • Nye skoinvesteringer: hmm… på mange måder ikke nok, på andre måder alt for mange.
 • Biler købt: 1 kongeblå Toyota Corolla
 • Biler totalskadede og skrottede: 1 kongeblå Toyota Corolla
 • New bff: 1 Julie, tak for det ;)
 • Hændelser fra 2009, som jeg ikke planlægger at gentage i det kommende år: 1. Da jeg faldt lige så lang jeg var i Grand og slog hul på knæet gennem strømpebuks og lårhøje støvler (hvordan kan det egentlig lade sig gøre? havde jo nærmest knæbeskytter på). For ikke at tale om pinlighedsfaktoren.
 2. At slå hul i hovedet på mig selv med køkkenskabslågen så det bløder. Er lykkedes mig at gøre det 3 gange i år, det må være nok.
 3. At brænde mig på alting. Fysisk som i overført betydning. Brændt barn skyr ilden. Brændt Emily klasker glad hånden på den varme kogeplade igen og igen.

 • Nye brændsår, der har efterladt grimt ar: 3 (nylonreb om anklen, albue i gasblus og klassikeren ‘bageplade på mave’, så kan man lære at lade være med at bage i bikini eller bage når det er hedebølge i det hele taget)
 • Kunne ikke have gjort det uden: Mc D, høje hæle, kaffe, neglelak, mine imaginære kærester (speciel stor tak til Robert Pattinson og all time fave Brad Pitt) Lady Gaga, Glas Vegas, Kent og cyberspace
 • Savner: Min far, Heath Ledger og Patrick Swayze. Og også lidt Lauren Conrad, altså hun er jo stadig iblandt os, men savner hende i The Hills.
 • Må gerne blive dyppet i tjære, rullet i fjer og ekspederet til Langbortistan: Adrian Hughes (manden er min yndlingsaversion, så mener det ikke helt, tror ikke jeg kan undvære ham når det kommer til stykket), tøj der fnulrer og metalriste der skræller stillethæle.
(Visited 2.096 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Hahaha! Skål for mænd med jord i hovedet, halsbrækkende, pinlige styrt og overforbrug af sko!Utroligt så meget du kommer til skade! Du må være uhyggeligt stærk, eftersom du hele 3 gange, formår at smadre køkkenlåge så hårdt ind i skalle, at du nærmest skal sys. Med dit held, ville jeg nok blive indendørs når det bliver midnat. Ulykkesfugl i tolvhestes nytårsbrandert kombineret med krudt = livsfarlig cocktail!Jeg krydser fingre for dit helbred!SUS // LL

 2. Tusind tak miss Love. Jeg klarede mig igennem aftenen uden skader eller det et lidt løgn. Lykkedes mig at få nydeligt brændemærke på kinden efter nærkontakt med krøllejern. Men bortset fra det ingen ulykker:)

 3. Har du noget imod hvis jeg tyvestjæler din model her til min blog? :) Det er nemlig en fremragende årsopgørelse.Kig forbi min blog :)Mvh Emilie