Godt nytår!

Hallu med jer og godt nytår. Håber at I alle kom godt ind i det nye år, tror at det bliver godt det her årti ;)
Er ked af at jeg ikke lige fik lagt lidt billeder af aftenens outfit ind i går, men jeg var pludselig for sent på den og totalt i tidsnød. Derfor blev det kun til ovenviste to billeder taget i huj og hast inden vi styrtede ud ad døren hjemme fra min veninde Lone.
Men det er helt sikkert en kjole jeg kommer til at bruge en massse fremover, så bare rolig I skal nok få den at se igen.
Havde en rigtig dejlig aften, men måtte erkende at Kirkwoods’ne ikke er de ultimative dansesko, i al tilfælde ikke når man har fået en lille tår eller to over tørsten… Og hvad sker der egentlig for fyrene theese days? Hvorfor vil de alle sammen danse? Brandon fra 90210 er min all time favorite guy på det punkt, han danser af princip ikke. Ok, nu vrøvler jeg, er en lille smule baglam. Returnerer til sofaen og cola-droppet. Skal bare lige sige noget vigtigt først:
Ville have skrevet det i går, men bedre sent end aldrig: Tusind tak til alle jer der har læst med og kommenteret i 2009, det betyder virkelig alverden for mig :)
Håber at I også vil læse med i dette nye og forhåbenligvis fabelagtige år.
Klem
(Visited 224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hvor er du fin, de sko er da virkelig for labre.Jeg forstår dog ikke hvordan du kan brokke dig over at mændene vil danse. Det er da for fedt :-D

  2. Haha… Ja det er også noget pjat at brokke sig over ved det godt:)Sagen var vist snarere den, at jeg af en eller anden grund var lidt af en Brandon i går og slet ikke havde lyst til at danse.