God start på det nye år

Selvom jeg havde den hyggeligste, sjoveste og sløveste dag i går med fejring af tømmermænd med mine veninder, så håber jeg ikke at den bliver skelsættende for hvordan 2010 bliver. Kom aldrig i bad og havde en lille bitte smule ondt i hovedet… 1. januar er vel mere sådan en slags undtagelsestilstand og 2. januar er den første rigtige dag i det nye år. Det vælger jeg i al til fælde at tro og i så fald, har jeg lige haft en glimrende start på det nye år.
Skulle hjem til min mor og hendes mand i går aftes for at hente hundeprinsessen, der havde fejret nytår hos dem. Orkede slet ikke at tage hele vejen hjem til Amager, så overnattede hos dem på Frederiksberg. Hvilket var helt smart. Min mor vækkede mig nemlig (lidt tidligt) og sendte mig og Liva på tur i Søndermarken, hvilket var fuldstændig fantastisk. Nysne, et par løbere og nogle andre morgenfriske hundeejere. Og så den smukkeste rosa-grå himmel, hvorfra sneen dalede.
Vel hjemme igen fik jeg friskpresset gulerods/appelsinjuice og hjemmebagte boller :) Nu er jeg helt hjemme på Amager hos mig selv og om lidt kommer en veninde til kaffekalas. Jo, 2010 bliver et godt år. Også selvom jeg har givet mig selv udsalgskarantæne… Til gengæld har jeg lige besluttet at jeg vil gå museums-amok her i januar. Det er en rimelig billig fornøjelse og endda ofte gratis :)

(Visited 165 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Det lyder skønt! Jeg har også løbet i Frederiksberg Have i dag og det var helt tyst og smukt med al sneen.