Tattoo-tanker


billede fra sylvesterfoto.com

Har haft meget lyst til at få en ny tatovering her på det sidste og har funderet over hvad, hvor og så videre.
Jeg har et monogram af et E og et L på indersiden af overarmen (øverste billede), som er mine egne forbogstaver, men også forbogstaverne på mine forældre og bedsteforældre. Over monogrammet er der et lille anker, der både symboliserer min egen rejseglæde, men også er et symbol over min far, der holdt meget af sin båd og af at sejle. Ligesom jeg holdt af at sejle med ham.
Har været lidt fascineret af at få en tatovering hele vejen rundt om håndleddet siden jeg så den Karen (Natascha McElhone) har i Californication. Nogen der ved om hun også har den i virkeligheden? Eller om den bare er sminket på til serien?
Den kunne jeg desværre ikke finde et ordentligt billede af, men er også ret vild med Pernille Rosendahls nye. Overvejer lidt noget i stil med den, men med et hængende anker i stedet for et kors…
Hvis nogen derude har en fin tatovering om håndleddet, må I meget gerne sende mig et billede til inspiration ;)

Her er et pixi-lille billede af smukke Natascha McElhone. Det der ligner et armbånd er en tusch, sindsygt fint synes jeg. Må trawle nogle gamle Californication-afsnit igennem, så jeg kan få et close-up af den.
Samtidig er jeg også lidt nervøs. Ikke over selve akten, har man fået en bikini-voks er en tatovering peace of cake, men over om det er skruen uden ende. Altså man bliver jo lidt bidt af det og pludselig er man helt tegnet til :)
Folk har som regel mange overvejelser og skrupler over den allerførste tattoo, mens 2’eren (osv.) bare bliver en naturlig efterfølger. Eller hvad siger I? Og hvornår er det nok? Ingen? 20?
(Visited 1.499 times, 6 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Jeg går og tager mig sammen til min første tatoo (og en enkelt eller to mere…). Eller mest af alt – glæder mig til jeg får penge til det. ;)Har planer om en lille stjerne på kravebenet. Og så har min bror og jeg talt om at få ens tatoos – vi ved dog bare ikke hvad det skal forestille…

  2. Hvis jeg fik lov (af mine forældre, ja desværre) havde jeg en med garanti! Min mor er desværre meget imod det, så jeg må vente 1 ½ år før der kan plante sig en lille en på mig. Tænker en stjerne – men det må heller ikke blive for almindeligt. Alt med måde – hvilket især gælder tatoveringer, synes jeg :)

  3. Mona – ih det lyder fint, begge dele. Cool med 'familie-tusch'.Anna – 1 1/2 år er jo heldigvis ikke så lang tid og så kan du tænke over det perfekte motiv og sted i mellemtiden. Er enig i at det skal være med måde. Men det er lidt farligt overhovedet at starte, for man bliver lidt bidt af det… så er du advaret ;)