Afslappet i sommerhus + vind sættet

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’A Parte

parka Bon’A Parte// skjorte Bon’A Parte// læderleggins Inwear// taske Goyard// solbriller Ray Ban// støvler Esprit (gamle)

Ternet skjorte, parka, leggins og ankelstøvler. Det kunne godt være opskriften på noget af det, jeg føler mig allerbedst tilpas i. Rart og afslappet men uden at være joggingtøj. Helt perfekt til sommerhushygge i knapt så sommerligt vejr sidste weekend.

Denne weekend har stået på variationer over samme tøjtema, idet sådan et outfit også er godt til flytning. Og vores flytning er netop veloverstået. Altså så veloverstået som sådan noget nu kan være. Det bliver aldrig min livret og jeg har måske fået mit første grå hår, men det lykkedes ikke desto mindre ;)

Nu står den på take-out og flyttepilsner på altanen. Rigtig god søndag aften til jer!

Vind 1.000 kr. at shoppe for
Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. (det er nok til sættet jeg har på her + noget ekstra) til Bon’A Parte skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg med et link til din yndlings-style fra Bon’A Partes webshop.

Dette er andet indlæg af tre. Se det første, Striber i Paris, her. Har du allerede deltaget i første indlæg, får man endnu et lod ved at deltage her også. Konkurrencens afslutning annonceres i sidste indlæg :)

Vinderen får direkte besked.


(Visited 2.557 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

158 Kommentarer

 1. Enkel og bare lækker! Mangler VIRKELIG en skjorte i min garderobe og denne ville helt klart blive købt, hvis jeg var den heldige vinder ! :-)

 2. Det ser altså smadder rart ud, du formår virkelig at få noget meget simpelt og afslappet til at se eksklusivt og lækkert ud!!

  Jeg synes at denne jakke er virkelig smuk, og jeg kan sagtens forestille mig 10 forskellige måder at bruge den!
  http://dk.bonaparteshop.com/jacket-60117

  Kh Maria

 3. Det kunne være helt fantastisk at vinde et gavekort! Jeg synes virkelig jeg mangler noget sommertøj ;)

 4. Hej.
  Jeg er så afgjort en kjolepige og ville derfor vælge denne: http://dk.bonaparteshop.com/dress-68005.

  Inspireret af din bog, har jeg netop forsøgt at lave en basis garderobe udelukkende med items jeg rent faktisk bruger. Dette indebar, at jeg endte med at smide hele 90 stykker tøj til genbrug. Så nu er der luft i skabet og det hele er meget mere overskueligt. Men det vil også sige, at der er plads til nyt tøj!

 5. Er virkelig forelsket i sorte bukser lige for tiden, men synes bare ikke lige jeg har penge til at købe et par

 6. Av, jeg kan finde mange fine ting :-)

  Jeg vil for eksempel rigtig gerne iføre mig dette sæt til at matche det omskiftelige danske sommervejr:
  Shorts: http://dk.bonaparteshop.com/shorts-43068
  Striksweater: http://dk.bonaparteshop.com/knitted-sweater-40105
  Denimjakke: http://dk.bonaparteshop.com/denim-jacket-40154

  OG jeg ville også elske at have denne kjole i min garderobe: http://dk.bonaparteshop.com/dress-54779

  Ih, jeg håber, jeg er den heldige :-)

 7. NU kommer sommeren, så en løs og flagrende tunika vil være ret perfekt: http://dk.bonaparteshop.com/tunic-35299 (og den har en virkelig god farve, hvis man har lidt sommerkulør). Hertil et par flade sandaler http://dk.bonaparteshop.com/leather-sandals-75094 og en hippie-inspireret taske http://dk.bonaparteshop.com/suede-bag-36080.

  Et par læderleggins vil være gode under til de køligere aftener: http://dk.bonaparteshop.com/leggings-42254.

  Helt perfekt sommer outfit!

 8. Dejligt afslappet outfit. Jeg skal selv i sommerhus fra næste weekend og går og pakker lidt inde i hovedet allerede. Jeg kunne godt se mig selv i den her super afslappede og sart stripede skjorte. Over badetøjet eller med shorts eller jeans på vej ned og handle. Det ville ikke være skidt. http://dk.bonaparteshop.com/shirt-52199

 9. Let taljeret klassisk model. Lommer med klap. Lange ærmer med manchet og knapper. Buet kant forneden. Blød twillkvalitet i garnfarvede tern.
  100% Bomuld.
  Vask 40°.
  Art. Nr: 66177
  Drømmer om en ternet skjorte

 10. Er vild med parka’en…og så er den i en ‘børnevenlig’ farve, stort plus :-)
  dk.bonaparteshop.com/parka-66561?wid=K&wid_p=9&MTtracker=buzzanova

 11. Jeg synes det er hammersvært at finde sommerarbejdstøj – og er altså lidt uinspireret på den front i øjeblikket. Godt tip med Bon’A Parte ellers – der er jo mange fine ting til gode priser imellem. Så tak for det :-) Jeg ville vægle sådan en kjole her: http://dk.bonaparteshop.com/dress-30250 og så lige tage en lille jakke ud over på job.

 12. Ville blive SÅ glad, hvis jeg vandt, da jeg virkelig trænger til fornyelse i sommergarderoben. Særligt har jeg et godt øje til denne jumpsuit, der både kan være fin med klip klapper eller til pænere anledning med stiletter til :-) Krydser fingre!
  http://dk.bonaparteshop.com/jumpsuit-40619
  God sommer – vh Julie

 13. Denne her skind-jakke er helt vildt flot!!! :-) Ville simpelthen elske at eje denne her flotte jakke!! Står netop og mangler en ny jakke og det er lang tid siden jeg har spottet en så fin jakke!! :-) Håber jeg er den lykkelige vinder!! Krydser fingre tusind gange!!

  God sommer til alle :-)
  http://dk.bonaparteshop.com/leather-jacket-52455

 14. Jeg er så vild med dine Esprit støvler. Er de normale i størrelsen og hvordan holder du dine så flotte? Mine støvler i ruskind har det med at blive mega grimme ret hurtigt.

  Thumbs up til dig, du har fået mig ud af mine evige fejlkøbs-H&M ture og til at bruge penge på kvalitet frem for kvantitet! Jeg er ikke kikset mere! Stor ros herfra.

  1. Åh tak for din søde, søde kommentar Mia, det er jeg glad for hvis jeg har inspireret til :)
   De er helt normale i størrelsen de støvler. Jeg impregnerer dem + fikser dem med et ‘ruskindsviskelæder’ + ruskindsrens af og til. Begge dele kan købes hos skomageren :) Klem Emily