Lang kjole til sommerbryllup eller festival + vind sættet

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’A Parte

jakke Bon’A Parte// kjole Bon’A Parte// clutch Balenciaga// solbriller Ray Ban

Maxikjoler er noget, jeg har skullet lære. Først troede jeg slet ikke at det var for sådan nogle knapt så høje typer som jeg selv. Men efter at have været hoppet i et par stykker og både følt mig mere end godt tilpas og tilmed syntes det også så helt fornuftigt ud, er jeg blevet fan.

Denne her er i blød jersey og noget så rar til en sommerdag i haven (eller på festival). Den har tilmed de fineste blondedetaljer og kan snildt dresses lidt op med et par hæle, smykker og en pæn jakke og gå an til en sommerfest eller et afslappet sommerbryllup.

Vind 1.000 kr. at shoppe for
Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. (det er nok til sættet jeg har på her + noget ekstra) til Bon’A Parte skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg med et link til din yndlings-style fra Bon’A Partes webshop.

Dette er sidste indlæg af tre. Se det første, Striber i Paris, her og det andet Afslappet i sommerhus, her. Har du allerede deltaget i de første indlæg, får man endnu et lod ved at deltage her også.

Konkurrencens slutter på onsdag d. 8. juli kl. 12.00. Held og lykke :)

Vinderen får direkte besked.


(Visited 2.827 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

135 Kommentarer

 1. Er ret så vild med sort, mens lyserød har ikke været noget, jeg har yndet at gå i, siden jeg fik en overdosis som lille.
  Denne bluse kan være en god udfordring. Ikke for “pæn” og stadig med sort til tryghedsnarkomanen. Næsten et terapeutisk eksperiment tænker jeg lidt.

  http://dk.bonaparteshop.com/sweatshirt-25565

 2. Hvor er du smuk! Det ser så lækkert ud og jeg kunne virkelig godt tænke mig dette fine sæt. Det bliver perfekt til når jeg ikke længere er gravid – men måske maven godt kan være deri her i sommer

 3. It is absolutely a very good idea to be certain what sort of furnace you may be using in your house now before going out and shopping for the
  newest one. Because accessing the thermostats can be complicated
  and dangerous, you should only attempt it on your own if you
  have specific training and experience in this area.
  If you need to change it, then it is the only time that you need to get a technician.

 4. Hej Emily

  Jeg er super fan af lange cardigans! Der er koldt på kontoret pga A/C og det er en fin måde at have et business look på men samtidig holde varmen og den her er vældig fin :)
  http://dk.bonaparteshop.com/cardigan-59209

  Men den kjole du har på er også vældig lækker og lige min stil :)

  Hilsen Sandra

 5. Jakken du har på er bare så flot! Jeg overvejer at klikke det her stribede jumpsuit hjem. Jeg skal desværre arbejde de næste fuldtid de næste 3 uger – lige i sommervarmen – så jeg tænker at det må være helt perfekt, og så kan man jo passende tage det på på stranden i weekenderne :-)

  http://dk.bonaparteshop.com/jumpsuit-11561

 6. Synes virkelig kjolen du er iklædt herover er gudesmuk! så lækker både i snit, farve og materiale (gætter).

  Men udover det er denne kjole også en favorit style. http://dk.bonaparteshop.com/jersey-dress-52711. Ville især være fin med hvide sneaks og høj hestehale om dagen og med løst glattet hår og en ballarina sko + røde læber om aftenen! kan se det for mig