15 outfit favoritter

mustard3

I den karrygule periode og med kirsebærsandaler.

I vinter viste jeg 15 af mine yndlingsoutfits fra bloggens arkiv og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at gøre det igen, så her er endnu 15 af mine garderobemæssige favoritøjeblikke fra de sidste 4 år.

Det er skægt at se tilbage på hvordan ens stil både udvikler sig, men også har nogle grundelementer, der går igen. Og selvom nogle af disse outfits har en del år på bagen, så ville jeg faktisk gerne hoppe i hver og et af dem igen. Fordi jeg følte mig mægtigt godt tilpas i dem. Og måske især fordi, det er nogle, jeg tænker tilbage på med et smil på læben. Måske fordi de også knytter sig til en god dag og dermed bliver en huskenøgle til andre gode minder.

Har I en favorit? Og har I selv nogle all time favorite påklædningsminder, som I kan huske flere år efter?

leather4_zpscd2172e2

Casual i ting der stadig er garderobefavoritter og med Pletten <3

oranges8

I sommerhus i koral og orange og med Alexa.

stalk1

Den bedste ‘cirkus-sweatshirt’ og datidens yndlingslædernederdel.

malene5_zps26c19cbb

Til modeuge i pailletnederdel og yndlingslæderjakken.

skov1

Da jeg gik i skoven i blondetop og meget høje hæle.

flowerp1

I flower power buks og med min gode gamle cykel.

flump7

Da jeg var i Berlin med frynsestøvler på.

mescla3

Da jeg dyrkede kombinationen af bordeaux og neongul.

flarebor5

Og endnu mere bordeaux.

lily3_zps228ff009

Yndlingsjakken igen igen (og rynkemund).

chrhavn2_zpsbba82537

Med en lille leopard på og røde sneaks og læber.

buksedragt1

I Senegal iført buksedragt og røde sandaler.

wamd3

Da jeg havde vilde sølvhæle på.

dark1

I et sjældent (næsten) helt sort outfit.

(Visited 2.702 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Elsker dine outfit posts! :) Bilder mig ind at jeg tager inspirationen med over i virkelighedens verden :p Selvom det så ikke sker i hverdagen (Dumme ærlighed :p ), så er det stadig super fint at sidde og få ideer fra som måske så kommer til udtryk en gang imellem ;) Især kjoler og nederdele looks’ne er fine! :)

  2. Nu er du jo sådan generelt ret velklædt – men den karrygule kjole er en favorit. Og ellers er jeg begejstret for blomsterbuksen, og det helt sorte ensemble.
    Men som sagt – du klarer det ret godt på en daglig basis :)

  3. Masse flott inspirasjon med litt efterårs-feeling! En ting som går igjen, ditt flotte smil og det flotte lys i bildene!
    Hilsen fra Norge :D

  4. Jeg kan meget tydeligt huske flower-power-bukse-outfittet. Jeg var helt fanget af det på én gang simple og detaljerige. Jeg var helt besat af at finde bukserne i min størrelse, men det lykkedes aldrig

    1. Ih hvor skægt Ida. Jeg har det lidt på samme måde med det outfit. Og er lidt ked af at jeg har solgt bukserne… Kram til dig