look of the day: where are my dragons

Outfit details: Vest and dress Second Female// belt vintage// necklace Gina Tricot// booties Nicholas Kirkwood// clutch Zara

Ser I Game of Thrones? I så fald (i hvert fald hvis I har set 2. sæson) er overskriften til dette indlæg knapt så mystisk. J mente nemlig, at der var noget Daenerys Targaryen over ovenviste outfit, så overskriften er til ære for ham ;)

Har netop modtaget min pakke med udsalgsting fra River Island og kan derfor meddele de af jer der spurgte, at forsendelsen gik ganske tjept (4 dage) og at tingene er rigtig pæne og at det var korrekt at tingene er lidt små i størrelserne :)

Do you watch Game of Thrones? My boyfriend found the outfit above to be very ‘Daenerys Targaryen’ (the blonde spending most of the second season searching for her dragons) so this post is dedicated to him ;)

(Visited 538 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

61 Kommentarer

 1. Wauw.

  Total man eater du er der. Går ud fra Det er J der er fotagraf. Blev han ikke lidt skræmt over dig:-)

  Du ser brandgodt ud

 2. De sko er for vilde! Må virkelig snart i gang med at øve mig i at gå i høje hæle, jeg vil også op i de højere luftlag!

 3. Hihi, ja kan også godt se ligheden :) Han må helt sikkert mene det positivt! :) Ser godt ud!

  Hilsen Christine

 4. Wow var min første reaktion til disse billeder! Hold op en babe du er :-)
  And don’t even get me started on the shoes ;-)

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  1. Tak :)
   Nope, det er vist bare lyset. Og så blev der hapset en del af de lyse spidser sidst jeg blev klippet. Og der har jo ikke rigtig været nogen sol til at lysne det endnu i år ;)

  1. Ja, de er lidt ud over det sædvanlige de støvletter. Ligesom mange af hans andre designs :)

 5. haha, drøn-sej Khaleesi du er!! og SMUK ikke mindst! skoene og halskæden er helt vidunderlige – og sammen med bæltet er det en rigtig power-slash-mystery kombi, så kan sagtens se hvad din kæreste mener… ;)

  /L

 6. Du ser godt ud, og din header er for lækker! Jeg elsker, at du skifter billederne i den en gang imellem :)

 7. Ej hvor er du fin og flot! Der er så meget stil og personlighed i det outfit:-)
  Jeg ELSKER Games of Thrones, og synes din overskrift er spot on!!
  Tak for en super blog;-)

 8. Kære Emily, jeg ved ikke om det er noget du bevidst har valgt at stoppe med, men jeg synes det ville være rigtig dejligt hvis du ville anbefalde nogle (sommerferie)bøger sådan som du har gjort engang. :)

  1. Næ, ikke noget bevidst overhovedet :) Plejer at fortælle/anbefale den seneste bog jeg har læst, som jeg gjorde med ‘Just Kids’ for nylig. Men vil gerne lave et indlæg med de bøger jeg selv planlægger at læse i ferien :)

 9. Nej, hvor er det altså bare virkelig pænt, søde Emily, men på den rå og lidt “vilde” måde! Dejligt at se det sådan! Og blondehalskæden (eller hvad man kalder sådan en) gør bare lige, at det er lidt mere dig og mere personligt. Wow!
  Er i øvrigt helt vild med det billede, hvor du står og kigger med det meget bestemte blik, og håret falder så flot… God fotograf, du har! :D

 10. Hvor er du smuk Emily. SÅ meget Targaryen over det look :) Arrrh! Ved ikke hvordan jeg skal overleve et helt år indtil sæson 3!

 11. Uh, hvornår er sættet fra second female købt fra og hvad hedder det hvis man skulle spørge efter det. Er virkelig vild med det! (:

  1. Det er ikke et sæt, men en silkekjole for sig som jeg har taget en vest over, begge dele er fra Second Female, men ikke noget der hører sammen :) Det er noget jeg har lånt, men hører lige ad hvad de hedder og hvor de kan købes :)

   1. Så har jeg endelig svar! Begge styles er i butikkerne nu.
    De hedder Ebba Waistcoat og Karen dress :)

 12. Sikke et fantastisk outfit, er vild med det hele!! Jeg var jo så heldig at købe lidt ved dig sidst du solgte lidt ud, og jeg vil virkelig holde øje med din kjole og især bæltet hvis du overvejer at sælge det. Smuk er du!

 13. Han har jo ret, ham din kæreste! Og må jeg lige have lov at gentage alle de andre læsere – hvor ser du bare helt fantastisk ud!

  Er helt vild med dit hår – længden er perfekt. Åh, sætter mig lige og tænker tilbage på dengang jeg selv havde samme længde. Knuselskede det – men lod mig alligevel klippe (ALT FOR KORT) – nu kan det kun gå for langsomt med at få længde på.

  God tirsdag til dig :)

 14. Wow – dit hår og de sko!!

  Men må lige rette dig Daenerys er pigen, Viserys er broderen :) (du skrev ham…)