look of the day: scallop away

Outfit details: Shorts The Kooples// blouse + earrings H&M// bag Zara// shoes Shoe the Bear (gifted)

Mmmm… sommer og bare ben. Mere af det pretty please!?

Jeg ved godt at jeg havde lovet at offentliggøre vinderen af Purely Professional konkurrencen i går, men jeg har simpelthen ikke fået læst alle jeres fabelagtige og skrækkelige hårhistorier endnu. Så jeg trækker den lige til på søndag :)

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Du er godt nok pæn!

    Og så vil jeg høre om noget helt, helt andet. Jeg skal til Bruxelles i næste uge i forbindelse med mit arbejde, og tager jeg helt fejl, men er det ikke noget med at du har boet i Bruxelles? Jeg skal rejse alene, men vil helt vildt gerne høre om du kan anbefale et sted eller to at spise – et kvarter der er hyggeligt at tage en gåtur i? Et sted, man absolut SKAL se? Noget der skal shoppes? Jeg har været i Bruxelles før (for mange, mange år siden), så jeg spørger ikke, hvor Horta’s hus er eller om manniken pis (eller hvordan man nu staver det) men mere bare, hvor man kan tulle hen, når man får fri fra arbejde og sådan :)

    Jeg ville blive SÅ glad, hvis du kan hjælpe mig :)

    Kåhå!

  2. Eeeej, hvor er du fin! Det er virkelig (!!) en pæn skjorte, den der… Og forstår virkelig din kærlighed for gul! Så fin sommerfarve.