look of the day: same same but different

Outfit details: Blouse, sunglasses & heels H&M// jeans Massimo Dutti// bag Balenciaga

Gul-grønt/neon og lysegråt igen, igen, igen. Det er vist yndlingskombinationen for mig denne sommer :) I går morges – hvor billederne er fra – var jeg til et spændende dufseminar, som Palmolive holdt i smukke omgivelser i Mielcke og Hurtigkarls restaurant i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Ud over at være godt selskab til den lækre brunch, som arrangementet også bestod af, var Kia så rar at tage et par billeder af mig. Hvilket bestemt ikke var let, for jeg blev meget distraheret af de smukke påfugle, der går frit rundt i Haveselskabets have. Hvis I har lyst til at se meget begejstret Emily 5 år, der lige har opdaget kåd og skræppende påfuglehan, så sving forbi bloggens Facebook-side ;)

The greenish yellow color scale paired with a light shade of grey seems to be all I want to wear these days… and for the rest of the summer :)

(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Hvor ser du smuk ud. Jeg synes, farvekombinationen og de enkle snit fungerer rigtig godt. And the hair… :)

  2. Den neongul/grønne er også klart min yndlingsfarve denne sæson – og både top og sko ligger også hjemme hos mig ;)
    /Maria

  3. Smuk som altid! Og syntes farverne fungerer ret godt sammen, også selvom du ofte syntes du ifører dig det samme :) Er desuden vild med dine flotte stilletter – så fine!

    itsmypassions.dk