look of the day: mix it

Outfit details: Jacket River Island// jeans + silver bag Zara// tee H&M// shoes Dune// bag Balenciaga

Er vildt begejstret for min nye mega-mønstrede parka. Og meget mønster råber jo på mere mønster, så ingen bedre måde at fuldende sådan et outfit på end med et par leo-pumps. Men så er resten også ret plane-Jane; sorte jeans og hvid tee :)

I’m in love with my new multi-colored, multi-patterned parka and what better way to really make it stand out than pairing it up with leopard pumps? Pattern on pattern, oh yes :)

(Visited 354 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Nu kommenterer jeg ikke så meget – nyder oftest bare dine indlæg – men dette outfit må jeg bare kommentere!
  KÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆFT hvor ser du bare hamrende godt ud!!
  Genialt med mønsteret og leo-pumps! :)

  Tak for en vidunderlig blog!

  Sommerhilsen herfra :)

 2. Jeg synes i virkeligheden, at den der parka er ret grim, men alligevel er jeg pjattet med det her outfit. Jeg er ikke sikker på, hvordan det kan lade sig gøre – men det må være et kompliment til dig! ;)

 3. Du er vel søt Emily! Akkurat nå er ikke været av det aller beste, men tidligere i uka var det fantastisk! Sommeren så langt har ikke vært mye å skryte av – så håper snart sola slutter å gjemme seg! Kos deg inne i tordenværet – litt koselig er det jo ;) klem

 4. Hvor er det bare en vildt fed jakke! Hvilken str. er din i? Der er kun en str. 6 og 8 tilbage nemlig, og så vidt jeg kan se svarer en str. 8 til en dansk str. 34? :-)

 5. Har ikke været vild med jakken før nu, men nu er jeg også Helt Vild med den:) Super flot stylet. Men Øv kan ikke finde denne jakke nogen steder, nogen som har et link?

 6. Hvor ser du bare skøn ud. Den parka er jo bare helt vildt fed og det ser skønt ud med leopletterne til :)

  /Stine

 7. Nøj, hvor er det en fed parka!!! Selvom det “bare” er hvid tee og sorte jeans, så er outfittet superlækkert sat sammen med leo-sko og mega-mønstret jakke! Virkelig fint!