look of the day: circus

Outfit details: Sweatshirt Zara// skirt H&M (old)// bag Balenciaga// boots Nelly White Label (affiliate link)

Nåede ikke lige at poste dette outfit i går, men så får I det bare nu. Og så skal I nok slippe for at se på ‘cirkusblusen’ mere i denne uge ;)

I dag fylder min mormor 87, så om lidt smutter jeg ind til byen og køber whiskey, lammesutsko og chokolade til fødselsdagsbarnet og så glæder jeg mig ellers til at fejre hende senere. Har sunget for hende pr. telefon tidligt i morges (da jeg var med Penny i parken, håber ikke nogen hørte mig…). Hun har en helt særlig plads i mit hjerte og vi har et meget tæt forhold. Jeg besøger hende som regel en gang om ugen, af ren og skær lyst, savner hende hvis der går meget længere og så er jeg også lidt bekymret over hvor længe jeg har hende endnu… Selvom jeg nu godt kunne mistænke damen for at blive 100. Mindst… God fredag!

ENGLISH RECAP: Ok, last time I show this sweatshirt this week. Promise!! Have a fabulous friday everybody!!

bloglovin

(Visited 612 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Haha den cirkusbluse er sgu skøn! De er super charmerende de små “dutter”… nok ikke en jeg ville hive ned af bøjlen – men du viser virkelig med det rigtige tilbehør kan (næsten) alt være smart og fashion! :)

 2. Stort tillykke med fødselsdagsbarnet :) Lyder som en hyggelig dag. Har selv et nært forhold til begge mine bedsteforældre og HÅBER at de bliver mindst 100 :)
  Desuden vil jeg lige rose dig for den fine bluse. Ikke en jeg selv ville have overvejet før jeg så dig i den. Den er jo super lækker :)
  Ha’ en skøn dag!

  http://fitandfashion.wordpress.com

 3. Aj, jeg er så slet ikke vild med den bluse ;-) MEN. Du ser så skøn og glad ud, det er en fornøjelse at følge din blog.

  Et stort tillykke med din mormor!

 4. Det er sjovt som nogle ting går fra at være “forkerte” til “rigtige”, når man ser det i den rette kontekst. Sådan har jeg det med cirkustrøjen. I øvrigt burde alle have mindst 1 lidt fjollet item i deres garderobeskab, det giver lidt overraskelser i et outfit.
  Stort tillykke med din mormor – min er 89 og jeg elsker hende højt og inderligt!

 5. Jeg er vild med cirkustrøjen, og jeg har stadigvæk ikke tilgivet Zara for at lukke biksen her i Aarhus.

  Derudover, så er det skønt at du sætter pris på din mormor – nyd hende så længe du kan. Jeg var meget tæt med min farmor, som jeg desværre har mistet for en del år efterhånden. Jeg savner hende stadig.

 6. Har fulgt med i din blog længe, men kan simpelthen ikke lade være med at kommentere dette indlæg. Jeg kender nemlig din Bedste, og synes også mægtig godt om hende. Jeg var fys for hende da hun boede på Frederiksberg, så du må hilse hende mange gange fra “Julia hendes gamle fys” :-)

  1. Hej Julia!! Modtog din kommentar, mens jeg var på plejehjemmet hos Bedste, så læste den højt for hende. Hun blev SÅ glad :) Knus

 7. Hej Emilie :)
  De er bare så super fine dine sko på dette billede, hvordan er de i størrelsen? Er de større end normalt eller?
  Mvh Sara

 8. Hej Emily,
  Jeg er helt og igennem forelsket i den cirkusbluse! Hvornår købte du den, for jeg har desværre ikke kunnet finde den på Zaras hjemmeside. Meget ærgerligt, men hold da op, hvor er den skøn!
  Selvom det er noget tid siden nu, så vil jeg ønske din mormor et stort tillykke med fødselsdagen, og jeg håber sådan, at I havde en kanon hyggelig dag :)
  Mvh. Nanna.

  1. Jeg købte den et par dage før dette indlæg. Så et par uger siden. De har den stadig i Zara-butikkerne :)
   Og mange tak :)

 9. Hej Emily,
  Hold da op, hvor er det altså den skønneste sweatshirt du har der! Jeg er helt og igennem forelsket i den, men hvor lang tid er det ved at være siden, at du købte den, for jeg har kigget på Zaras hjemmeside, og jeg har desværre ikke kunnet finde den.
  Udover det, så vil jeg ønske din elskede mormor tillykke med fødselsdagen, selvom det er ved at være lidt tid siden, men jeg håber sådan, at hun havde en kanon hyggelig dag!
  Mvh. Nanna.

 10. Hello sweetie! I just found you on another website where they were talking about this sweater and how different bloggers wear it. I like your style and your blog so I added you to my bloglovin list :P
  I leave you my blog in case you want to visit it someday and join it if you want to :D
  Kiss
  Trendy Bow