look of the day: friday night

Outfit details: Sweatshirt Kenzo// shirt and tie vintage// bag Balenciaga// sunglasses Karen Walker// shorts & pumps Zara

God lørdag morgen. Jeg skal ned at undervise mine hundetræningshold om lidt (ingen grund til at holde fri bare fordi det er lørdag vel?) og i eftermiddag drager vi på landet og går tur med Penny og besøger venner og spiser middag. Ovenviste er fra i går aftes, hvor jeg var til fødselsdag hos min søde mormor. I morgen står den på store bage- og bloggedag og så glæder jeg mig bare helt vildt til endelig at løfte sløret for hvorfor (og hvor) jeg var var i Afrika!! Det sker på mandag :)

Har btw. fået et lækkert regnslag fra Ilse Jacobsen at udlodde. Var det måske noget der skulle ske i dag? Det regner i alle tilfælde helt sindssygt her…

ENGLISH RECAP: What I wore last night at my grandmothers birthday party. She turned 87, such an amazing and great woman :)

bloglovin

(Visited 868 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jaa! Det vil jeg glæde mig til.

  Og så tror jeg jeg vil følge dit forslag på fb og lave en kop varm kakao og så ellers bare sætte mig med en god bog – efter jeg har lyttet til Mads & monopolet :)

 2. Hej Emily
  Super fedt outfit. Elsker farvekombinationen.

  Hvilket undermærke til Zara var det nu stiletterne var fra? Har forgæves søgt på Zara’s website. Da jeg bor i Odense, har jeg ikke rigtig mulighed for at tage til København, og købe de flotte, prisvenlige stiletter.
  Ved du hvor jeg ellers kan opstøve dem?

  Hav en herlig weekend.

  Bedste hilsner,
  Anne

 3. Såeh, totalt random spørgsmål, men hvor er dine strømpebukser fra? De er super fine i både farve og tykkelse, og et glimrende alternativ til sort…

 4. Først og fremmest et stort tillykke til din mormor, hun lyder som en ret sej dame! :)

  Vil høre dig hvor din meget flotte blå jakke er fra??

  Ha’ en skøn skøn weekend!

  Mvh. Kirsten

 5. årh, hvor er farverne flotte på billede 1! jeg elsker efterårsfarvepaletten, og de her billeder fanger dem til perfektion. du er selvfølgelig også smuk (som altid), og jeg er stadig meget misundelig på din taske ;)

 6. Fantastiske billeder.
  Først og fremmest fordi pigen i centrum er urimeligt smuk ;) Men farverne, linjerne, lyset…åhh. Den største respekt går ud herfra til fotografen, det må du meget gerne give videre! :)

 7. Neiiiiii…. NU forstår jeg, hvorfor den trøje er så fin… Totalt forelsket i den kombination med skjorten… Men det må blive en ulykkelig kærlighed – den er simpelthen for dyr :-/

  1. Ja, det bliver vist også den dyreste sweatshirt jeg nogensinde kommer til at eje ;)

 8. WAUW! Er nødt til at komplimenterer dig…

  Du er simpelthen det der stilmæssigt i Danmark, kommer tættest på Sarah Jessica Parker, i en Sex & the City udgave RESPEKT!