look of the day: fun

Outfit details: Earrings CAIA// jacket and sweatshirt Zara (jacket from the mens department)// jeans Saint Tropez// boots Dr. Martens// cheetah like dog Simply the Best ;)

Mig og gepard-hunden på skovtur i Kongelunden i søndags. En af de der helt perfekte efterårsture hvor luften er frisk og sprød, men endnu ikke kold. Sådan en dag hvor man tydeligt kan huske barndommens efterårsdage og hvor man får en umiddelbar lyst til at lave kastanjedyr og spise boller og drikke kakao.

I dag har jeg et par møder og i aften skal jeg være dommer i en mægtig sej konkurrence. Og endda sammen med mit store idol Birthe Kjær. Og Lisbeth Østergaard, Julie Berthelsen, Søren Bregendal og Kenny Aleksandr. Det er en designkonkurrence lavet i et samarbejde mellem byBiehl og Børnehjælpsdagen, hvor anbragte børn kan deltage ved at indsende en tegning med et forslag til et nyt byBiehl-pod. Tegningen skal forestille noget de holder af og som gør dem glade og idéen er at sætte fokus på de positive ting, noget der måske ikke altid ligger lige til højrebenet for børn, der er anbragt uden for hjemmet pga. eksempelvis vold, misbrug eller svigt.

I aften skal vi så udvælge 3 vindertegninger, hvis motiver bliver sat i produktion og indgraveret på hver deres byBiehl-pod, der kommer i handlen til foråret. Overskuddet af salget går selvfølgelig til Børnehjælpsdagen. Hvis du har lyst til at støtte projektet allerede nu, så går 10% af salget af Sunshine-pod’en til samme gode sag allerede nu :)

Se nogle af de flotte tegninger på Børnehjælpsdagens Facebookside og husk lige at like dem, nu I er der :) I kan læse mere om projektet lige her.

ENGLISH RECAP: Nothing better than a walk in the woods on a cool, crisp fall sunday. Well apart from a walk in the woods on a cool, crisp fall sunday with your crazy border collie that is ;)

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Årh, jeg kommer altid sådan til at savne min hund, når jeg ser dig og Penny sammen :-) Hun ser så glad ud.

 2. Det lyder sgu som et godt projekt. Det må da være en ære at skulle være dommer der.

  1. Det er en medium og de må være lavet til nogle meget små mænd, for jeg kan ikke lukke den over hofterne ;)

 3. Åh, der lyder som en fantastisk idé med de pods.
  Nu sidder jeg da her og får helt våde øjne :’)

  Hav en dejlig aften, Emily.

  PS. Jeg har for øvrigt taget den Burt’s Bees-cuticle cream, jeg vandt hos dig i ferien, i brug… jamen yummy! Den er fantastisk til tørre neglebånd (JA, det FINDES faktisk! :D), og det allerbedste: Den dufter af Lemon Curd <3

  1. Det er nemlig så fint. Glæder mig til at fortælle mere om det! Dejligt at høre at præmien er et hit! Klem

 4. Du er så mega køn!!!
  Og super lækkert outfit, er helt vild med det casuel jeans og dr. martens :D
  Hvordan holder du dig så smuk og slank? :D :D

  1. Mange tak ;) Hmm… går med Penny, cykler og spiser fornuftigt (på trods af meget kage ;)) :)