look of the day: créance

Outfit details: Jacket, shorts, necklace & tee Zara// bag Black Lily// rings Kinz Kanaan// bracelet AdR x H&M (gifted)// booties ECCO (gifted)

bloglovin

(Visited 236 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg synes altid at du ser super skøn ud, men på disse billeder stråler du helt magisk af en eller anden grund.

 2. Wow, hvor er det bare et pænt outfit fyldt med pæne detaljer.. Kunne godt tænke mig at vide, hvad du har på neglene? Er selv på udkig efter nogle pæne efterårslakker nemlig :)

 3. Smukt! Pludselig kan jeg godt mærke, at jeg er nødt til at lede efter en lign. t-shirt i Berlins Zara i næste uge, for den er godt nok fin :)

 4. Takker Gud for at han har gjordt sig umage med at “fremstille” dig, for du er sgu f…… smuk! :-)

  Hav en dejlig dag

 5. Det klæder dig virkelig godt med de sorte og mere rå outfits! Og jakken sidder bare så godt. Endte også med at købe den, selvom det faktisk er blevet for koldt at bruge den nu, men så må den shine til foråret, for den er bare for fed :-)

 6. Er enig med alle de andre….du er så fin for tiden! Men det er du nu altid…:)
  Lækre, lækre støvler…er de gode at gå i? Hvordan er komforten?

  Vh Lærke

 7. Hej Emily,

  Af alle de blogs jeg læser, har du simpelthen altid de lækreste billeder. De er super godt skudt og fyldt med varme og stemning! Og så er du jo så køn at kigge på! Credits til dig og din fotograf ;-)

  Kh

 8. Det var da helt igennem vanvittigt hvor fin du er. Det her er uden tvivl mit ultimative yndlings outfit i hele verden. Arhmen altså, hvor er det dog ufair du skal være så pæn og sød og ha’ så god stil! :)

 9. Åhh, jeg er helt vild med de sko… Jeg går nærmest kun i Ecco, og dem der er jeg bare forelsket i. Synes de virker SÅ behagelige, og er lidt glam i den skinnende udgave. What’s not to love?

 10. Du ser helt og aldeles forrygende ud! Jeg blev simpelthen nødt til straks at købe jakken :-)