look of the day: perfect jumpsuit

Outfit details: Jumpsuit mbyM (gifted) // sandals Balenciaga

Jeg har aldrig tidligere ejet en buksedragt. Jeg havde en idé om, at det kun var for meget høje, meget slanke kvinder. Men da jeg fik denne fra mbyM på, måtte jeg skifte mening (og I må ikke sige mig imod, så bliver jeg ked ;)). I stedet for at komme til at ligne en mumitrold – hvilket var min forventning – så synes jeg faktisk tvært imod, at denne får en til at se tilnærmelsesvis længere og smallere ud. Havde den på i Afrika (ja, ja ved godt det er et vidt begreb og jeg glæder mig nok mest af alle til, at jeg kan fortælle præcis hvor og hvorfor). Og den var bestemt god til de varme lande, så nu skal jeg også bare have testet om den duer til dansk efterår ;)

ENGLISH RECAP: I’ve never owned a jumpsuit before as I thought they were only for very tall, very slender women. But I really think this one is flattering and instead of making me look like a Teletubbie (which was my expectation) I actually felt slightly longer and quite narrow :)

bloglovin

(Visited 505 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg skulle lige til at spørge, hvorfor filan du havde bare tæer, men okay, rygterne siger, at Afrika skulle være noget mere sandal-venligt pt. ;)

 2. Synes du ser brand god ud, Emily!

  Buksedragter synes jeg faktisk klæder de fleste, med mindre man er meget lav, og tyk… Så bliver man bare hurtigt en prop, når det hele går ud i et..

  Rigtig god mandag!

 3. Den er godt nok fin til dig! :)

  Ville høre om, hvilken neglelak du har som base på et af dine billeder i din header, (kan det passe den er så lidt grøn agtig?) :)

  1. Billedet yderst til venstre? Det er faktisk en rød neglelak, der er under – men den kan man nu ikke se, og så lysegrønt glimmer ovenpå :)

 4. Orv den er fin :) Jeg har selv købt min første buksedragt med lange ben i (den fra Zara), og den glæder jeg mig lidt til at hoppe i, nu når jeg ser dine billeder, jeg er nemlig også ret kortbenet ;)

 5. Hvor er du fin, er midt i hemmelighedernes Afrika.
  Måske jeg skulle begi’ mig ud i samme outfit – jeg er bestemt ikke høj eller tynd og har selv haft samme opfattelse af buksedragter ;-)

 6. Skulle også lige til at kommentere baggrunden og fortælle hvor smuk den er :) Men selvfølgelig er den jo det, når det er Afrika :) Smuk buksedragt btw og ja, den ser godt ud til dig søde Emily

  1. Jeg har rullet benene en del op, så lang nok tror jeg… Men jeg er 164, så jeg er nok ikke den helt rette at spørge ;)

 7. Åh, den er pæn den buksedragt. Jeg har selv haft svært ved dem – jeg er forholdsvis høj, men er rimelig meget en pæreform (*hæhm*), men jeg vil åh så gerne have en buksedragt. Er buksedragten forholdsvis ny – som i kan den stadig købes? (og hvor mon – hvem forhandler MbyM?)
  Og så glæææææææder jeg mig til at høre mere om Afrika! helt vildt!

  1. Den kan stadig fås. De har bl.a. mbyM i alle Message butikker og på miinto.dk, nelly.com, urbanclothing.dk :)

 8. Det er sjovt, du siger det, for i går havde jeg en buksedragt på i Europa ;-)

  Ps. Så dig gennem busruden, da du fik taget billeder i Brønshøj. Der fik jeg lige gloet øjnene ud. Noget af en gåtur, hvis I er gået hele vejen fra Amager!