look of the day: chameleon

Outfit details: Jacket River Island// knit Esprit// bag Balenciaga// necklace Zara// frames Karen Walker// skirt Sonia Rykiel x H&M (old)// boots Lacrosse (gifted)

Zapper lige lidt mellem trope-outfits og så nogle der er lidt mere dansk-riv-rav-ruskende-efterårsvenlige. Som ovenviste, der er fra en hyggelig gåtur med Jonas og Penny i går. Apropos efterårsvenlig, så blev rødbedesuppen endelig en realitet i går aftes, så den skal I nok få opskrift på en af dagene ;)

(Visited 242 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Den jakke er simpelthen for fed! Det er nok ikke en jakke jeg ville købe bare ved at se den på bøjlen, men den er da for cool :)

  Og kan kun give Sine ret. En vild halskæde gør bare noget fedt når man har det på til en casual sweatshirt/strik/tshirt! :)

 2. Den jakke er jo fuldstændig fantastisk! <3
  Ved du om de stadig sælger den? Synes ikke jeg kan finde den på webshoppen :-(

  1. De har den måske stadig på asos… Men den er fra sidste sæson, så tror det desværre ikke længere…

 3. Nej hvor er støvlerne fede! Har du et stylenavn på dem?

  Mht jakken, så har H&M Divided lavet en der minder meget om den dette efterår. Måske den er nemmere at få fat på end den fra River Island :)

 4. Jeg trak på smilebåndet forleden, for Esprit frakken mindede mig sådan om denne (minus mønster). Man må sige, at du er sikker i din smag ;)