look of the day: norwegian wood

Outfit details: Coat ESPRIT// tee Stig P// skirt Only// necklace AdR x H&M (gifted)// cardigan Love Child//  1969// boots Nelly White Label (affiliate link)// bag second hand//

Billeder fra i går aftes hvor jeg vovede mig lidt ud. Synes stadig ikke jeg er helt på toppen (kan ikke huske at jeg før har været syg så længe), så tager den lidt med ro i dag, så jeg er sikker på at være helt frisk, inden det går løs med nye uge og nyt job i morgen.

Så eftermiddagen og aftenen kommer til at stå på Breaking Bad (vi er kun i slutningen af 2. sæson, til dem der har spurgt) i sofaen med mine to bedste. Og så skal måske lave lidt suppe til morgendagens ‘meat free monday’-indlæg :) God søndag til jer!!

bloglovin

(Visited 270 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Tillykke med dit nye job :) Den slags hænger ikke lige på træerne for tiden. Fantastisk jakke – havde nok aldrig vovet at købe den selv, men den er virkelig skøn i det outfit

  /Vipse

 2. Hvor er det bare et lækkert outfit. Jeg er virkelig vild med kombinationen af den grove jakke (som for øvrigt er MEGA lækker) og så den fine pailletnederdel :)

  /Stine

 3. Hold nu op!!! Blev blæst helt bagover af disse billeder af dig. Du er smuk :) Og wow for en jakke! :D

 4. Med alt det der sygdom som du er ramt af og vi andre også er ramt af eller bliver senere på året, så tænkte jeg på om du vil lave en te-guide. Ved at du f

 5. Vildt fed jakke! Har du varenummeret på den? Kunne ikke finde den i min lokale Esprit :/

 6. Det er nok de mest lækre billeder på din blog nogensiden (og jeg har fulgt med længe!) Jakken er virkelig lækker, og du ser drøngodt ud! :)

  God dag!
  MarieLou

 7. Du er så mega go i de multifarvede jakker! Virkelig pænt – og så elsker jeg, at Anna Dello Russo har fundet vej til din hals!