look of the day: mercurial

Outfit details: Sweatshirt Kenzo (surprise!)// necklace AdR x H&M (gifted)// skirt H&M// bag Balenciaga// sunglasses Ray Ban// bag Balenciaga// boots Dr. Martens (gifted)

Fik de Dr. Martens, som jeg ‘vandt’ i shoeworld-konkurrencen, ind ad døren i går og jeg knuselsker dem. Har gerne villet have et par de sidste 4-5 år (dvs. næsten lige siden jeg gav mine tidlige ungdoms gule Dr. Martens med perler i snørebåndende væk til naboens datter), men har ikke rigtigt kunne finde ud af om de var mig og er så kommet fra det.

Men de er lige mig og det må være fordelen ved at have en lidt eklektisk stil, så er der plads til at være utilregnelig og skifte form. Som kvivsølv.

I dag har jeg det langt om længe lidt bedre og planlægger en lille tur ind til byen i det fine efterårsvejr (bliver SÅ rart at komme lidt ud!), har et møde og så skal jeg aflevere lidt tøj jeg har lånt hos et par pr-bureauer. Er dog stadig ret mat i sokkerne og kan også mærje at det bliver rart at ramme sofaen igen senere. God fredag til jer!

ENGLISH RECAP:
Just received these Dr. Martens and I love them. I’ve wanted a pair since forever (or ever since I gave away the YELLOW Dr. Martens of my hippie teens), but wasn’t really sure they’d fit my style. But hey, that’s the advantage of not really having one (or being eclectic, to put it in a nicer way), they fit right in ;)

bloglovin

(Visited 243 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Savner mine worn-out brune dr. smartens (som man kalder dem hjemme hos os) så meget, men de er stuck på et loft hjemme i DK..
  Lover du at rocke dine ofte, så jeg kan få stillet mit savn gennem dig?
  -det lød lidt perv, hvilket ikke var meningen ;)

 2. Hold fast, hvor jeg elsker det outfit. Og halskæden fra ADR for H&M passer da fuldstændigt og helt perfekt til Kenzo-sweaten. Det er ren trylleri for mig. Mums!

 3. Hej Emily! Jeg elsker din blog!
  Men hvordan organisere du billederne så pænt? :-) Bruger du paint eller uploader du bare billederne i photobucket? :-)

 4. Ihh nu skriver jeg igen! ;-) Photoshop skriver du, er det et program du har på din mac? Eller hvordan? :-) Jeg har for nylig selv startet en blog, og er ret nysgerrig efter hvordan du kan få så store og flotte billeder :-)

  1. Ja, det kan man bruge både på Mac og PC. Det er et program man køber. Man kan snildt nøjes med den lille udgave, der hedder PhotoShop Elements, især hvis man lige er startet med billedredigering. Men der findes altså rigtig mange gratis redigeringsprogrammer på nettet, hvis du ‘bare’ skal lave collager/sætte billederne lidt pænt :)

 5. hi emily, which size did you get the sweater in? would love to get it but im unsure about the sizing. thanks isi

  1. I’m a small/36 but I bought it in L, as I was told they run smaller. I’m very pleased with the L :)