look of the day: burgundy wall

Outfit details: Blouse Soaked in Luxury// trousers DANSK// sandals Sofie Schnoor//sunglasses Karen Walker

Byder lige på et ‘dagens’ fra sidste uge, nu hvor jeg stort set ikke har haft andet på end pyjamas i denne uge, æv. Selvom det var noget varmere, der hvor jeg er på billederne (sådan ca. 20 grader varmere), så kunne jeg lige så vel finde på at hoppe i ovenviste outfit herhjemme i dag. Dog tilsat støvletter, min bordeaux ruskindsjakke, en mørkegrå beanie og et stort halstørklæde ;) Hvilket nok ville have klædt det. Noget af en udfordring påklædningsmæssigt, at være i subtropisk klima og samtidig skulle være tildækket.

ENGLISH RECAP:
Outfit from when in Africa last week. Would love to wear the same today (in cold Copenhagen), paired with a jacket, booties, a beanie and a large scarf though ;)

bloglovin

(Visited 302 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Virkelig lækkert outfit! Du er simpelthen så smuk.

  Tænkte på om du kendte til Schwarzkopf Essensity produkterne? og hvor man evt. kan købe dem?

  Mange knus.
  Håber du snart får det bedre.

  1. Ja, dem prøvede jeg engang. De er rigtig fine. Ved desværre ikke hvor de fås…

   Og tak :)

  2. Hvis du ikke har noget imod nethandel, så kan du få det ret billigt hos ezzence.dk. De har en hel del af det til 15 kr. fordi emballagen har fået nyt design :)

 2. Hvor er det nogle flotte billeder. Det ser så lækkert ud! Og ikke mindst du ;)

  Og så må jeg lige sige jeg har drømt om de solbriller siden du fik dem! De er så røv flotte. Gid de var mine <3