look of the day: wooly

Outfit details: Jacket Gestuz// tee Coat People// jeans Saint Tropez// heels Zara (old)// bag Inwear (old)

På trods af alle gode intentioner og rigelige mængder varm kakao og the, lykkedes det mig ikke at fordrive kriller i halsen, der nu er blevet til rigtig ondt i halsen. Så i dag bliver det sygedag og så håber jeg at være frisk og rask til i morgen eller i det mindste på onsdag hvor ugen for alvor spidser til arbejdsmæssigt med møder og et styling-/fotojob. I næste uge starter jeg på mit første ‘rigtige job’ efter universitetet og glæder mig helt vildt. Det er en deltidsstilling (perfekt så jeg stadig har tid til blog) som pr-konsulent hos det fine gavegivningssite MeYou. Men lige nu bliver det the, fjernsyn, bloglæsning og bog, måske også godt med en slappedag under alle omstændigheder, de sidste hektiske uger taget i betragtning :)

I’ve a sore really throat, so for today I’ve nothing but television, reading blogs and books and drinking gallons of tea on the menu. Pictures are from yesterday though, where I still felt courageous enough to meet the Danish fall in bare feet :)

bloglovin

(Visited 428 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Lækkert outfit. Er pjattet med jakken. Øv hvo træls, at du er blevet syg. Rigtig god bedring. Det lyder spændende med det første rigtige job :)

  /Stine

 2. Du er som sædvanlig mit nr. 1 style crush! ;) Og forsinket tillykke med bloggen!

  Jeg tænkte på om du ville overveje at lave et indlæg ang. underskriftindsamlingen mod Cesar Millan, da jeg synes at det er vigtigt at der kommer fokus på dette emne og hans uetiske omgang med dyr.

  Rigtig god bedring.

  Varme hilsener

  /Julie

  1. Årh tak <3

   Hmm… vil gerne overveje det, men det er (som diskussioner omkring pels eller lignende) et noget ømt emne + det bevæger sig en del ud over bloggens sædvanlige stof, så tænker lige over det.

   Men vi er helt enige omkring at han er en slambert og at det er helt, helt gak gak at han får lov at mishandle hunde i bedste sendetid. Har selv boykottet National Geographic af den årsag.

   Og tak :)
   Klem

   1. Du har ret I at det er et oemt emne, saa jeg kan godt forstaa din argumentation. Men ja, jeg boycuttede ogsaa NG med det samme! Magen til uprofessionel haandtering af dyr skal man lede laenge efter -og saa i bedste sende tid!

    Og selv tak da (for en god blog ogsaa)! :)

    Klem tilbage fra Julie

 3. Hej Emily

  Superfin blog du har!
  Er dine jeans mon så nye at de stadig fås i butikkerne? De er i en rigtig flot vask!

  Mange hilsner
  Ea

  1. Hej Ea, hmm… det tror jeg desværre ikke… De er mere end et år gamle desværre…
   Klem

 4. Wauw jeg tror nok lige det her er mit yndlingsoutfitpost fra dig ever.. Synes du er SÅ smuk på de billeder, elsker outfittet og håret!! <3

 5. Sikke et fint outfit – især jakken!

  Du snakkede lidt om dit speciale på et tidspunkt – og da du nu skal arbejde, tænker jeg den er afleveret og overstået :) Vil du overveje at lave et lille indlæg om, hvad du valgte at skrive om og lignende?

  1. Mange tak :)

   Hmm… ja vil gerne overveje det (og har også gjort det), men sagen er den at det afføder så mange spørgsmål om studie etc. og jeg var for at være helt ærlig meget lidt glad for mit studie (overbygningen, var glad for bachelordelen), så ønsker egentlig ikke at reklamere for det. Det er den helt korte forklaring… Men skal nok lige overveje det igen :)