look of the day: burgundy n’ neon

Outfit details: Pants DANSK// jacket River Island// tee Tiger of Sweden// bags Balenciaga + COS// heels Miu Miu// sunglasses H&M

Endnu et outfit fra weekenden. Besluttede at genoptage min affære med bordeaux og så spice det lidt op med et skvæt neongult hist og her. Da jeg først havde taget de løse pludderbukser og den lidt store t-shirt på, må jeg indrømme at jeg mere følte mig som en der skulle til pyjamasfest end i byen. Men det er heldigvis ikke noget et par tårnhøje Miu Miu pumps ikke kan råde bod på og fluks følte jeg mig meget fiksere.

Det trick håber jeg også virker om lidt, når jeg så småt skyder min modeuge i gang med et par hyggelige arrangementer i eftermiddag og Elite Model Look finalen i aften. Men synes mildest talt det er temmelig umuligt at klæde sig på til det skizofrene danske sommervejr. Bikinitop og vaders? Regnjakke og små sandaler? Vi må se hvad det ender med :)

I’ve been obsessed with burgundy colored garments for almost a decade and I keep ready falling in love with them over and over again. This time with a dash of neon yellow as well :)

(Visited 479 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

  1. De sko kan redde ethvert outfit! Tårnhøjt helvede og noget så underskønne. Modig farvekombi, men det fungerer.

  2. Emily… du har muligvis en lillebitte, fin fod, men jeg synes alligevel, at du skal sende de der Miu Miu skønheder på sommerferie hos mig. Her er str. 40 flodprammer – det bliver en fest!

  3. Åh, et outfit efter mit hoved! Så fint, og ååååh – de sko! Altså med andre ord bare åååh over hele linien :-)
    Kh Ulla.

  4. Det fineste blog-outfit jeg har set i laaaang tid! :D Elsker den måde du har kombineret bordeux fra i vinters med sommerens neon. Det er langt fra pyjamas-party, men skide coolt! Salver over pumps, bukser og jakke!

  5. Det er bare noget super flotte efterårsfarver og er helt vild med dine bukser – kan man ikke købe dem på nette (jeg bor i Randers så..)

    1. De er desværre fra sidste sæson :( Men mener at man ellers kan købe DANSK på nettet. Prøv evt. at google DANSK of Denmark, så burde du kunne finde noget :)

  6. Hej Emily – elsker din Jakke – og sidder lige på nette for at købe den ? Men sys den ser lidt lille ud i str. Hvordan er din ? Og hvad str? (ingen pres) :) ..