look of the day: scallop encore

Outfit details: Blouse Soaked in Luxury (gifted)// shorts The Kooples// sandals old, bought in Mexico// bags Zara and Balenciaga// sunnies Karen Walker

Et lille dagens fra i går udenfor Bella Center efter Elite Model Look finalen. Tak til allerrareste Mie, der agerede fotograf :)

(Visited 254 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. De shorts er stadig super fine, og sikke mange forskellige ting, du styler dem med på de forskelige Look of the day.
  Og så er jeg ret nysgerrig efter at vide, hvad der er i de gigantiske Ganni poser ;)

  1. Ja, det er om at genbruge :) Der er en mægtig pæn strik, som vi fik foræret i posen + en meget nydelig kjole (den købte jeg), som jeg skal have på i dag :)

 2. Jeg snublede over din blog engang for nogle år siden og selvfølgelig fandt jeg dig interessant allerede dengang, men på grund af andre interesser, da fik jeg aldrig fulgt dig fast.

  I dag har jeg rykket mig til et andet ståsted i livet, derfor er jeg glædeligt vendt tilbage og besøger dig nu dagligt (som et lille hverdags fix). I samme anledning vil jeg såmen lade dig modtage en lille notifikation om, at du har grebet endnu en læser i dit skønne univers’ net og at jeg mener, at du gør et absolut fantastisk godt job i blogverdenen og for dine læsere.

  Varmest,
  Rikke-Louise (http://www.SomethingRicasso.com/)

  PS. som praktiserende designer, da vil jeg gerne bruge samme besked, som anledning for også at rose din personlige stil – du står stærkt i modeverdenen.

  1. Kære Rikke-Louise,
   Sikke en dejlig kommentar at få med på vej ud af døren :) Så kan det vist kun blive en god dag. Mange tak!
   Klem

 3. Jeg har lige siddet og brugt et par minutter på at kigge lidt på din blog, og hvor er den dog fin. Jeg er vild med din stil og din måde at skrive på.
  Jeg arbejder for Companys, så jeg er selvfølgelig helt vild med din blonde skjorte fra soaked :), men hele sammensætningen er bare super fin.

  Jeg glæder mig til at følge din blog.

  Knus Camilla

 4. Ahaha, det er altså ikke en god idé at have sådan en kæmpepose med på et outfitbillede… Man bliver jo helt distraheret af sin nysgerrighed! :D

 5. Woooow. Hvor er baade skjorte og shorts helt vildt fine. Ved du om de to ting stadig er til at stoeve op, for jeg vil maegtig gerne eje begge dele :)

  1. Shorts’ne er desværre et år gamle, men skjorten er helt ny, så den tror jeg bestemt du kan finde :)

 6. Ihh, så fint et outfit! Den der skjorte er virkelig skøn! Er vild med farven og detaljerne foran! Lækker gave :)

 7. Sikke nogle fine shorts! Har lige været i Beijing (som jo også er vældig moderne) og dér gik alle kvinderne i sådan nogle fine benklæder. Godt at se, at man også kan det i Danmark! (Idéer til, hvor man kan finde lignende shorts?)
  Håber du får en fantastisk modeuge, glæder mig til at læse om den herinde.

 8. Fin marineblå skjortebluse med pæne enkle flæser.. altid spændende at se – hvad modeugen byder på! Lige set din “billedreportage” du finder smukke styles frem fra kollektionerne! Tak for at dele dem (;