look of the day: grey dress

Outfit details: Dress Ganni// bag Balenciaga// shoes Trines Wardrobe x Defeeter (gifted)

I går indviede jeg min nye Ganni-kjole, som jeg købte til deres arrangement i tirsdags. Dødpæn (selvom jeg vist skal have en bh på, når jeg bruger den, ahem…) og den fås også i grøn og sort. Dem vil jeg også gerne have ;)

Mine modeugedage ligner hinanden og i går var således som i dag: Stille og rolig med nogle få shows og et hyggeligt arrangement eller en rar reception hist og her. Forrige år tog jeg ‘dødsruten’ og hastede fra det ene show til det andet (og hatten af for de seje damer, der gør det. Virkelig!), men jeg har siden lært, at det ikke rigtig er mig og er mægtig glad for den måde, jeg har valgt at gøre det på i år :)

Jeg lægger nogle stemningsbilleder fra min dag i går op senere, men nu vil jeg smutte mod Gallery igen hvor jeg skal ind at kigge på hår og make-up backstage hos Peter Jensen. Og så selvfølgelig se showet efterfølgende. Glæder mig.

(Visited 4.551 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Hej
  Rigtig fin kjole!
  Ved du hvor den kan købes? Eller er den ikke til salg endnu.
  En i grøn lider som en god ide :-)
  xo Cam

  1. Den har været i butikkerne længe, i en del farver og flere forskellige modeller! Så fin kjole, har overvejet at købe den nogle gange.. Hvad er det nu man må slippe for den? :)

 2. Synes nu dine “satelitter” sidder rimelig godt i forhold til, du ingen BH har på. Ja, det var så en kommentar, jeg aldrig troede, jeg ville lægger her hos dig! ;)
  Btw, dine flotte sandalstriber på foden fremhæver virkelig skoen på bedste vis ;)

 3. Med fare for at lyde ubehageligt lummer, så synes jeg altså, at det ser rigtig fint ud uden bh. Nogle kan slippe af sted med det og det synes jeg, du kan! Hilsen en fellow bh-hader…

 4. Sikke en sød kjole! Faconen er jo klassisk, men strukturen giver lige lidt ekstra. Den skal jeg vist holde udkig efter. Men nej, bh’en kommer du vist ikke udenom ;)
  I øvrigt er det dejligt at se et modeuge outfit som ikke virker over gjort eller over tænkt!

 5. WOW, hvor er du smuk på disse billeder, Emily!! Det er virkelig et af de bedste “dagens” i den danske bloggerverden i laaaaang tid, IMO.
  Er vild med kjolen, din frisure og din fine sommerglød – åhhh, du er lovely :)

 6. Åh hvor er det en flot kjole! Og selv om det lyder virkelig forkert og underligt, så tænkte jeg faktisk, nej hvor har hun flotte bryster i den kjole :)

 7. Den er virkelig smuk til dig, vild med den fine grå farve..
  Elsker dine billeder som altid og lyder da meget fornuftigt med en mere rolig modeuge, det kan nemt blive stressende og så nyder man det jo ikke nær så meget vel..

 8. FIN kjole! Og smækre stænger! Er lidt misundelig og kende træt af at yndlingssporten fodbold går så dårligt i spænd med smækre ben.. Øv :)

 9. Wow en kjole! Jeg tænkte faktisk ikke over, at du ikke har bh på, før jeg læste det :D kommer kjolen nu? MÅ have, hvis man er heldig kan den måske nuppes på webshoppen? Hvordan er den i størrelsen? :) Og thumbs up for super lækkert ikke overtænkt outfit, love it :)

 10. Det første jeg tænkte, inden jeg læste din tekst, var: hold kæft hvor har hun pæne bryster!!!
  Underlig kommentar måske, men nu åbnede du selv bryst-skuffen:-)

  Nyd at du kan gå sådan, du er fantastisk lækker ud.

  Hilsen en der har ammet to børn og ingen fylde har tilbage i sine bryster:-)

 11. Iihh, hvor er du smuk! Kjolen er skøn!!! Tror også at jeg må hoppe på den i grøn – hvis den ellers ser godt ud med gravid mave. Har du tilfældigvis spottet den på et website??

 12. Tusind tak for alle jeres ‘bryst-kommentarer’ har virkelig fået mig et par gode grin ;)

  Mht. kjolen så koster den lige knap 1000 kr. og kan købes i Ganni-forretningen (bl.a.) nu. Den er en del af efterårskollektionen, så den er næsten lige kommet i butik, men kommer til at være det de næste mange måneder (hvis ikke den bliver udsolgt) :)

  1. Ved ikke præcis hvor den fås på nettet, men skulle da undre mig om den ikke kan opstøves et eller andet sted :)

 13. Hvor er du smuk… kjolen, tasken og skoene – det hele er bare perfekt!.
  Og nej – du behøver ikke bh’en her – de sidder fantastisk -det troede jeg heller ikke jeg skulle skrive i en kommentar :-).
  Kh Henriette

 14. Enig med alle de rosende kommentarer. Jeg er helt forelsket i den kjole, den er klassisk nok til at kunne fungere i mange sammenhænge, også jobrelaterede, men samtidig er den jo, ja, SEXET. Super investering! Jeg er ikke mindst vild med længden. Ikke så kort at den virker billig, men heller ikke så lang at den virker konet.

 15. “Åh nej” sådan tænker jeg altid når jeg ser noget tøj jeg ikke kan undvære. Og det var præcis de ord der kom over mine læber da jeg så billederne. Elsker allerede kjolen og ærgrer mig over at den ikke hænger i mit skab allerede (i alle tre farver, må vist spredes lidt ud over de næste måneder, hrm hrm..) – det er en must have! Meget fin.

  P.s. BH, tsssk.. det behøver du ikke. Men fedt at du er nede på jorden, det kan jeg især lide ved din blog – at du fremstår som et menneske og ikke som en eller anden med rumpen i tagrenden. God weekend til dig!

  1. Hehe… ja, det kender jeg godt. Men den kjole er så lækker i kvalitet og pasform + nem at dresse op/ned, at jeg varmt kan anbefale den :)

 16. Jeg har i hvert fald set én i Århus (jeg passerede hende et par dage i træk på vej til Fakta), som har kjolen i de to andre farver.. og der var den også pæn. Troede faktisk, den var fra en gammel kollektion, og at det derfor var for sent at kigge efter den.
  Men nu har du den på, og den er virkelig pæn! Så er vist nødt til at slå et smut forbi deres butik og se efter kjolen, især når den også findes i yndlingsfarven lysegrå.. butikken ligger for øvrigt tæt på min Fakta, så det er jo at slå to fluer med et smæk – en liter mælk og en Ganni-kjole, jatak :-)