look of the day: stripy shorts

Outfit details: Tee & shorts H&M// bag Balenciaga// sandals Sofie Schnoor// necklace Bjørg// sunglasses Karen Walker

Sådan så jeg ud i går. Eller dvs. noget af dagen i går. Det meget blandede vejr fordrer jo nærmest adskillige daglige tøjskift. Har haft en mægtig rar weekend – indtil videre, den er heldigvis ikke slut endnu -, der startede med masser af sliders og isdesserter og rosé på Fortunen fredag aften sammen med Kia og en af mine veninder og som ellers har budt på hyggelig frokost på mine forældres terasse og en tur i drive-in bio i Lynge at se Batman i går aftes.

Var en lillebitte smule skuffet over Batman. Synes at 2’eren var PERFEKT og at denne blev lidt af en gentagelse af plottet fra 1’eren og i øvrigt hele tiden skulle ‘forklare’ sig selv… Men ellers god. Ja, ja, havde nok lidt for høje forventninger efter super-2’eren ;)

I dag startede jeg dagen (formiddagen, var det vist snarere) med en 2 timers tur på stranden med mine to fineste. Kom hjem med meget glad og træt badehund, der krumlede sig sammen på mine fødder, altimens vi spiste brunch og indtog ublu mængder kaffe (J og jeg er kaffeholikere), resten af dagen skal bruges på rengøring og tøjvask og andre knapt så ophidsende ting og så tror jeg at jeg vil sætte et par timer af til at læse. Er netop gået i gang med Troels Kløvedals rejsebøger og glæder mig hele tiden til at læse mere.

I aften står menuen på moules frites og så skal vi se En kvinde i Berlin, som en del af en mindre ‘Holocaust-relaterede-film’-kavalkade vi kører herhjemme. Har i den forbindelse lige set The Reader og den kan jeg virkelig anbefale. Helt hjernedød flot skuespilpræstation af Kate Winslet.

(Visited 248 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Lyder som en vidunderlig weekend.
  Spændt på at høre, hvad du mener om filmen. Jeg var ikke ovenud begejstret. Kan i stedet virkelig anbefale “Livet er smukt” og “Der Untergang”.

  1. Det har det virkelig også været :)

   De er nemlig også virkelig gode (på hver sin måde).

 2. Til film-kavalkaden vil jeg foreslå Elle s’appelait Sarah fra 2010 – om ikke andet for bare at tude øjnene ud.
  Du ser skøn ud i dit outfit dér!

 3. Til film-kavalkaden kan jeg anbefale Elle s’appelait Sarah fra 2010. Om ikke andet, så for at tude øjnene ud.
  Du ser skøn ud i dit outfit dér!

  1. Ej hvor morsomt, den har vi også lige set. Og ja, rigtig fin lille tudefilm om nogle sorte, sorte begivenheder i fransk historie, som de fleste slet ikke aner fandt sted :(

 4. Det lyder som en skøn weekend :-) Sjovt at du også var i Lynge i går, min svigermor bor i Lynge, og der var vi til middag i går. Jeg syntes godt nok at jeg hører mange blandede oplevelser af den nye Batman, men ses det skal den :-)
  Forsat god weekend fra en anden kaffeholiker
  /Camilla

 5. Ej hvor I altså bare hygger! :) :)

  I øvrigt helt enig ang. Batman – og troede jeg var den eneste, der havde det sådan. Men du rammer lige præcist med det, du skriver – det er også sådan, jeg har det med den film! Udemærket, men ikke “wauuuw”…

 6. Lyder som en absolut skøn weekend, hvor er det rart at læse som læser :) Ha’ en rar aften Emily

 7. Uh, “En kvinde i Berlin” er en barsk, men god historie.. Glæd jer – og lad os især glæde os over, at det ikke var os dengang.

 8. Ej hvor sjovt, du er den første jeg har hørt kritisere the Dark knight rises. Jeg var selv ellevild med den, men havde heller ikke set de forrige da jeg spontant blev inviteret i biffen til at se den.
  God dag til dig :)

 9. Ej, jeg synes den var SÅ god, især slutningen! Men det kan også have noget at gøre med, at det er så længe siden, jeg har set Batman Begins, at jeg ikke kan huske, hvad den helt handler om ;) Har ikke set den siden den kom ud, og det er efterhånden en del år siden! Til gengæld har jeg set 2’eren SÅ mange gange, den er altså vildt god!

  /N

 10. åhhh Drive in i Lynge…sweet memories……min ungdom er indkapslet dér :) Og meget enig mht The Reader. Det er en af de film, der går dybt under huden og som man tænker over længe efter skærmen er slukket. Meget imponerende…..

  Sikken en uhyrligt masse gode ting, din weekend har været fuld af. Er meget misundelig…faktisk også på tøjvask. Hvis bare jeg havde tiden….haha

 11. jeg har også først fået set ‘The Reader’ for ganske nylig – véd ikke hvorfor jeg totalt havde misset den i første omgang – men er helt enig; den er meget, meget interessant og fantastisk spillet…
  Herhjemme weekend-hygger vi også! Jeg lod min kæreste sove længe og tog selv hjem til mine forældre og travede de solmodne kornmarker tynde med min far, – og ellers har jeg bare siddet og læst murakami på altanen og senere står den på comfort food og ‘weeds’! :)

 12. Lyder super hyggelig :)
  Jeg så faktisk The Reader, i starten af sidste skoleår, i dansk :) En rigtig god film :)

 13. Helt igennem rar weekend. Jeg har lige været ude at cykle i let regnvejr, det var nu også hyggeligt.
  Til jeres lille filmkavalkade vil jeg anbefale beslutningen/la rafle, den er rigtig god. Først til sidst falder den i og bliver lidt for sentimenal og sukkersød.

 14. Dit iPhone-cover er vildt flot. Du kan vel ikke afsløre, hvor man kan få fat i sådan et henne? :)

  Vh Frederikke

 15. For dælan, hvor jeg bare knuselsker din blog!
  Dine indlæg rammer bare altid plet og får mig på en eller måde til at sætte større pris på livets og hverdagens små glæder, hvilket altså er noget af en bedrift, da jeg må indrømme at være noget af en pessimist og sortseer til tider…

  Jeg elsker virkelig også ‘The reader’ – generelt er jeg ret begejstret for Kate Winslet, da hun (til forskel fra mange andre hollywood-kvinder) formår at levere en ærlig og troværdig skuespilpræsentation gang på gang. Derudover er hun bare virkelig sej og det er så fedt at hun “tør” fremvise hendes smukke, men meget naturlige kvindekrop! Thumbs up!!

  Forresten er dit Iphone-cover super fint! Hvor er det fra?

  De bedste hilsener Kirstine.

 16. Skønt sommer look… Er vild med dine sandaler! :o)

  Er fuldstændig enig i, at Kate Winslet er fantastisk i The Reader. Det er hun i øvrigt også i The Life of David Gale og Holy Smoke, hvis ikke du har set dem.

 17. Din halskæde fra Bjørg er simpelthen så fin – og jeg har længe overvejet at investere i den! Ved du om din er den almindelige eller den store? Jeg har lidt svært ved at vurdere størrelsen på den :-)

 18. Ih altså hvor er I bare søde og gode. Tak for jeres dejlige kommentarer, historier om jeres weekend og filmtips!

  Så, så dejligt at læse :)

 19. Hej *sms* (:

  Kan være min besked ligger forkert men jeg måtte et eller andet sted fortælle dig hvad jeg synes om din blog (:

  Jeg elsker din stil den måde du ser ud på og er jeg elsker din blog rigtig meget har set den et par gange følger den også på facebook men det første nu jeg skriver til dig håber du har det godt (:

  Håber du kigger forbi min måske du ligger kommentar måske ikke hehe (: Jeg elsker din blogger (: <3

  Knus fra Lise