look of the day: guest star

Outfit details: Dress Libertine Libertine// boots Nelly White// bag Balenciaga

Dagens i fødselsdagsgavekjole og -støvler fra mine forældre og med linselusen Penny, der insisterede på at ligge bag mig, mens billederne blev taget. Tror snart at Penny skal have sin egen blog, tsk tsk…

Jøsses, har haft en af de dage, hvor man på mirakuløs vis får overstået alle de der kedelige ting man plejer at udskyde. Og det føles så rart. Nu altså. Hvor det er overstået. Imens det stod på har jeg kedet mig bravt først i banken, så med bilen hos mekaniker, derefter mens jeg ordnede regnskaber og ryddede op i skabe og turen til tandlægen hvor jeg fik boret et dumt hul (ja, ja en gang skal jo være den første) uden bedøvelse (I må gerne have ondt af mig – og synes jeg er sej), var heller ikke ligefrem fornøjelig. Men nu er det fedt. Og jeg føler mig så dygtig ;)

Vil fejre det med blog- og boglæsning og kokoschokolade og cool mint the i sofaen. God aften til jer :)

(Visited 445 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Det kan altså være rigtig dejlig med en praktisk dag! I hvert fald bagefter… Og det er nok også meget godt at få “skrabet sammen” og få lavet tingene på en gang, når man nu lige er i det humør.. Føler med dig mht tandlæge… Jeg var også afsted i dag… (for første gang i 2 år ups…) Og synes selv jeg var ret sej, bare med den der tandrensning! Det letter bare sådan at få det overstået…

 2. Hvor ser du utrolig smuk ud. Har du altid haft så tynde (og flotte) lår/ben eller har du trænet dig til dem? :-)

  1. Hehe… mange tak ;) Det er vist mere eller mindre sådan de ser ud. Men har gået og løbet meget de sidste mange år, så ved ikke helt hvordan de ville se ud ellers… Penny har vist æren for dem, det er hende jeg går/løber alle turene med ;)

 3. Jeg er ret vild med Libertine Libertine, særligt pg.a deres multifarvede signatur-lynlåse. Men jeg har forgæves ledt efter en forhandler. Ved du hvor din pæne fødselsdaggave er købt?

 4. Nej, hvor kunne jeg godt finde på at lave en fanklub til hende den lækre Penny! Du ser også meget fin ud, Emily :)

 5. Tak for en super god blog :-)
  Har du forresten behandlet din smukke Balenciaga-taske med noget specielt? Min er nemlig ved at blive lidt grønlig i læderet…

  1. Nope, har aldrig gjort noget ved den. Heller ikke impregneret, så det er vist kun mine små fedtfingre, der kan tage æren for dét ;)

 6. Hej fine Emily,

  Hvor ser du skøn ud, som altid. Må jeg høre dig om hvordan dine nelly støvletter er i størrelsen?

  Pft :)

 7. Fine billeder som altid. Der ser så dejligt grønt ud – er det et sted på Amager som jeg ikke kender endnu? (det er ikke for at snage i din færden, men elsker at opdage nye natursteder, og Ønskeøen er jo et godt sted at gå på grønne oplevelser).