look of the day: flower power

Outfit details: Silver bag + heels Zara// Jeans Only (gifted)// knit second hand// bag Balenciaga

Fik ovenviste jeans i går og måtte straks have dem på, da jeg skulle ud om aftenen. Der er ikke brug for så meget andet lir eller bling, når ens ben er blomstrede, så tror virkelig de bliver en go to garderobefavorit, når det skal være nemt, men vildt. Jonas kaldte dem først ‘man-repelling-jeans’, det var dog indtil han så dem på, ha!

Billederne er taget af rareste Kia, på vej til et hyggeligt ECCO-arrangement, der bl.a. bød på catwalk-træning (!). Jeg skranter desværre lidt i dag ovenpå en uge med lidt for mange lange arbejdsdage og sene aftener, så selvom der er hele to gode fester på programmet i aften, så overvejer jeg lidt at trække stikket ud og blive hjemme. Kender I det? Synes bare slet ikke at jeg har tid til at være syg lige nu og kunne egentlig også godt bare bruge en stille aften i sofaen med mit sorthvide sidekick…

ENGLISH RECAP: When your legs are covered in flowers there’s really no need for much more than a pair of grey heels and a black knit. These jeans are definitely going to be a wardrobe favorite for an effortless way of dressing up.

bloglovin

(Visited 488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

  1. De er desværre 5 år gamle… :( Men der er meget lignende rundt omkring for tiden :)

 1. Jeg er også ved at blive lidt småsløj, kan jeg mærke – men prøver “ignore-det-og-drik-rødvin-kuren” og satser på at blive helbredt snarest. God bedring (:

  – Anne

  1. Hihihi ;) Hvor meget rødvin skal man drikke og hvor ofte?? Kan være jeg skal prøve den kur i stedet ;)
   Og tak og lige over!

 2. De bukser er “the bomb”. Hvis ikke jeg definitivt havde opbrugt mit tøjbudget siden jeg investerede i en mohairsweater fra Acne, ville jeg suse ud og købe mig sådan et par tapetfoderaler. Og så ligner mønsteret forresten fuldstændig noget, der kommer fra Balmains efterårsrunway – helt i tråd med tidens gotiske trend… *Rant, rant* Jeg må vist hellere begynde at spare op ;)

  -Sanne

 3. Du er simpelthen så smækker-lækker på de billeder, Emily ;) Fedt outfit!
  P.S. Er Jonas din kæreste? :)

   1. Jeg tænkte det nok, men du plejer at benævne ham som J, så jeg blev en lille smule forvirret ;)

 4. Lækkert outfit – bukserne er virkelig fine så kan godt forstå hvis de bliver en garderobefavorit!
  Synes det lyder som en god ide at rive stikket ud elsker faktisk sådanne aftener og man fortryder dem aldrig rigtigt i den lange ende :)

 5. Det er sjovt med de ting, der lige skal ses på før man forelsker sig. For mig ender det ofte med at blive nogle af favoritterne, fordi de – som du selv siger – virkelig kan redde et ellers kedeligt outfit på en doven dag.

  Dit outfit her er i hvert fald langt fra kedeligt, selvom det i bund og grund er helt vildt simpelt <3 (Og så ville det stadig være cool, selvom man ikke har mod på højere hæle end de der 2 cm på bikerstøvler)..

  1. Ja, havde altså heller ikke lige troet at de var mig før jeg hoppede i dem :)
   Og er meget enig :)

 6. Er det ikke bare typisk – når man falder for noget, så er det altid second hand? Den sorte strik klæder dig ret godt.

 7. Kender det alt for godt – og når kroppen sender en sådan nogle signaler vil jeg klart anbefale dig at følge dem – alt for fede bukser forresten..! :)

 8. Der er da ingen som dig, der kan bære et par blomstret jeans så flot – fedt og enkelt stylet. I like!

  //Trine

 9. De jeans er godt nok lækre!! Du får virkelig outfittet til at se klassisk ud på den dyre måde med stylingen – tror jeg ville have gået en bue uden om de bukser, hvis jeg så dem i butikken, nu craver jeg sort strik og blomsterbukser :P

  1. Har fundet den i Den Blå Avis til 500 kr. Det er en norsk DBS (De Bedste Cykler) og den er mere end gammel :)

   1. Nå cool! Den er sgu meget fin – og hvis den kører godt, så er det jo et genialt køb! ;)

 10. Ej, hvor skørt… Her har jeg i halvandet år gået og bildt mig selv ind at “J” stod for Jesper… Men kan nu egentlig meget bedre lide navnet Jonas. Sidder lidt med samme følelse som da jeg så sidste afsnit af SATC for første gang, hvor man finder ud af at Mr. Big i virkeligheden hedder John :-)

  (Dette er en lidt mærkelig kommentar hvis Jonas og J ikke er den samme…)