look of the day: concrete

Outfit details: Skirt Gina Tricot// tee Just Junkies// heels + sunnies H&M// bag Inwear// necklace Bjørg 

Glemte helt at poste resten af dette outfit i sidste uge, da jeg postede lidt detaljer derfra. Mon ikke det er ved at være allersidste chance for sommeroutfits? Æv, men så må det bare blive på glædeligt gensyn til de bare (blege) ben til næste sommer. Nu var de ellers endelig ved at have fået lidt farve, hvilket ikke har været det allernemmeste denne sommer… Er dog så heldig at jeg har en rejse eller to til de varme lande i løbet af vinteren oppe i ærmet, så måske jeg ikke skal pakke sommertøjet alt for langt væk ;)

Supposedly one of the last summer outfits this year. It feels bittersweet as I adore fall, yet didn’t quite get enough of the rather vague summer this year.

bloglovin

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Det ser rigtig flot ud med den gule farve sammen med det grå. Jeg har vist ikke kommenteret her, men synes lige du skal vide, at du er en de modebloggere, jeg rent faktisk kan føle mig inspireret af :)

  1. Tusinde tak, det er dejligt at høre. Synes selv at det er fedt at der er så mange forskellige typer blogs og bloggere med forskellig stil :)

 2. Sindssygt flot location. Det passer virkeligt godt til dit outfit – kom lige til at forestille mig, at der havde stået folk og “vandet” asfalten kun til ære for dine fotografier :-)

  1. Hehe… ja, se dét kunne være blæret ;) Desværre øsregnede det bare og jeg måtte stå under metrobroen for ikke at blive gennemblødt, men fedt at det var det værd ;)

 3. Ja, hvad skal du forresten foretage dig i Afrika (hvilket land?)? Er det bare ferie? Glæder mig til at høre/se/læse mere….

  1. Det må/kan jeg desværre ikke sige mere om endnu… Men det bliver spændende og jeg glæder mig meget til at dele det med jer :)

 4. Så fin du altid er – jeg er på jagt efter gode basis t-shirt som ikke er for stramme, ikke for løse og ikke for gennemsigtige og med en stor rund udskæring – noget du har lavet eller vil lave et indlæg om? Den er fin den du har på – hvad hedder moddellen fra GT?

  1. Åh sig endelig til hvis du finder dem, er på helt samme jagt :) Den jeg har på er fra Just Junkies og desværre kun en de lavede sidste år. Gad ellers så godt have den i flere farver, da den er det tætteste jeg er kommet på den perfekte tee…

 5. Hej Emily (:

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog!

  Jeg har et ønske, som absolut ingen forbindelse har til dette blogindlæg, det beklager jeg. Men jeg er efterhånden nået til det sted, hvor jeg skal begynde at overveje, hvad jeg gerne vil studere, da det jo er godt at vide det i god tid. Jeg synes at kunne huske, at du engang har skrevet lidt om din uddannelse, som jeg på daværende tidspunkt fandt spændende, så jeg ville høre, om du måske kunne lokkes til at skrive et indlæg om, hvad det er, du studerer, og hvordan studiet fungerer, altså om det er primært selvstudie osv. – Hvis det er for uoverskueligt at skulle i gang med en sådan beskrivelse, så forstår jeg selvfølgelig. (:

  Mange hilsner Trine