look of the day: bordeaux

Outfit details: Skirt H&M// jacket Only (gifted)// shirt Topshop// boots Nelly White Label// bag Balenciaga

Et outfit fra i fredags hvor vi var ude at spise i lufthavnen i pop-up restauranten CPH Nordic Dining, mere om den senere i dag, men hvis I skal ud at rejse i de næste par uger, kan jeg virkelig anbefale jer at kigge forbi. Bordeaux med bordeaux på, tja når man godt kan lide en farve er der ingen grund til at holde sig tilbage vel?

Lige nu sidder jeg og prøver at vågne med kaffe og Go’ Morgen Danmark i sofaen. Altså har være oppe længe og tilmed ude at gå med Penny, sidstnævnte kan dog åbenbart lade sig gøre mere eller mindre i søvne, for synes virkelig jeg er mere end almindeligt radbrækket og søvnig denne mandag morgen. Håber bare det er en lidt for travl og sjov weekend, der giver bagslag. Har nemlig glædet mig til denne uge, der i dag står på et par møder, en tur i Ikea (har et par interiørforbedringer i pipelinen, der må fikses asap) og aftensmad med hende her.

Resten af ugen byder bl.a. på et par pressearrangementer, en gallapremiere, et madstyling-/fotojob og så har jeg en bod til OH OH Tøjsalg på KB3 på søndag. Ja, det var de spændende ting, der er også en masse lidt mindre ophidsende hverdagsting, men dem skal jeg ikke kede jer med.

God mandag!!

A burgundy on burgundy look I wore friday night for a dinner at a pop-up restaurant at Cophenhagen Airport.

bloglovin

(Visited 521 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

51 Kommentarer

 1. Sikke et fint outfit :)

  Tænkte om du ville fortælle lidt mere om dine fremtidsplaner og lignende? Du har snakket om et speciale – er det afleveret og overstået, og hvad er der nu i støbeskeen? :)

  1. Takker :)

   Og det kan du tro. Det hele er dog meget rodet og uvist lige nu (på den gode måde), så hænger lige lidt i bremsen til jeg selv har det forkromede overblik, inden jeg deler med jer ;)

 2. Du ser vildt godt ud!!!
  Er vild med tøjet – men især din personlige stil der skinner igennem, og ikke mindst håret. Det vil jeg også have. Er vild med de lyse spidser – og det glatte look klæder dig virkelig også godt!! :)

  1. Mange tak :)

   Og tak for hårkomplimenten, der går dog nok lidt tid før det bliver glat igen (dette er stadig takket være frisørbesøg onsdag), har slet ikke tålmodighed til at skulle stå og ordne det sådan nemlig hehe…

 3. Ej, I tager virkelig de smukkeste outfit billeder! Fedt lys på disse og så er du jo smuk som altid med verdens lækreste hår!

 4. Smukt :-)
  Jeg spottede neglelakken – hvad er det for en? For jeg kan virkelig godt lide farven og kender lige outfittet i skabet, som den vil passe perfekt til :-D

 5. Du ser vidunderlig ud. Så naturligt smuk, at man da kun kan blive lidt misundelig :) Dit hår er intet mindre end fantastisk. Og bare fordi jeg har så skide ondt af mig selv, så får du lige den her, ik: Jeg er helt sikker på, du ikke har været tidligere oppe end mig. Og endnu mere sikker på, du slet ikke begriber HVOR langt og ekstremt en træthed kan drives…….Zzzzzz….fik 1 times søvn i nat. 1!!!!!! tak Pavemus. Goddag mandag.

  1. Åh tak søde, trætte dig. Du må ikke fortælle mig sådanne historier, så tør jeg aldrig at få børn ;)
   Pavemusen er vist en skurk… Og tak og i lige måde :)

 6. Så fin du er :)
  Jeg gad ret godt at have været ude og spise i den pop up restaurant. !
  Typisk mig der aldrig har penge når der foregår spændende ting :P

 7. Hvilken model er din balagencia taske? Den er super lækker. Og hvor har du købt den henne. Jeg er lidt uerfaren på taske fronten, ved du om de kan købes i dk?

  1. Hmm… mener at der er gratis indgang. Tjekker lige op på det og poster er indlæg om det asap :)

  1. Just præcis, men uretfærdigt det der med at du stadig har sommer (og massevis af is) ;) Klem

 8. Bordeaux er også en af mine yndlingsfarver! Og en af mine andre “yndlings” på din blog er Meat free Monday-indlæg, som jeg savnede i går :-)

  1. Haha… ja, jeg glemte den, eller det vil sige vi havde ikke været hjemme at lave mad i går og i forgårs, så du må vente til næste mandag ;) Til gengæld kommer der vegansk is i morgen :)