look of the day: play

Outfit details: Knit H&M// jeans Saint Tropez// sneakers Adidas// bag Mulberry

Afslappet dagens i masser af (pige)farver og med nyt hår!! Havde heldigvis en rigtig god frisøroplevelse i går :) Fik lov at beholde det meste af længden + lyse spidser, men der er blevet klippet en masse op i det + tyndet ud. Hun fik lov at føntørre det med børste da vi var færdige (synes det er pænt og sjovt at prøve af og til, men orker ikke at bikse med det selv), derfor er det glat (men det blev klippet vådt og krammet op, så man kunne se fald/krøl), men skal lige se om det også ser lækkert ud, når jeg har vasket det og det får lov at krølle/bølge igen inden jeg kommer med anbefalinger ;)

New knit, new hair :)

bloglovin

(Visited 236 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

 1. Totalt pænt hår! Og lækker knit… Ikke skriggul, men heller ikke en farve, der gør én sådan fesen i huden… Er den monstro fra nu-agtigt af?

 2. Er vild med håret, er vild med outfittet og er vild med billederne! Jeg er glad for der ruller penge ind på kontoen, for jeg skal da i hvert fald i h&m!! :)

 3. Ihh den strik skal jeg vist ind og se nærmere på når jeg får løn i morgen. Super fin. Elsker billederne hvor du sidder ned! Sødt og anderledes :D

 4. Er også mest til det lidt uglede/ bølgede look selv, men det er super flot til dig. Passer godt til det mere afslappede dagens;)

 5. Ihh nogle fede sneakers! Og en virkelig lækker strik!! Håret er i øvrigt som altid virkelig pænt! Synes farvespillet er så fint!

 6. Love this! Very casual and comfy! Keeping in the inspiration folder till November…because in Cyprus that’s when we’ll be able to wear a jumper like this! hehe

  Have a lovely day!
  xoxo

 7. Hej Emily. Super lækker blog. Jeg følger egentlig rimelig godt med, men kan slet ikke gennemskue at finde et indlæg hvor du har skrevet om kamera, hvilket kamera og objektiv har du brugt til disse billeder?
  Knus :-)