look of the day: winter is coming

Outfit details: Pants and blouse H&M// pumps Dune// bag Mulberry

Endnu en overskrift til Game of Thrones fans’ne ;) Men også bare fordi jeg kunne mærke efteråret i luften og havde mørkere tøj på for en gangs skyld.

I var en del der spurgte til guld-/glimmerbukserne i går og jeg kan fortælle at de er købt i forgårs på Amagertorv, der var ikke mange tilbage, men prøv ad. Ellers er H&M Fields som regel en sikker vinder. Blot et lille staldtip :)

Jeg skal til frisøren om lidt, det løber mig allerede koldt ned ad ryggen ved tanken (jeg har 3. grads frisørskræk og vil til hver en tid foretrække en tur til tandlægen), men håber at det ender lykkeligt. Skal prøve en ny frisør (igen, igen) og hvis hun er et hit, skal jeg nok fortælle om det :)

The air is getting crisper here in Denmark and I sense a change of seasons. As much in my wardrobe as regarding the weather :)

bloglovin

(Visited 384 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Hej, jeg er også interesseret i at høre, hvor du har fundet blusen, altså i hvilken HM? /Maria

  1. Tusind tak, det er bare så dejligt at høre (at du nyder at følge bloggen altså, det andet er selvfølgelig også rart ;)). Og i lige måde :)

 2. Sikke en flot knold! Hvordan i alverden har du dog sat den? Det ligner jo et lille kunstværk! :-)

  1. Donut-valk indeni er hemmeligheden ;) Kan købes i H&M, Glitter etc.

   Laver en lille guide om den snarest :)

 3. Super lækkert outfit! Jeg skal da vist lige på rov i H&M ved nærmeste lejlighed….because I’m worth it! ;)

 4. Hvis du mangler en frisør som er dygtig og som du føler jeg tryg ved, så kan jeg helt klart anbefale Maja fra 2P Klip på Nørrebrogade. Hun er SÅ dygtig, og hun er er den eneste frisør der får lov til at røre mit hår. Hun lytter og er tålmodig, og gør præcis det man har forklaret og så er hun virkelig sød. (:

 5. Hvor ser du bare skøn ud. Den frisure klæder dig helt vildt godt. Jeg hader virkelig også at være ved frisøren. Synes altid, at de klipper for meget af. Det har så resulteret i, at jeg ikke har været ved frisøren i snart to år. Det er umiddelbart heller ikke så godt. Hmm…

  /Stine

 6. Uh, hader også frisøren. Vil helst ikke have at nogen skal røre eller sige noget om mit hår haha.
  Smukke billeder forresten! er helt forelsket i din knold! :)

 7. Meget, meget fin frisure – den burde du dyrke noget oftere!

  Mht frisør-skræk, så kan jeg nogle forfærdelige historier. Jeg har fx engang betalt 800 kr for en klipning hos Cha Cha Cha i Illum, hvor jeg endte med at gå derfra med (meget kort!) vådt hår, fordi frisøren ville føntørre mit hår. Jeg har sygt mange krøller og var helt i chok over, at en “professionel” ikke vidste, at man ikke føntørrer krøller!

 8. held og lykke hos frisøren! lad os håbe at det blir’ en bare nogenlunde tilfredsstillende oplevelse den her gang ;)

  din donut-chignon på billederne her er i øvrigt også helt fantastisk pæn – og så elsker jeg dit valg af smykker til outfittet, især dit armbånd!

 9. Virkelig et fint outfit! Jeg er selv en fan af mørkere farver og efterårets tendenser! Jeg er nu typen som har konstant tøjkrise om sommeren fordi det meste af min garderobe er forår/efterårs-perfekt….
  Mht. frisør så prøv evt. D’s og Co. på Istedgade. De dygtigste (og sødeste) frisør-tøser på Vesterbro! :)

 10. Så fine bukser og taske :-)

  Sjovt at høre at der også er andre der hader at gå til frisøren, vil selv også 1000 gange hellere til tandlægen…
  Du må meget gerne skrive om det hvis du finder et godt sted der kan anbefales til osmed frisør-skræk :-)

  Tak for en skøn skøn blog,

 11. Uh, de bukser er så seje, har også selv købt dem for nylig i str 38. Er dog i tvivl om jeg skal beholde dem, da jeg synes den flap, der dækker lynlåsen (hvad hedder den mon..?) er ret voldsom, og får det til at se ud som om jeg har topmave – selv om maven er suget ind ;) Men hvad synes du?

  /A

 12. Havde også frisørskræk, men så prøvede jeg saks CPH og nu er jeg aldrig bange! ( nøj det lød som en tv-shop reklame).

  Tak for fantastisk inspiration i hverdagen :-)

  Mvh
  Sophie

 13. Lige et lille frisør tip.. Jeg har samme frisørskræk og krøller som dig, og kommer altid ud fra frisøren med stor skuffelse, dog har jeg fornylig prøver mackinder, hvilket virkelig var den bedste frisøroplevelse jeg har haft i flere år. Meget professionelle og rigtig dygtige til krøller :)

 14. Jeg er fuldstændig forelsket i din taske. Shit, hvor er den pæn! Hvad hedder modellen? Er det tillie? :)

 15. Tak, tak, tak for alle jeres fantastiske og alt for rare kommentarer!! Der er ikke noget hyggeligere end at læse dem :)

  Og jeg kan virkelig se at jeg ikke er den eneste med frisørskræk. Tak for alle jeres historier og tips! Det endte heldigvis lykkeligt i dag. Mere om det i morgen :)

 16. Bare til info så er der masser af bukserne tilbage både på Amagertorv og Kultorvet i størrelserne 34-38. Der var også et enkelt par tilbage i 40 på Kultorvet. (I al fald i går kl 18.30) :)