look of the day: urban indian

Outfit details: Dress DANSK// jacket River Island// necklace H&M// bag Zara// sneakers Adidas

Havde en rigtig rar søndag i går. Den måtte gerne have været lidt længere, for jeg var som sædvanligt lidt af en tidsoptimist med hensyn til hvor meget man nu kan nå på sådan en dag, men vi kom i alle tilfælde ud at gå en dejlig regnvejrstur. Jeg hader regnvejr og er overbevist om at jeg smelter, så J morede sig meget over mig hver gang der kom en skylle. Nå, ja hvis det endelig skal være, så er lun sensommerregn sammen med ens elskede, da så afgjort at foretrække.

Jeg har et frokostmøde (bedste slags møde) på en god restaurant lige om snart, men vender tilbage i eftermiddag med en omgang ‘meat-free-monday’ :)

And suddenly fall was in the air. And a lot of rain. We had a lovely walk with lots of laughs yesterday. Well and got soaked… But as long as it’s summer rain and you’re with your loved one then it’s alright.

bloglovin

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

42 Kommentarer

 1. Jeg er helt vild med din jakke – og jeg har ledt og ledt. Men på River Islands webshop er den væk (eller den er tilbage i en str. 32 – og undskyld mig, men hvem kan være der?).
  – Jeg har dog trøstet mig selv, og købt en jakke der minder om den. Men om et par uger, når jeg tager til Londn, er River Island det første jeg besøger :)

  1. Mener at de har den hos Asos :) Og ellers håber jeg at du finder den i London! God tur under alle omstændigheder!

  1. Tak søde dig. Er ellers ikke så god til at være melankolsk, men må prøve det noget mere ;)

 2. Jeg ELSKER dine sko. Det er virkelig min yndlings model fra Adidas, og så i Pink, nu er jeg da helt solgt, SÅ smukke :)

   1. Ja de er så. Jeg er lige gået på jagt efter nogle nye, eftersom dem jeg havde var fuldstændig udtrådte :( Må jeg spørge hvor du har købt dine henne? Jeg købte nemlig mit sidste par i Zürich, og det er lige en kende for langt at tage, for at købe et par sko….Vil jeg ihvertfald mene.

 3. Hej Emily,

  Ça s’achète où, les habits de la marque DANSK?
  Je m’y connais pas trop en désigner danois…
  Merci de ton aide !

 4. Hej Emily,

  Ça s’achète où, les habits de la marque DANSK?
  Je m’y connais pas trop en désigner danois…

  Merci de ton aide !

   1. Tak. Hvor har du købt dem? Kan kun finde dem med det grønne skær som så bliver sort nå man tager dem på men de er grønne nå man holder dem oppe i lyset. I synoptik siger de nemlig de ikke fås i helt sort :/ hmm