Iron girl med røde sneaks
sweatshirt Rika// nederdel H&M (gammel)// skjorte Zara// sneakers Adidas// taske Balenciaga// solbriller Prada

Så er jeg vel hjemme fra en dejlig Roskilde Festival og tilmed på vej mod Østrig, hvor jeg skal til PR-møde, med en af vores kunder hos Noise, de næste par dage. Lidt hårdt program, men også skægt og spændende og jeg glæder mig til at opleve Tyrol om sommeren (selvom det meste af tiden nok skal tilbringes indenfor i mødelokale). Har været der et par gange på ski om vinteren, men forestiller mig, at der næsten er endnu smukkere i bjergene om sommeren.

Billederne er fra sidste uge, lige inden vi tog afsted på Roskilde. Det virker helt skørt med alt det tøj nu, pudsigt hvor hurtigt man glemmer at det har været køligere, lige så snart solen for alvor kigger frem.

Hav en rar mandag allesammen, hvadend I har ferie (heldige asener!) og skal på stranden eller skal arbejde.

Jeg håber, at jeg kan nå et indlæg til jer i morgen (har en lækker salat, der er god til grill på menuen), men ellers skrives vi onsdag.

ENGLISH RECAP: A band sweatshirt, a denim shirt and red sneakers and ditto lip seemed like the perfect outfit to wear traveling to the Roskilde Festival last week.

(Visited 585 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Det er i hvert fald varmt hernede i Tyrol. Er igang med anden uge hernede, og jeg smelter snart ;-)
  God tur! – og lækkert outfit!

 2. Tyrol er fantastisk om sommeren! Havde en uges sommerferie dernede sidste sommer og det kan i den grad anbefales hvis man er til smuk natur og aktiv ferie (vandring, mountainbiking, rafting, canyoning osv).

  1. Der var så smukt. Var desværre kun ude i sammenlagt 15 minutter, så jeg må definitivt tilbage :)

 3. Hei! Tusen takk for en fin blogg!
  Jeg lurte på om det er mulig å spørre deg ang din lekre klokke; er urskiven blå el
  sort? (det er ofte helt umulig å se farvenyanser på en pc…) En liten ting til…du har ikke tilfeldigvis en ide om str på urskiven din (diameter), samt bredden på lenken…?
  Jeg må nok “ta til takke” med et par prisklasser lavere enn din (ha, ha) men kan jo bruke din som en inspirasjon og muligens finne en som ligner….;-)
  Mvh Lise