Hvid blondenederdel og college tee

nederdel og halskæde H&M// tee Westhill Redbird // sandaler købt på Santorini// armbånd Massimo Dutti// taske Balenciaga// solbriller Prada

Fjollerier og et mislykket hop. Men havde det skægt alligevel. Nederdelen ovenfor må være et af mine bedste sommerkøb (hvor end sommeren så er blevet af), synes den har hængt på mig og den kan kombineres med næsten hvad som helst. Ligeledes med ovenviste plateau-wedges som jeg købte på Santorini. Vildt behagelige på trods af højden og har allerede vist sig at være et hit til både strand- og havefester, hvor man ellers ville synke i med en stillethæl. Og til dem der læste mit interview i Bazar (inkl. især min mor): Der er altså forskel på plateau og platform (samme højde fra tå til hæl). Jeg elsker plateau, platform not so much.

Rigtig god tirsdag allesammen!

ENGLISH RECAP: Two of my summer favorites – a white lace skirt and coral plateau wedges.

(Visited 415 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

  1. Ja, jeg havde egentlig ikke troet det på forhånd, men den er virkelig anvendelig :)

 1. skønne billeder og rigtig fint outfit (og dit hår ser SÅ pænt og sundt ud!)
  Jeg er også på udkig efter par nye plateau-sandaler, og synes faktisk ikke den dér orange-røde farve er helt dum – selvom den er en smule out of my comfort zone ;)

  1. Hehe… tror næsten jeg har haft bare ben den sidste måned. Så koldt er det da heller ikke? :)

 2. Så fin nederdel :) Har du et link til den? Synes ikke jeg umiddelbart kunne finde den på hjemmesiden.

  1. Desværre ikke. Har købt den i butikken i Amager Centret for ca. 3 uger siden. Kh.

 3. Hej Emily!

  Må jeg spørge, hvilken model/størrelse din Balenciaga taske er?? Det ser ud som om det er den perfekte taske – lige hvad jeg drømmer om ;-)

 4. Hej Emily. Fedt outfit, og super fed kombi af en street t-shirt og feminin nederdel. Hvor er dine tre helt enkle ringe på venstre hånd fra? :-)

  1. De er fra Kinz Kanaan :) Der er en lille rubin i to af dem, men de er gledet lidt rundt på billedet :)

 5. Hvor ser du bare brandgodt ud i det outfit, Emily! Det er virkelig godt stylet. Elsker det hele – t-shirten er SÅ fed. Og prikken over I’et er da lige de superfede sandaler i den koralrøde farve. Wow, det er virkelig et drømmeoutfit i min verden.