Den lille grå hverdagskjole og en blød bomber


kjole Second Female// taske CAIA// sandaler Apair// bomber jakke Second Female// ur Daniel Wellington// halskæde Jane Kønig// ringe Kinz Kanaan og RebekkaRebekka

Som lovet hele outfittet fra gårsdagens hoppeseance. Har nærmest levet i både kjole og bomber den sidste tid. Både sammen og hver for sig. Den grå og ultra-behagelige kjole har vist sig at være noget af det mest anvendelige, idet den både går an som afslapningspåklædning (og er en klædelig og noget mere tjekket substitut for joggingbuks), men også er nem at dresse op til en dag på kontoret. Sammen med sandaler med kilehæl (som er noget jeg for nylig er blevet vild med, platforme holder jeg mig dog stadig helt fra) er det et virkelig rart og behageligt, men også samlet og pænt sommeroutfit.

Og hey, nu med ‘kort’ hår, som yndlings-Kendra fra Beauty Avenue endnu engang har tæmmet og tryllet med. Hvad siger I til det?

I dag kom jeg hjem til hvidvinsdampede muslinger, vino, sladder og vendning af verdenssituation i pigekollektivet efter en lang dag. Bor virkelig sammen med de bedste damer <3 Og glæder mig til at jeg skal på Roskilde med dem lige om lidt!

Godnat og sov godt allesammen.

Klem

ENGLISH RECAP: I really love the versatility of this grey jersey dress. It can – in a chic way – substitute for a pajamas for a lazy sunday at home or be part of a relaxed yet put together outfit for a day at the office.

(Visited 825 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Du er så pæn, Emily!
  Som sagt er jeg helt vild med jakken, men kjolen ser altså også bare super rar ud. Second Female, skal da vist lige have et kig forbi ;-)

  1. Årh hvor du er rar Nanna! Ja, de laver virkelig noget pænt tøj og jeg er kæmpe fan af at ‘støtte’ de danske mærker fremfor altid kun at købe Zara osv. Selvom jeg nu også er dygtig til det… ;)

 2. Din smukke smukke løvemanke er væk. Ville dø for dit lange sunde hår. Men det ser nu også lækkert og friskt ud nu. Det korte hår, tror jeg, at du bliver glad for henover sommeren. Og dejlig ser du jo ud.

  1. Den gror (meget hurtigt!) ud igen, bare rolig og mange tak, det er rart og nemt at det er lidt kortere :)

 3. Hej Emily :)
  Jeg er selv meget lav, så jeg vil bare høre hvor høj du er? :) Da jeg nemlig ikke synes at du ser særlig lav ud :)

 4. EJ en lækker kjole! Og lækre sko! Ved hvert outfit af dine, så tager jeg mig selv i at klikke ind på Trendsales og lede efter det haha! God weekend og tak for en skøn blog :-)

 5. Det er så pænt til dig, håret (ja, tøjet er også, meget, men det er lige frillen, som tager opmærksomheden først ;) ), og dit hår ser så meget sundere ud. Har du i øvrigt selv tænkt på, at når dit hår bliver lidt kortere, ser du højere ud? For det gør du! :) Smukt!

 6. Hej Emily.
  Kunne det tænkes at, du kunne lave et indlæg igen omkring dit hår, hvordan det er nu, hvilke produkter du bruger m.m. og om hvordan din “rejse” har været med diverse produkter?

 7. Superlækker kjole. Jakken er jeg ikke så vild med, men vi har jo også forskellig smag. Og dit lækre hår vil jeg heller ikke kommentere. ;)

 8. Må fluks klikke kjolen hjem, den ser jo simpelthen for fin ud på dig :) Må jeg spørge, hvilken længe din love tag-halskæde har? Kan ikke rigtig bestemme mig for 42 eller 60 cm….

 9. Hvordan er kjolen i størrelsen ? :) og hvilke størrelse har du den i? :) tak for en super inspirende blog, elsker din stil! :)

  1. Jeg synes den er meget true to size. Jeg har den i M :)
   Selv tak og hvor er det dejligt at høre <3