Smykker galore


For nogle uger siden var jeg model for Kranz & Ziegler og ovenviste fotos er et udvalg af de færdige billeder, der bl.a. skulle bruges til et arrangement hos Aller, hvor de skulle illustrere, hvordan man kun ved at skifte smykker (nå, ja og måske lidt hår og makeup, hehe), kan skifte stil fuldstændig.

Vi havde sådan en sjov og hyggelig dag, da vi tog billederne og jeg fik masser af makeup- og poseringsfifs af henholdsvis den søde makeupartisk og fotograf. Især hænder er virkelig svære at arrangere, men med masser af gode råd og vejledning synes jeg faktisk det er lykkedes at få mine små pølsefingre, til at se tilnærmelsesvis lange og yndefulde ud.

Alle smykker er fra Kranz & Ziegler.

ENGLISH RECAP: A couple of weeks ago I did a small model job for the Danish jewelry brand Kranz & Ziegler and above is some of the results.

(Visited 326 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Super flotte billeder. Kan især godt lide det først, der kommer din naturlige skønhed virkelig til rette.
  Super smuk

 2. Hvor er det sjovt at se dig så elegant og klassisk, Emily. Du kunne jo være vores kronprinsesse på disse billeder!! Så sindssyg flot, altså!! :)
  Er vild med din personlige stil, og foretrækker helt klart den, men det er fascinerende at se dig så “poleret”, elegant og klassisk. Det viser jo bare hvor alsidig man kan være med den rette styling. Kronprinsesse Mary, eat your heart out!!

 3. Hold nu kæft hvor er du smuk på det øverste billede, kvindemenneske!
  Ja det var bare lige det!

 4. Billederne er virkelig fine :)
  Det utroligt at du ikke har nogle ar på dine hænder. Mine vrimler med dem, har nok bare været lidt aktivt barn.

 5. Super flotte billeder – og sjovt at se dig i en helt anden stil! Kan slet ikke genkende dig på mange af billederne. Er nu mest vild med din egen stil, men sjovt at se dig stylet ud på den her måde!