Den lille grå igen

kjole Second Female// jakke Inwear// støvler ASH// taske Balenciaga// ringe Kranz & Ziegler

Sikke en uge det har været (og den er heldigvis ikke slut endnu). Fødselsdagsfest og -fejring flere dage, aftensstrandture og en fredagsmiddag på en ny restaurant og ikke mindst en hektisk uge på job, der på papiret skulle have været en stille uge, men viste sig at være det stik modsatte. Jeg havde officielt ferie i går, men bliver desværre nød til at tage en dag til foran computeren i dag, før det for alvor bliver en realitet. Men det er nu også ok, kan godt lide fornemmelsen af at sparke igennem og slide lidt ekstra. Så føles ferien ligesom mere fortjent. Lidt som da jeg stadig læste og man efter en (eller flere) veloverståede eksamener havde sommerferie. Kunne så bare også godt tænke mig at jeg stod foran 2 måneders sommerferie som dengang og ikke bare 2 uger som nu, hehe…

I går var jeg på den nye libanesiske restaurant Manzel i Rosengården at drikke fine drinks i deres gårdhave og spise virkelig lækker mad. Og det blev altså bare i ovenviste kjole (som jeg også har på her), da jeg kom direkte fra 10 timer på arbejde. Ok, og da jeg mere eller mindre bor i den kjole for tiden. Overvejer om den ikke skal have en lille grå ven à la den Medina har på, på forsiden af det nye Eurowoman. Kunne godt tænke mig en hel lille hær af grå kjoler.

I aften (når jeg forhåbentlig er færdig med at arbejde) skal jeg ud at spise med søde chokolade-Anne og i morgen går turen så i sommerhus, hvor jeg skal genforenes med Penny, der allerede er taget på ferie. Heldige pletnæse.

Håber at I også har en rar weekend i det fabelagtige vejr!

Ps. Har vist fået svaret på alle kommentarer nu – bedre sent end aldrig – men skulle du stadig mangle svar på et spørgsmål, så giv lige et pip :)

ENGLISH RECAP: This grey sweat dress is more or less my uniform at the moment. I think I might need to buy a variety of little grey wardrobe friends for it.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 693 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej søde Emily – jeg kan ikke få linket til læderjakken til at virke – den er nu ellers VIRKELIG FLOT! Lige hvad jeg mangler i min garderobe :)
  desuden tusinde tak for en rigtig hyggelig, personlig og virkelig inspirerende blog :)

  1. Hej Signe, ævs, så er den desværre nok udsolgt. Da jeg linkede til den var der et par stykker tilbage i str. 40. Den er endda på udsalg til halv pris. Prøv evt. i en af Inwears butikker :)
   Selv tak og mange tak for at du læser med :)

 2. Hvor er den kjole bare fin til dig. Og hvor er de billeder bare smukke.

  Et forsinket tillykke med din fødselsdag. Jeg håber, den var helt fantastisk i det fine danske sommervejr :)

 3. Det er helt mærkeligt at se dig med glat hår, når man er vant til det krøllede, men det klæder dig nu også ret godt :) Er også vild med outfittet, især jakken er så fed!

  1. Hehe… ja, sådan har jeg det også selv Ane ;) Men sjovt med lidt forandring af og til og mange tak :)